ako zabudnúť?
-
NoGoodAdvice
Medium Expert
Re: ako zabudnúť?
Mne sa stala podobná vec. Mala som asi 16 už skoro 17..a začala som si s 22 ročným chalanom všetko bolo ok, pohoda, rozumeli sme si, mali sme sa vždy o čom rozprávať..po čase som začala pociťovať že vlastne ja ešte nechcem vzťah nechcem sa viazať aj napriek tomu, že mi nanom záležalo a bolo mi s ním dobre. Casto sme spolu chodievali hocikam, do kina, pomahala som mu s pisanim jeho bakalarky v VS knižnici chodievali sme na večere atd, vzdy mi s nim bolo dobre ale potom som to zrazu celé sekla. Nechapal čo sa stalo ale nejako sa to utriaslo. Po cca pol roku mi začal hrozne chýbat mala som blbe stavy volavala som mu pisali sme si smsky atd az som zistila ze má babu tak som to nechala tak aj ked mi z toho bolo strašne. Ale nelutujem. Viem, že v tom veku som ešte proste nebola pripravená na vztah a tak to malo byt, nevedela som čo chcem. Teraz mám krásny vztah s iným chalanom a som najštastnejšia. Nepozeraj sa čo bolo podla mna si skus najst novu babu, pozeraj sa dopredu a nie dozadu, 
-
Janio
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
To si si za necelý rok našla lásku, no "čase" si zistila, že nie si na vzťah pripravená tak si s tým prestala, ale zase po "čase" ti začal veľmi chýbať vyvolávala si mu, no zároveň si sa zaľúbila do druhého ? A to za necelý rok ?
To si fakt skilla a ako pozerám tak aj on, keďže bol veľmi zdrvený a nevedel, kde spravil chybu si našiel ďalšiu... 
Najlepšie sa zabúda, keď robíš niečo , čo Ťa ešte viac napĺňa...
Samozrejme sa nájdu chvíľky ticha, kedy nepremýšľaš nad ničím iným , len možno nad ňou..
Pokiaľ sa Ti ťažko zabúda a nie je to vzájomne - čiže žiadna šanca už vzťah obnoviť, tak asi bude najlepšie, keď si nájdeš na skrátenie dlhej chvíle už niekoho iného po takom dlhom čase...
Zo slov na ňu, ako je iba SAMICA - to celé asi nebolo až také vážne..
Samozrejme sa nájdu chvíľky ticha, kedy nepremýšľaš nad ničím iným , len možno nad ňou..
Pokiaľ sa Ti ťažko zabúda a nie je to vzájomne - čiže žiadna šanca už vzťah obnoviť, tak asi bude najlepšie, keď si nájdeš na skrátenie dlhej chvíle už niekoho iného po takom dlhom čase...
Zo slov na ňu, ako je iba SAMICA - to celé asi nebolo až také vážne..
-
NoGoodAdvice
Medium Expert
za aký necelý rok?
-
Reli.C
Medium Star
janio ťa zle pochopil.NoGoodAdvice napísal:za aký necelý rok?
Janio: napísala to v tom zmysle, že sa zaľúbila keď mala 16 a "ťahalo" jej to už pomaly na 17. nie že jej aktuálny vek je momentálne 17
NoGoodAdvice: teda si p4rová priateľka nie?
-
PhYs0c
King
ja som sa stretol cez vikend s babou s ktorou sme si pisali uz 2 roky ale stretli sme sa prvykrat, a na byvalu som ani len na chvilku nepomyslel 
-
Fabo
Hardcore addict
Reli.C Nie desat, len osem... 
(ked som spravne pochopil, ktosi sa donho navazal ze chodi s 18rocnou)
(ked som spravne pochopil, ktosi sa donho navazal ze chodi s 18rocnou)
-
p4ra
Redeemer
Fabo, presne.
Reli.C, ano je to moja priatelka. Vcera sa zaregistrovala, ale silno silne sa snazila to predomnou skryt.
Reli.C, ano je to moja priatelka. Vcera sa zaregistrovala, ale silno silne sa snazila to predomnou skryt.
-
lollo
Professional
OT: no mna je*** :DDDD topic o niecom inom a dozvies sa tu zase nieco ine
no lol 
PS: p4ra ty si o tom nevedel?
k teme ak chces zabudnut najdi si nieco kde na nu/nho nebudes neustale mysliet musis nejako svoj mozog zamestnat aby si nepremyslal nad hlupostami resp nad nou lebo ti prepne ak to bude velmi intezivne a padnes na dno a to bude boliet
PS: p4ra ty si o tom nevedel?
