Fallout: New Vegas
Re: Fallout: New Vegas
a nefunguje to tak ako v 3 ze musis mat nato skill?este som ju nehral takze neviem len domenka.
netreba ku tomu nič, resp. to nič nevyžaduje
-
prask
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
tie filtre z vaultov sa dali ziskat lahko. vzdy to bolo v nejakej skrinke. zablokovane dvere boli tusim iba o vaulte22 ale tam viedla ina cesta, treba hladat.
a ešte jedna vec. kde by sa dala zohnať munícia do miniatómovky? celú mapu sa mi prehľadávať nechce
Mini atomovky sa v hre vyskytuju na viacerych lokaciach v malych poctoch. Najcastejsie u obchodnikov alebo v opustenych vojenskych bunkroch. Ak si nasiel Brotherhood of steel, tak prehladaj aj okolne zasypane bunkre.V jednom z nich som dve nasiel (Prehladavaj priamo zadne zavalene miestnosti v okoli dveri).
-
prask
Light Professional
wikipedia falloutu ti da odpoved na vsetko
http://fallout.wikia.com/wiki/Mini_nuke
edit: jj je to dole v tej mensej tabulke
edit: jj je to dole v tej mensej tabulke
Prask: ale tie miesta (kde je miniatomoviek vela alebo sa pravidelne obnovuju) sa nachadzaju vo Falloute 3 a nie New Vegas 
btw: "Compared to Fallout 3, Mini Nukes are much less commmon in Fallout: New Vegas." Dokopy ich je v NV 14 volne pohodenych. Mozno som len ja takto z rana menej vnimavy, ale miesta v NV som si vsimol az po chvili, tak pridavam link: http://fallout.wikia.com/wiki/Mini_nuke ... _New_Vegas
btw: "Compared to Fallout 3, Mini Nukes are much less commmon in Fallout: New Vegas." Dokopy ich je v NV 14 volne pohodenych. Mozno som len ja takto z rana menej vnimavy, ale miesta v NV som si vsimol az po chvili, tak pridavam link: http://fallout.wikia.com/wiki/Mini_nuke ... _New_Vegas
-
lekoklatik
VIP
Potešujúci patch ktorý opravuje komunikáciu s directx, ktorý vraj sposoboval hracom pokles framerate.
http://games.tiscali.cz/tema/nov-patch- ... egas-54163
//autoeditácia príspevku (26 Jan 2011, 11:24)
Tak toto je skutočne skvelý krátky film od fanúšikov : )
http://games.tiscali.cz/video/fanouskov ... reak-54789
vtipný, s príbehom s fajn hereckým obsadením.
Nádhera
http://games.tiscali.cz/tema/nov-patch- ... egas-54163
//autoeditácia príspevku (26 Jan 2011, 11:24)
Tak toto je skutočne skvelý krátky film od fanúšikov : )
http://games.tiscali.cz/video/fanouskov ... reak-54789
vtipný, s príbehom s fajn hereckým obsadením.
Nádhera
Neviete ci verzia kupena priamo na Steame obsahuje CZ ?
Nie neobsahuje, ale mozes si z warezu sosnut cestinu a plesknut ju tam. V pohode funguje. Ja som to tak mal, ale v niektorych dialogoch ked pojdes hlbsie a hlbsie to nieje prelozene. Ale da sa povedat ze 90% je.
Dik za odpoved. Tak to pojdem asi radsej do krabicovej verzie. Teraz cez vianocne akcie som kupil Darksiders a dal som na to warezovu cestinu. Hra fungovala v pohode ale zblbli mi achievementy, niektore vobec neodomklo.
-
prask
Light Professional
urcite chod do krabicovej. tak ci tak to musis aktivovat na steame a krabicova vyjde o nieco lacnejsie
Ja som to chcel zo Steamu hlavne preto ze tento rok to bude urcite v nejakej zlave a vyjde to ovela lacnejsie jak krabica.
Zatedy sa to neoplati urcite ale este od vianocnych akcii mam co hrat - nastastie
Zatedy sa to neoplati urcite ale este od vianocnych akcii mam co hrat - nastastie
urcite necakaj 75% zlavu 
-
Runes
Addict
Fallout na steame :-O nikdy preboha fallout treba mat doma krabicu na policke za sklom
ja mam colectors edition (kufrik) aj normal verziu GOFTYE stale ako nove vyskusane len ci funguju media inak nedotknute a boze chran ze dakto toho dotkne odseknem ruku ked poskrabe abo pospini 
Necakam, ani F3 nemal az taku zlavuFilipito napísal:urcite necakaj 75% zlavu
-
xJEDIKNIGHTx
Medium Star
potreboval by som poradiť ako oživiť mŕtveho parťáka Craiga Booneho, ked mi ho zabili plazmovou puškou, ostala po ňom iba hromada slizu, omylom som si ta save-ol a problém bol na svete, pomocou konzoli a príkazu "resurrect" som bol neuspešny, pretože neveim, ako správne zadať jeho id číslo do príkazu, iné mrtvoli, ktoré sú v celku, ide oživiť normálne, poradte prosím, nejak som si naňho zvykol a posledný save mam pred 4 hodinami.
inak som pozeral globalne štatistiky na steame a quest Išli tadetok (They went that-a-way) splnilo iba cca 50% hráčov, zaujímavé, pretože sa da k tomuto qestu prebojovať za par hodín a je nepravdepodobné, že by hráči najprv plnili všetky vedlajšie questy a až potom príbehove.
inak som pozeral globalne štatistiky na steame a quest Išli tadetok (They went that-a-way) splnilo iba cca 50% hráčov, zaujímavé, pretože sa da k tomuto qestu prebojovať za par hodín a je nepravdepodobné, že by hráči najprv plnili všetky vedlajšie questy a až potom príbehove.
Celkom podareny fanusikovsky film z prostredia Falloutu:
Fallout: Nuka Break
Fallout: Nuka Break
-
*****HERO*****
Guru wannabe
mohol by mi niekto objasnit pravidla tej kartovej hry Caravan? ako tu zakladnu logiku chapem, len neviem, ze cim presne konci hra. pisu tam, ze ked niekto "preda" 2+ karavanov, tak vyhral. z pravidiel som tomu pochopil tak, ze karavana je predana vtedy, ked ma hodnotu 21-26 a musi ju mat vyssiu ako karavana oproti nej. chapem to spravne?
co som totiz hral s tym prvym typkom v Goldsprings, tak mal niekolko kol hotove 2 karavany, zatial co ja ani jednu a hralo sa az dovtedy, dokym neposkladal aj tretiu, tak teraz vazne neviem ..
inak ako pozeram nejake videa na UT, tak ludia tam tiez pisu, ze s tym maju problemy a niekedy maju aj 3 karavany, pricom NPC nema ziadne a aj tak hra stale pokracuje
co som totiz hral s tym prvym typkom v Goldsprings, tak mal niekolko kol hotove 2 karavany, zatial co ja ani jednu a hralo sa az dovtedy, dokym neposkladal aj tretiu, tak teraz vazne neviem ..
inak ako pozeram nejake videa na UT, tak ludia tam tiez pisu, ze s tym maju problemy a niekedy maju aj 3 karavany, pricom NPC nema ziadne a aj tak hra stale pokracuje
nemal by niekto záujem o kúpu DLC Dead Money? kúpil som si ho ako gift, ale mám UK verziu a DLC na steame sa u nás predáva pre RU verziu