Všetko okolo SE Xperia X10 + X10 mini
Re: Všetko okolo SE Xperia X10 + X10 mini
Ahoj FUZE. Len podrž prst na rámčeku a potom už budeš vedieť zväčšovať/menšovať. Tapetu budeš vidieť na 5tich obrazovkách.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
nemate niekto xperiu s rozbitym displayom?
-
11RASKEN11
Novice
kde by som sa dopracoval k nejakej teme na pozadie?? ci na tomto fone to nejde??
-
guess.whoo
Redeemer
na markete mas xy aplikacii na zmenu pozadia..temy na tento telefon nie su
-
Soviet
Darca
Uz som ju dal bratovi sice X10nu ale vraj stale aj po upgrade pretrvava nahodne odhlasenie zo siete? Myslim ten stav, kde z nicoho nic opat pyta zadanie PINu?
-
guess.whoo
Redeemer
mne sa to nestalo nikdy
Mne sa to stalo raz behom mesiaca, to bloknutie siete a následné zadanie PIN kódu, ja mám ďalšiu otázku.
Zdravím, mám tento telefón už asi mesiac, mám k nemu u Orange aktivovaný Orange World kde mám objem dát 10GB/mesiac. Samozrejme, že ho využívám, Market, Appbrain arď. Chcel by som sa Vás spýtať, či pri sťahovaní aplikácií z Marketu alebo z iných stránok je možné zmeniť miesto kde aplikáciu má stiahnuť, lebo mne ju vždy chce inštalovať do telefónu no ja ho chcem na kartu, keďže mám 6GB-ovú karty a v telefóne je len tuším 50MB tak skoro nikdy nemám miesto, je to niekde možné nastavi´t bez root-u? Ďakujem
Zdravím, mám tento telefón už asi mesiac, mám k nemu u Orange aktivovaný Orange World kde mám objem dát 10GB/mesiac. Samozrejme, že ho využívám, Market, Appbrain arď. Chcel by som sa Vás spýtať, či pri sťahovaní aplikácií z Marketu alebo z iných stránok je možné zmeniť miesto kde aplikáciu má stiahnuť, lebo mne ju vždy chce inštalovať do telefónu no ja ho chcem na kartu, keďže mám 6GB-ovú karty a v telefóne je len tuším 50MB tak skoro nikdy nemám miesto, je to niekde možné nastavi´t bez root-u? Ďakujem
-
guess.whoo
Redeemer
zatial sa to bez rootu neda
Hm, tak to je dosť blbé. Oplatí sa tento telefón rootnuť? Lebo zatiaľ s ním nemám žiadne problémy len ma sere, že tá inťalácia aplikácií na SD kartu nefunguje. Bude ešte nová verzia Android-u ktorá toto opraví? Keďže momentálne mám 2.1.
Ako sa prevadza root telefonu?A nie je to nahodou neautorizovany zasah?Cize keby nieco záruka asi neplati,ci?
-
guess.whoo
Redeemer
novsi android uz pre x10-tky nebude oficialne. iba ak by ho spravili chlapci z xda.
rootom telefonu samozrejme stracas zaruku. avsak utilita, ktora telefon rootuje ho vie aj unrootnut. avsak keby sa ti pokazilo nieco zasadne, ze by si sa nevedel dostat do menu resp. ho flashnut tak so zarukou nepocitaj
rootom telefonu samozrejme stracas zaruku. avsak utilita, ktora telefon rootuje ho vie aj unrootnut. avsak keby sa ti pokazilo nieco zasadne, ze by si sa nevedel dostat do menu resp. ho flashnut tak so zarukou nepocitaj
-
Bendy
Medium Expert
chcem sa spýtať... nie je xperia x10 mini až prílíš malá? manipuluje sa s ňou dobre?
a keď mám doma wifi, môžem sa na ňu bez problémov pripojiť? (na jednej stránke nebolo wifi vo výbave spomenuté, tak sa pýtam..)
a keď mám doma wifi, môžem sa na ňu bez problémov pripojiť? (na jednej stránke nebolo wifi vo výbave spomenuté, tak sa pýtam..)
-
guess.whoo
Redeemer
tak ci je mala alebo nie je subjektivny nazor. pre mna je mala kedze preferujem telefony s vacsim displayom.
na wifi sa pripojis bez problemov, avsak ten phon neni idealny na browsovanie na nete (kvoli tomu displayu)
na wifi sa pripojis bez problemov, avsak ten phon neni idealny na browsovanie na nete (kvoli tomu displayu)
-
webman
Light Expert
chcel by som sa opýtať ako si prenesiem kontakty z Nokie, ktoré sú vo formáte .csv do Xperii, ktorá nepodporuje formát .csv??
Ahoj. Odporúčal by som synchronizáciu s google accountom, alebo cez program MyPhoneExplorer. MyPhoneExplorer si vieš stiahnuť tu: http://www.fjsoft.at/en/downloads.php Budeš ešte potrebovať MyPhoneExplorer aplikáciu do telefónu, ktorý si vieš stiahnuť z Marketu.
-
hojko
Site Admin
Ako je to s X10 mini, vysiel uz do jesene poriadny firmware, ktory by riesil nedostatky, ktore boli??? Ako je to s vydrzou, pomohol firmware alebo vydrz baterky je stale slaba??? Co navigacia, skusal niekto na tom Sygic Mobile, ake su skusenosti, aka je kvalita GPS??
-
guess.whoo
Redeemer
na xperie x10 je android 2.1.
ziadny dalsi oficialny android vyvojari zo SE nechystaju. iba ze by sa on postarali manici z XDA
ziadny dalsi oficialny android vyvojari zo SE nechystaju. iba ze by sa on postarali manici z XDA
-
Soviet
Darca
No root by som neriesil radsej..
Predvcerom bratovi na X10ne odisla vrchna cast displaya. Este, ze som to nerootoval a spokojne to mozem dat do opravy. Najhorsie natom, ze jeho kolega v praci mal ten isty problem s nou a vymenili mu cely display a neviem co vsetko este. Cize nerootojte, kym nemusite, aby ste ju nehazali predcasne do kosa..
Snad raz vyda SE aj kvalitny dotykovy, ktory bude za tu cenu stat..
Predvcerom bratovi na X10ne odisla vrchna cast displaya. Este, ze som to nerootoval a spokojne to mozem dat do opravy. Najhorsie natom, ze jeho kolega v praci mal ten isty problem s nou a vymenili mu cely display a neviem co vsetko este. Cize nerootojte, kym nemusite, aby ste ju nehazali predcasne do kosa..
Snad raz vyda SE aj kvalitny dotykovy, ktory bude za tu cenu stat..
Dost casto sa mi stane ze dotyk uplne zblbne neda sa dostat ani do menu a sami od seba naskakuju ikony ako keby som na tukal,toto trva asi 2 min. a potom uz ide normalne.Mam to dat reklamovat ci co stym?Skusal som aj tovar. nastavenia a nic.Bude to asi na zavadu,ze? 
-
guess.whoo
Redeemer
nemas na displayi foliu?