k teme ak chces zabudnut najdi si nieco kde na nu/nho nebudes neustale mysliet musis nejako svoj mozog zamestnat aby si nepremyslal nad hlupostami resp nad nou lebo ti prepne ak to bude velmi intezivne a padnes na dno a to bude boliet
ja som vela pil a nasiel som si ine zeny a tak) nejako si odvtedy nepripustam city
-
lollo
Professional
toto nie je zla odpoved
ale ked si nepripustas city je to zle pretoze add1 co ked ty da zenska najavo ze chce viac add2 ty preto ze si citovo uzatvoreny nebudes vediet zensku pritiahnut
nemyslim fyzicky ale ze jej nedas najavo ze ju mas rad lubis/milujes
ale ked si nepripustas city je to zle pretoze add1 co ked ty da zenska najavo ze chce viac add2 ty preto ze si citovo uzatvoreny nebudes vediet zensku pritiahnut
nemyslim fyzicky ale ze jej nedas najavo ze ju mas rad lubis/milujes
-
javatar
Hardcore addict
chlastat na depky nie je mudre... nebol by si prvy co by takto skoncil na lieceni... (alebo v marnici)
sam som to zvazoval ked som chcel zabudnut... ale nastastie ja mam z alkoholu strasne stavy (opicu aj do piatej vecera) a tak som to musel zvladnut normalnou cestou, t.j. prijat to, zmierit sa s tym, najst si inu
inak mne dost pomohlo ked som si predstavil, ze zomrela... je to morbidne ale proste som do seba tlacil fakt ze sa s tym neda nic robit, ze je prec a hotovo, zlomovy moment bol ked ma raz dost urazila... potom som sa nastval a hned to slo zabudanie lahsie
sam som to zvazoval ked som chcel zabudnut... ale nastastie ja mam z alkoholu strasne stavy (opicu aj do piatej vecera) a tak som to musel zvladnut normalnou cestou, t.j. prijat to, zmierit sa s tym, najst si inu
inak mne dost pomohlo ked som si predstavil, ze zomrela... je to morbidne ale proste som do seba tlacil fakt ze sa s tym neda nic robit, ze je prec a hotovo, zlomovy moment bol ked ma raz dost urazila... potom som sa nastval a hned to slo zabudanie lahsie
suhlasim s horným postom, chlast sa mi tiež moc neosvedčil, skôr to len zhoršoval, nechával priechod potlačeným pocitom a ocital som sa ešte viac v <>, teda presne tam kde som nechcel byť, najlepšie je imo, znenávidieť tú osobu, dá sa to až prekvapivo ľahko a nájsť si nejakého koníčka čo človeka baví s kamarátmi, to sa samozrejme nechce hneď prvý týždeň ale potom keď sa človek vyhrabe z tej jaskyne sebaľútosti tak to dosť pomôže...
-
javatar
Hardcore addict
s tym znedavidenim nesuhlasim - predsa len su spomienky na ktore spominam ako na pekne, len proste prijat a zacat ignorovat
tak to už závisí aj od toho v akom duchu sa niesol rozchod, že áno
alebo sa to dá aj použiť na urýchlenie "prechodu do normálneho stavu" a keď už je človek opäť plne racionálny je znovu schopný s tou osobou aj normálne komunikovať, resp priznať si aj tie pozitívne stránky vzťahu 
-
javatar
Hardcore addict
no ta cast o hneve a nenavisti bude vzdy, nezavisle od rozchodu kazdy rozchod boli, ci uz hned ako zranenie alebo neskor ked zacne druha polovicka chybat... ale tak aj ked som bol v stave ze som sa na byvalu nehorazne stval tak som rozne spomienky povazoval za pozitivne a pomahali mi prekonat aj tu nenavist a hnev... ono aj ked sa na niekoho hnevam tak svojim sposobom trpim a ja som nechcel ani to
Chalani, ja si uz neviem rady a nazov tejto temy to uplne vystihuje. Prosim skuste mi poradit. Zhrniem to... Ide o to, ze som strasne zalubeny do jednej kamaratky. Trva to nieco cez 2 roky. Ona ma 16 ja 18. Dva roky sa ju snazim zbalit, ale ona furt nic. Skusal som snad vsetko. Byt ku nej mily, gantleman, na peniaze aj som skusal si ju uplne nevsimat. Proste vsetky baby v partii, ktore su starsie na to, ze som gentleman strasne letia. Iba ona nic. Fakt vsetko co jej vidim na ociach pre nu urobim. Strasne sa jej pacili motorky a ked jej daky motorkach zamaval tak bola cela mimo. Tak preto som si kupil aj ja novu motorku s tym, ze velmi rada bude so mnou chodit na vyleti. No doteraz mi na nej ani len nesedela. Zas ostatne baby ani volat nemusim, sa pozvu same, ale ona nic.Problem bude v tom, ze sa pozname nieco cez 10 rokov. Nasi rodicia su dobry priatelia. Dokonca aj na rodinne dovolenky chodime spolu, ci uz letne alebo zimne.
Problem je aj v tom, ze ona ma bere len ako kamarata a ja sa s tym stale nedokazem zmierit. Vidime sa skoro kazdy den, volny cas travime spolu s partiou. A tym ze ju furt vidim som furt mimo. Uz som skusal sa jej vyhybat asi mesiac(viac som nevydrzal) a dufal som, ze ma to prejde. No prd ani spavat neviem a preto sem pisem. Tak isto som skusal "klin klinom" a tiez neuspesne. Kazdy mi hovori, ze ona za to nestoji, ked si nevie vazit to vsetko, co pre nu robim. Lenze ja som fakt s nej mimo....
