hojko.com - čo mi dalo / vzalo v živote :)

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

hojko.com - čo mi dalo / vzalo v živote :)

Príspevok od používateľa kafiatko »

Hľadala som podobnú tému, no nenašla som...
Chcela som sa spýtať všetkých užívateľov :aasmile24:( užívatelia, moderátori atď...), že čo im dalo za ten čas čo sú tu registrovaní, alebo naopak čo im vzalo - o čo ich ukrátilo toto fórum... Dúfam že to každý chápe na čo sa pýtam (myslím tým odpovede typu - cenné rady do života, nových priateľov...) , mohla by z toho vzniknúť veľmi pekná téma - debata...
( pýtam sa to preto, lebo niektorí tu dokážu stráviť aj celý deň :wink: )
beardie
Redeemer
Redeemer

Re: hojko.com - čo mi dalo / vzalo v živote :)

Príspevok od používateľa beardie »

cas
martinez13
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa martinez13 »

som tu niečo cez dva roky a som tu asi každý deň takže čas mi vzal ale som si toho vedomí.. naopak mi dal viacej skúseností v rozličných veciach, takže som rád že hojko existuje :)
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...páči sa mi tu tá rôznorodosť názorov...naučilo ma pozerať na svet a celkovo rôzne životné otázky z viacerých uhlov pohľadu...samozrejme, asi ako každému, mi vzalo mnoho času...denne sú to asi dve hodiny...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Som tu uz viac, ako 5 rokov. S mensimi, ci vacsimi prestavkami. Co mi dalo? Definitivne mi vylepsilo trpezlivost. V istych veciach schopnost pozerat sa na niektore veci inak, a vnimat ine nazory. Taktiez aj pomohlo, ci uz v oblasti IT, alebo aj osobnych veciach.

Naucilo ma nevsimat si ludi, ktori to nemaju v hlave v poriadku, ale aj naprieku tomu sa do mna pustaju blbymi recami. Istym sposobom mi pomohlo zvladat zavist mnohych ludi. Celkovo pre mna tie roky na fore hodnotim ako prospesnu cinnost v zivote.

Co mi vzalo? Cas. Ale na to sa ani nestazujem, kedze som tu prakticky vzdy len v praci. Vecer len sem-tam z domu. A vzalo mi nadej, ze ludska sprostost nie je liecitelna. Dlho som tomu chcel uverit. Bohuzial..
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

čo mi dalo? Druhý život
čo mi vzalo? Polovicu prvého
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

ech no pekne nie zle :) za ten cas 4 roky co som tu mi dalo dost, kvoli tomu ze ja si myslim ze ja mam problem a zistim ze to je malichernost a taktiez ze nie vsetko co je zlato sa blysti ci ludia ktory maju prezite viac ako ja...ale niekedy mi pripada ako keby tu boli len tupci alebo ludia co chcu trollit..

Inac hodnotim to fajn niekedy sa tu da cerpat vela dobrych napadov aj napriek "hlupym" uzivatelom ;) peace (:
Georgeo88
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Georgeo88 »

vzalo : urcite čas
dalo : ako už bolo spomenuté pozerat sa na veci z viacerých hľadísk,že nie je všetko také zlé,ale zas netreba mat ani ružove okuliare,hlavné plus by som ale videl tom že som sa obohatil v mnohých oblastiach

som tu už zhruba 2 roky,tak som si už ako-tak zvykol,no stále ma dokáže prekvapiť inteligencia niektorých uživatelov.. :aasmile11:ale aspon je sranda
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

p4ra napísal:Som tu uz viac, ako 5 rokov. S mensimi, ci vacsimi prestavkami. Co mi dalo? Definitivne mi vylepsilo trpezlivost. V istych veciach schopnost pozerat sa na niektore veci inak, a vnimat ine nazory. Taktiez aj pomohlo, ci uz v oblasti IT, alebo aj osobnych veciach.

Naucilo ma nevsimat si ludi, ktori to nemaju v hlave v poriadku, ale aj naprieku tomu sa do mna pustaju blbymi recami. Istym sposobom mi pomohlo zvladat zavist mnohych ludi. Celkovo pre mna tie roky na fore hodnotim ako prospesnu cinnost v zivote.

