Takze pri tvojom pripade by som necakal zazraky. Ak to fakt chces skusit tak jedine co ti zostava tak skusit stiahnut warez verziu a uvidis ci ti to pojde. Lebo takto len zbytocne vyhodis peniaze ked ti to bude sekat.
Call of Duty 7: Black Ops
Re: Call of Duty 7: Black Ops
Ja mam Core 2 Duo 2,67 GHz, 2GB RAM a 460GTX a seka mi to 
Takze pri tvojom pripade by som necakal zazraky. Ak to fakt chces skusit tak jedine co ti zostava tak skusit stiahnut warez verziu a uvidis ci ti to pojde. Lebo takto len zbytocne vyhodis peniaze ked ti to bude sekat.
Ja mám procák 2.61 GHz, tiež GeForce 8600 GT (256 MB), 4GB RAM, WIN7 Ultimate 64bit a mám asi max. 10 fps v hre (nemeral som cez fraps, ale nemohol som sa ani hýbať, takže podľa toho usudzujem). Kamoš mi požičal jeho steam aby som to mohol skúsiť predtým ako to kúpim a som rád, že som to mohol vyskúšať, inak by to bolo vyhodených 45 eur do luftu. Najprv treba zainvestovať do PC, potom si môžem kupovať nejaké nové hry.Firestone napísal:CPU : core 2 duo 2.4 GHz
HDD : 500 GB
GRAFIKA :NVIDIA 8600
RAM : 3GB
toto su take zakladne
no ja mam core2duo 2x2.1 ghz, 3gb ram, nvidia 9600gt a bolo to hratelne bez problemov....mozno tou grafikou ?
ani sa nečuduj že ti to seká, dvojjadro a 2gb ram s takou kartou je nonsensrochedo napísal:Ja mam Core 2 Duo 2,67 GHz, 2GB RAM a 460GTX a seka mi to
VGA je 768MB varianta. A aj ked je procak slaby - ram-ka na kartu nema vplvyv ani na taku hru ako CoD.
Navyse pred poslednym patchom mi hra isla na max dokonca aj s 2x AA.
Ostatne hry idu bez problemov.
Navyse pred poslednym patchom mi hra isla na max dokonca aj s 2x AA.
Ostatne hry idu bez problemov.
Aký máš WIN? Mne idú na 7čke hry horšie. Keď som mal XPčko (rok a pol dozadu) v pohode mi tam išlo GTA4 na stredných detailoch, no keď som to skúsil na 7čke, nedalo sa to hrať. A teraz také problémy mám so všetkými novými hramih.olub napísal:no ja mam core2duo 2x2.1 ghz, 3gb ram, nvidia 9600gt a bolo to hratelne bez problemov....mozno tou grafikou ?
rochedo: GTX460 nie je karta na dvojjadro
o chvíľku vídu hry ako Crysis 2 alebo Bulletstorm, tak som zvedavý či ti aj tamte pôjdu na max s 2xAA
o chvíľku vídu hry ako Crysis 2 alebo Bulletstorm, tak som zvedavý či ti aj tamte pôjdu na max s 2xAA
Crysis Warhead pustam na enthusiast bez AA s 50+ fps. Pri max zatazi nepada pod 30. Kedze dvojka je konzolova hra tak nemal by som s nou mat problemy. Bulletstorm bezi na Unreal Engine 3 - UE3 hry mi idu bez problemov. A ked dobre viem tak vyhladenie UE3 nepodporuje.Filipito napísal:rochedo: GTX460 nie je karta na dvojjadro![]()
Ano viem, ze 460 si ziada uz nejake 4-jadro ale uz si setrim na novy komp, zbytocne investovat do 3 rocneho PC.
mam win7, XPcko som nemal takze neviem porovant....mozno by nebolo odveci pohladat problem niekde inde ako v zostave, neviem no....kozdopadne je pravda ze cod7 este nieje az tak dobre optimalizovane na slabsie zoztavy(teda aspon co som pocul)rados915 napísal: Aký máš WIN? Mne idú na 7čke hry horšie. Keď som mal XPčko (rok a pol dozadu) v pohode mi tam išlo GTA4 na stredných detailoch, no keď som to skúsil na 7čke, nedalo sa to hrať. A teraz také problémy mám so všetkými novými hrami
-
JeffHardyy
Light Professional
rados915 zdielam ten istý názor...taktiež na xpčku mi šlo black ops bez sekanice a na win 7 ledva 15 FPS vytiahnem
cawte neda sa hrat black ops mutiplayer aj bez originalky?
Neda.
//autoeditácia príspevku (03 Feb 2011, 17:05)
Dneska ma zabanovali kvoli tomuto: (zevraj cheater)
Poprosim komentare

//autoeditácia príspevku (03 Feb 2011, 17:05)
Dneska ma zabanovali kvoli tomuto: (zevraj cheater)
Poprosim komentare
-
JeffHardyy
Light Professional
no ja nevidím žiadne cheaty
zasa nejaký kinder admin? 
JJ, ale uz pomaly nemam kde hrat. Na kazdom lepsom low ping servery uz mam ban 
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
lol? cheaty kde? .. luck+ skill
Najlepsie by bolo zlozit sa na vlastny server a bol by pokoj
Len neviem ci by isiel niekto do toho 
//autoeditácia príspevku (04 Feb 2011, 13:07)
Nezabudnite, dneska od 19:00 zacina Double XP víkend. Mozte sa pustit do prestige-ovania.
//autoeditácia príspevku (04 Feb 2011, 13:07)
Nezabudnite, dneska od 19:00 zacina Double XP víkend. Mozte sa pustit do prestige-ovania.
-
Sphinx
Addict
nebude to len pre X-ko?? .. najskor som cital ze na vsetky ale potom na zahranicnom fore som sa docital ze len Xko koli novym mapam..
-
DeJF
Addict
http://www.facebook.com/codblackops

// ,na tom Wiicku to vypadá smiešneDouble XP Weekend has begun for ALL platforms (PS3, X360, PC, and Wii). Time to level up!
Chalani poradte mi...vo 4 misii prejdem bunkrami dostanem sa na kopec a caka ma tam vela nepriatelov...hral som to uz 6x zakazdym som ich vystrielal okolo 200 a stale prichadzaju dalsi...je tam vyznaceny miesto ku ktoremu sa mam dostat ale nikdy sa mi to nepodari lebo ma zastrelia...ved to neni mozne aby ich tam bolo tak vela.ako mam pokracovat dalej?
dakujem
dakujem
-
JeffHardyy
Light Professional
pozri si na youtube postup...musí to isť