Dakujem za pomoc
Roztrhane (moderne) jeansy - kde?
-
patriotSVK
Novice
Cavte, chcel by som poradit, kto sa vyznate alebo mate skusenost, ze kde sa daju (ci uz v obchode alebo na nete) najst moderne "roztrhane" jeansy alebo proste vo vseobecnosti taketo moderne, len mam casto problem (nie ani tak problem ako sa mi to nepaci) ze rozkrok na "slim" jeansoch je dost nizko, tak ake mam hladat a kde (videl som nieco na nete o vyske pasu a vnutornej velkosti alebo co ale neviem sa v tom zorientovat)
Dakujem za pomoc
Dakujem za pomoc
Re: Roztrhane (moderne) jeansy - kde?
D&G, Colins, tiez take najdes v nakupnych centrach - nazov si nepamatam.
-
patriotSVK
Novice
nakupne centra som pochodil ale veru som nenasiel take... a personal dokopy nevie nic.. a inac som sa zabudol zmienit zeby nemuseli byt velmi drahe, tak do 50 eur max.
nenasiel si take? zaujimave, ja vzdy ked idem do obchodov hladat klasicke modre neosuchane a neroztrhane rifle, tak najdem len take ake chces ty. vsak su vsade, len sa viac poobzeraj. prinajhorsom skus levi's, tam urcite nieco najdes(ale ak prave nebudu v zlave tak sa s cenou 50€ rozluc)
-
twardykamen
Medium Professional
kup si klasicke a roztrhaj ich..ako bonus usetris..btw toto nechapem ako to vzniklo tato moda...
to su ake moderne?ved to sa nosilo v 80 rokoch potom v 98 a teraz to znova prislo.zober si noz a natrhaj si tam kde chces.ked som bol mensi videl som to na jednej babe a ta to mala napr na zadku.patriotSVK napísal:Cavte, chcel by som poradit, kto sa vyznate alebo mate skusenost, ze kde sa daju (ci uz v obchode alebo na nete) najst moderne "roztrhane" jeansy alebo proste vo vseobecnosti taketo moderne, len mam casto problem (nie ani tak problem ako sa mi to nepaci) ze rozkrok na "slim" jeansoch je dost nizko, tak ake mam hladat a kde (videl som nieco na nete o vyske pasu a vnutornej velkosti alebo co ale neviem sa v tom zorientovat)
Dakujem za pomoc
Vcera som sa pozeral na levis.com a nenasiel som ich. Nosim iba levisky a jedny ma vijdu na cca 42€ a to nie su v zlaveM142 napísal:nenasiel si take? zaujimave, ja vzdy ked idem do obchodov hladat klasicke modre neosuchane a neroztrhane rifle, tak najdem len take ake chces ty. vsak su vsade, len sa viac poobzeraj. prinajhorsom skus levi's, tam urcite nieco najdes(ale ak prave nebudu v zlave tak sa s cenou 50€ rozluc)
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Ja mam zopar takych. Kupil som v ZARA.
moze byt, ja si kupujem vzdy iba jeden ten isty model a v roznych kamennych obchodoch ma vysiel cca vzdy tak isto(okolo 100€), tak som vychadzal z toho. btw ak vies kde sa daju kupit lacnejsie(ale nie ziadny eshop), tak sa o to mozes podelitFilipito napísal: Vcera som sa pozeral na levis.com a nenasiel som ich. Nosim iba levisky a jedny ma vijdu na cca 42€ a to nie su v zlavelen treba vediet kde nakupovat
ebay.com 
42€ aj s poštovným za jedny.
Kupujem si stále 511-Skinny (keďže som chudý iné sa namňa vôbec nehodia)
42€ aj s poštovným za jedny.
Kupujem si stále 511-Skinny (keďže som chudý iné sa namňa vôbec nehodia)
Kaporal, este jedny normalne som nevidel...
-
patriotSVK
Novice
a nevies kde sa u nas daju zohnat? V nejakom butiku, alebo maju vlastne obchody? Lebo inak co som videl na nete tak sa mi paciaRetne napísal:Kaporal, este jedny normalne som nevidel...
Skus pozriet obchody ako Bershka, Pull&Bear..tam urcite najdes take vo velmi priaznivej cene 
pochybujem ze je obchod niekde na swk... ved si objednaj z netu...patriotSVK napísal:
a nevies kde sa u nas daju zohnat? V nejakom butiku, alebo maju vlastne obchody? Lebo inak co som videl na nete tak sa mi pacia