Co mi vzalo? Cas. Ale na to sa ani nestazujem, kedze som tu prakticky vzdy len v praci. Vecer len sem-tam z domu. A vzalo mi nadej, ze ludska sprostost nie je liecitelna. Dlho som tomu chcel uverit. Bohuzial..
presne tak to je aj u mňa, ibaže ja tu som len 2 a pol roka :)
Erwiner
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Erwiner »

vzalo; čas
dalo; domace na fyziku!
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

moj oco vzdy ked videl ze som na hojkovi tak ma odfajcil s otazkou "ci je voda este stale mokra" :D ale podla mna sa tu poriesilo vela dobreho, vela vtipneho, vzdy sa o niecom novom dozviem a som trochu viac v obraze a mozem sa poucit z cudzich chyb :) hojko mi vzalo cas ale urcite by som ho zabil nejak horsie :P
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

co mi hojko vzalo? ako kazdemu - cas a kopu nervov...

a co mi dalo? ked sa nad tym tak zamyslim... pomohlo mi zacat vnimat aj ine nazory ako len moj, obrnit sa voci idiotom, ktorych tu je skutocne neurekom, spoznal som niekolko velmi fajn ludi, ktorych vzdy rad stretnem... a hlavne - ked som potreboval vypnut od realneho sveta, od svojich vlastnych problemov, tak hojko bolo to vhodne miesto kam ist hladat odreagovanie alebo proste len prokrastinaciu :)
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Ja som spoznal zopar super ludi, taky na pivo, a na koncert si zapogovat :wink: To je jedine co mi to dalo asi...a teda este dalo mi ukazalo styl ludi, ktorych dufam nestretnu ani moje deti.
wrtulka33
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa wrtulka33 »

Zdravím..

Prostredníctvom fóra som natrafila na mnoho vecí a informácií, ktoré ma zaujímali a nenašla som nikde inde na ne odpoveď..
Na hojku som zabila veľakrát nudu a to čítaním tém, ale určite je to lepšie ako byť niekde na FB, a len tak si chatovať..

Vzalo - mám menej pohybu..
Ten čas strávený tu , by som si vedela aj inak predstaviť, ale sú to len ideály, ktoré by som určite v reále , keď nie hojkom, tak niečím iným zabila...
okovanec
Expert
Expert

Príspevok od používateľa okovanec »

Vela odpovedi a pomoci som tu nasiel a dobre temy na pokecanie casto :) Proste odkedy som sa sem zaregistroval len koli tomu ze som potreboval pomoct a navstivil som temu "laska, vztahy, priatelstvo" tak odvtedy sa mi tu zapacilo :)
vrtulnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vrtulnik »

Som tu viac ako 2 roky, a Hojko mi dalo vela vedomosti, ci uz v IT, auto-moto a rozne ine.

Co mi vzalo? Asi nic. Na Hojka chodim kazdy den, a som tu v podstate cely den. Nepisem vela do tem, ale citam vsetko, co ma zaujima a co sa mi zide v zivote. :aasmile1:

:aasmile24:
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Sem tam mi zoberie znudeny cas v praci, zaco mu dakujem :) Kedze uz fakt ma na nic cumiet nebavi v tej robote, tak aspon zopar facepalmov si mozem tu dat na prebratie :)
A dalo? Hlavne dobre nazory a informacie a spoznal som zopar chuliganov, ktory boli na stretku :D Proste zatial len v dobrom ;)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

vzalo - sem tam cas, ktory som mohol naplnit lepsie ...

dalo - z tych realnych prinosov som spoznal na stretkach super ludoopov a sem tam som tu zabil nudu, alebo mi hojko pomohlo predstierat ze pracujem ... dalej pocit ze som pomohol vo veciach v ktorych sa vyznam (teda f šeckém :-D :-D) ... a v neposlednom rade skvelu perspektivu a presvedcenie ze sa mam vlastne uplne super, lebo nemusim riesit take kktiny ako sa tu casto riesievaju ( predovsetkym v lvp :-) ) ... a samozrejme nemozem opomenut vydatne kvanta zabavy, na ktoru som si na tomto fore prisiel ...

nordkapp - co mi dal / vzal v zivote :-P
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Vzalo: nejaky ten cas, ale vzdy to bol iba volny cas, takze pohoda.
Dalo: spoznal som par fajn ludi aj v reali a to urcite nie je na skodu :)
No a potom neviem, rozsiril som si obzor v oblastiach o ktore by som normalne asi ani nezakopol, zistil som, ze genialni vynalezcovia nie su iba vo filmoch, atd. atd.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Dalo lásku, možnosť aj osobne spoznať nových ľudí, prečítať si iný pohľad na vec, spoznať množstvo zaujímavých názorov na rôzne témy, možnosť získať radu ohľadom čohokoľvek. A vzalo? Asi nič, to by som sem nechodila. :) Možno len niekedy ma zamrzelo odsúdenie ľudí (nielen mňa ale aj iných užívateľov) na základe jedného príspevku alebo karmy a kedysi aj dosť času. Teraz tu už toľko času netrávim, ale kedysi to bolo hodne.
Napísať odpoveď