Problem je aj v tom, ze ona ma bere len ako kamarata a ja sa s tym stale nedokazem zmierit. Vidime sa skoro kazdy den, volny cas travime spolu s partiou. A tym ze ju furt vidim som furt mimo. Uz som skusal sa jej vyhybat asi mesiac(viac som nevydrzal) a dufal som, ze ma to prejde. No prd ani spavat neviem a preto sem pisem. Tak isto som skusal "klin klinom" a tiez neuspesne. Kazdy mi hovori, ze ona za to nestoji, ked si nevie vazit to vsetko, co pre nu robim. Lenze ja som fakt s nej mimo....
-
javatar
Hardcore addict
no chlape - pravdepodobne si vo friend zone a ona si vsimla ze chces nieco viac - tak sa ti bude vyhybat aby ta nezranila...
prerus vsetky puta - nech sa ti nikde nezobrazuje, nech ti ju nic nepripomina a snaz sa bavit... lepsi recept asi neexistuje...
prerus vsetky puta - nech sa ti nikde nezobrazuje, nech ti ju nic nepripomina a snaz sa bavit... lepsi recept asi neexistuje...
@k!ko: tiez si presne takymto niecim prechadzam. nema to zmysel. jedina pozitivna sprava je to, ze si natrafil na skveleho cloveka, lenze to v tomto pripade znamena, ze baba nepovoli, nepomoze zmena spravania, peniaze, nic. proste bud nieco k tebe citi, alebo nie a toto sa nezmeni. mne to bolo povedane nejak takto (tiez od dlhorocnej kamaratky), tiez som vyskusal byt mily, odmerany, vopchat do hry peniaze a nic (cim som sa utesoval v "kamaratskej faze", ze aka je to super baba). az tak daleko, aby som si kupil motorku aby sa na nej slecna mohla previezt som nezasiel (ale keby som si bol isty, ze to zaberie, tiez by som to zrejme spravil), ale chapem ta.
postupuj podla prispevkov vyssie. najdi si inu aktivitu, zacni sportovat (alebo posilka), ak sa to da, aspon ciastocne zmen partiu, nemaj ju na ociach,... napr. aj oddych od Facebooku, kde stale citas jej prispevky, pomoze...
postupuj podla prispevkov vyssie. najdi si inu aktivitu, zacni sportovat (alebo posilka), ak sa to da, aspon ciastocne zmen partiu, nemaj ju na ociach,... napr. aj oddych od Facebooku, kde stale citas jej prispevky, pomoze...
Som rad, ze ma chapete. Uz som to skusal a ked som ju nevidel, ani nepocul, furt som na nu myslel a nevydrzal som dlho. Ja sam nechapem, preco som taky blazon do nej. Uz tolko krat mi naznacila, ze nic nebude. Ale ja sa vzdy otrasem...
Proste neviem co viac mozem pre nu robit. Teraz tu mala sesternicu, tak som ich zobral do Parndorfu na nakup, lebo este v zivote tam neboli. Tam som jej tiez povedal, ked si skusala dake saty, ze vyzera ako moje buduce dievca.
Alebo viem zhruba kedy chodi domov a zastavku ma 1km od domu, tak vzdy idem "nahodou" okolo zastavky a zoberem ju domov, aby nemusela ist peso.
Na poslednej diskoteke, ju obtazovali taky dvaja trtkovia, ktory sa hrali na neviem co. Nakoniec sme sa pobili a skoncil som na polici. Keby tam ona nesla, tak tam nejsom ani ja a nic by sa nestalo...
Kamaratky mi hovoria, ze ona je este mlada, sprosta a nevie si to vazit a nevie o co prichadza. A mam pockat kym dostane rozum.Ale ja uz takto dalej nevladzem..
S kamaratmi sa nedokazem o nicom inom bavit, iba o nej. Uz maju tych mojich reci dost.
Kontakt sa neda tak lahko ukoncit, byva par domov vedla a jej brat je jeden z mojich najlepsich kamaratov....
Proste neviem co viac mozem pre nu robit. Teraz tu mala sesternicu, tak som ich zobral do Parndorfu na nakup, lebo este v zivote tam neboli. Tam som jej tiez povedal, ked si skusala dake saty, ze vyzera ako moje buduce dievca.
Alebo viem zhruba kedy chodi domov a zastavku ma 1km od domu, tak vzdy idem "nahodou" okolo zastavky a zoberem ju domov, aby nemusela ist peso.
Na poslednej diskoteke, ju obtazovali taky dvaja trtkovia, ktory sa hrali na neviem co. Nakoniec sme sa pobili a skoncil som na polici. Keby tam ona nesla, tak tam nejsom ani ja a nic by sa nestalo...
Kamaratky mi hovoria, ze ona je este mlada, sprosta a nevie si to vazit a nevie o co prichadza. A mam pockat kym dostane rozum.Ale ja uz takto dalej nevladzem..
S kamaratmi sa nedokazem o nicom inom bavit, iba o nej. Uz maju tych mojich reci dost.
Kontakt sa neda tak lahko ukoncit, byva par domov vedla a jej brat je jeden z mojich najlepsich kamaratov....