Prosím vás poradte mi čo ne ja túto zostavu lepšie.
Intel dual core e5200 1.70GHz
Ram 4Gb ddr2
HDD 500gb
nVidia GeForce 9500GT 512MB DDR3
A ešte sa asi zíde spomenúť ze veľa hrávam hry.
Ale mne sa zda, ze nenavist k Viste je tak trochu prehnana. Ale neviem je to iba moj pocit, s Vistou som este nerobil. Ale zas netvrdim ani, ze Vista je lepsia ako Win 7. Je mi jasne, ze je "horsia".
Mal som notebook z original Windows Vista a nikdy ma nesklamala. Ako som povedal už dávno ak je na daný tip 100percentná podpora ovladačov na Vistu tak ten OS beží ako má. Trošku je náročnejšia na RAM.
Teraz mám dalši notebook z org. WIN7 a musím skonštatovať že WIN7 je lepší ako VISTA (môj názor)
Ale ako som spomenul vyššie VISTA ma nikdy nesklamala. A za rok a pol dostupnosť systému 89percent a ani jedna modrá obrazovka.
neviem či je počet BSOD ten správny ukazovateľ na stabilitu zrovna SYSTÉMU. čo sa týka pamäte, je to absolútne mimo, pretože ako vista tak aj sedmičky majú oveľa lepší management ram oproti xp. sám používam xp x64 s 8GB ram, inštalované 2005. nijaký BSOD, nijaký problém ...
...samozrejme, že 7 je lepší ako Vista...bol vydaný neskôr a má mnoho drobných užívateľsky prívetivých fukncií...napr. maximalizovanie pritiahnutím okna k hornému okraju...premiestňovanie položiek na Hlavnom paneli...estetické Aero...a mňa tiež Vista nikdy nesklamala, ale musím priznať, že s Win7 sa mi pracuje pohodlnejšie, aj celá inštalácia prebehla hladšie ako u Visty, kde som mal problém s ovládačmi, čo sa mi na Win7 nestalo...samozrejme, treba inštalovať Win7 nanovo, nie robiť Inováciu z Visty, lebo to absolútne nefunguje...
zdravím,
prepačte za ot ale nechcem zbytočne vytvárať novu temu mal som na nb vistu home edition uz odnovosti boli nanom fotky a somarinky tak som si to napalil na dvd a potom som preinštaloval z visty na win7. Ziskal som tym rychlejšie pracovanie no stratil kameru ale to nieje podstatne.... ide o to dvd... na win7 mi ho nechce otvoriť ani na inom počitači... pračo ?? kde je chyba ?? mam skusiť dať vistu home naspeť ?
Celkom isto ide o chybu pri napáleniu. OS s tým nemá ozaj nič. A sú programy na prečítanie a opravu /uzatvorenie procesu napálenia/. Napalovacie programy prečítajú aj neuzatvorené médium. Ale najprv to prepíš pre istotu na HDD.