Externý HDD ako USB kľúč?
-
Corn Flake
Guru wannabe
Externý HDD ako USB kľúč?
Dá sa nejako naformátovať alebo nejak inak spraviť, aby sa externý hdd tváril a fungoval ako usb kľúč? Teraz keď ho zapojím, tak sa mi pridá medzi ostatné partície a dvd prehrávač mi ho nezobere (usb kľúč áno). Ide o to, že oco si kúpil dvd prehrávač s usb výstupom a externý hdd, že si tam nahádže všetky filmy a na dvd prehrávači si to môže pozrieť, no nejde to.
Re: Externý HDD ako USB kľúč?
Zrejme prehravac nepodporuje NTFS a disk je prave v tomto file systeme. Kluc bol zrejme FAT32. Skus to pozriet a preformatovat. Tiez je mozne, ze prehravac nepodporuje velke disky.
-
Corn Flake
Guru wannabe
Je naformatovaný na FAT32
//autoeditácia príspevku (01 Feb 2011 09:02)
No nakoniec som zistil, že môj (ten istý, len menšia veľkosť) funguje. Tak asi to nebere nejaké veľké veľkosti.
//autoeditácia príspevku (01 Feb 2011 09:02)
No nakoniec som zistil, že môj (ten istý, len menšia veľkosť) funguje. Tak asi to nebere nejaké veľké veľkosti.
Bude to na betón v tom. My keď sme kupovali LCD s USB vstupom tak sme mali požiadavku aby to vzalo minimalne 1TB. Predavač bol ochotný a umožnil nám si to vyskúšať. Vybrali sme si asi 3 modely, ktoré sa nám pozdávali parametrovo ale iba jeden z nich načítal externý HDD.