Stavkovanie
-
Sovjet
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Re: Stavkovanie
To je v pohode akurát ten Man Utd by som nedával.
Na zajtra... dúfam, že z toho niečo bude... Myslím, že Slovan vyhrá, veď Martin je bez Urama a Jabrockého...
Villard de Lans - Gap -2
Kladno - Liberec - 2
Martin - Slovan - 2
Na zajtra... dúfam, že z toho niečo bude... Myslím, že Slovan vyhrá, veď Martin je bez Urama a Jabrockého...
Villard de Lans - Gap -2
Kladno - Liberec - 2
Martin - Slovan - 2
-
guess.whoo
Redeemer
tak napokon som dal aj ja na dnes:
martin - slovan 2
new jersey - denver 2
miami - cleveland 1
dallas - washington 1
kurz 5, vklad rovnaky, hadam vyda a pokryjem naklady na Slovakia Cup
martin - slovan 2
new jersey - denver 2
miami - cleveland 1
dallas - washington 1
kurz 5, vklad rovnaky, hadam vyda a pokryjem naklady na Slovakia Cup
Zdravímk, vedeli by ste mi poradiť nejakú kvalitnú stávkovú kanceláriu, ktorá ma veľkú ponuku Livestávok ? Mal som konto v bet-at-home ale zablokovali mi ho a tak poitrebujem nejaku inu , kde bude siroka ponuka 
čo hovoríte na Utrecht, chcel som dať 2, ale sa mi snívalo, že ty parchanti remizujú 2:2. Tak neviem či x2 alebo čistá 2.
Neviete mi poradiť, kde sa dá zistiť kurz, s ktorým som vsadil kombináciu v Betfair? Vo výpise z účtu vidím iba výhernú čiastku, nikde však neviem nájsť kurz. No a v histórii stávok sa zobrazujú iba jednoduché stávky...
-
iceman1414
Medium Star
samozrejme daj čistú x lebo sa ti to snívalo.Laster napísal:čo hovoríte na Utrecht, chcel som dať 2, ale sa mi snívalo, že ty parchanti remizujú 2:2. Tak neviem či x2 alebo čistá 2.
-
Scorpion90
King
bet365, v tomto absolutne deklasuje konkurenciu, ZIADNA ina nema tolko liveAres011 napísal:Zdravímk, vedeli by ste mi poradiť nejakú kvalitnú stávkovú kanceláriu, ktorá ma veľkú ponuku Livestávok ? Mal som konto v bet-at-home ale zablokovali mi ho a tak poitrebujem nejaku inu , kde bude siroka ponuka
napis na support, tam poriesia vsetko velmi ochotnePilifo napísal:Neviete mi poradiť, kde sa dá zistiť kurz, s ktorým som vsadil kombináciu v Betfair? Vo výpise z účtu vidím iba výhernú čiastku, nikde však neviem nájsť kurz. No a v histórii stávok sa zobrazujú iba jednoduché stávky...
-
Supersonic
Light Professional
no tak dneska som vsetko stavil na arsenal ak prehra tak som skoncil:D
Ten Bet365 vyzera slusne, si tam zaregistrovany ? Nevies ako to je s bonusom ? cital som to tam ale nejako mi nedopina
a cital som este ze minimalny vklad je 150 € 
-
Betarik
Professional
ten slovensky hokej to je jedna velka KOMEDIA ... Hnussss ... slovan prisiel do martina na verejne korculovanie ved co sa cudujeme martin mu pustil urama ... poprad doma pustil skalici 2 body ... ostavam pri NHL
-
DanielDevil
Addict
tak dám sem aspoň tie úspešné z posledného obdobia keď som si po dlhšej dobe dobil 10 €, momentálne som na 47 €, tie čo nevyšli sem dávať nebudem, ale boli aj také
-
Supersonic
Light Professional
kks pekne:) ja som tiez dobil 10€ a momentalne mam 7 nejak to nejde...a ak este dnes prehra arsenal tak mam 0€
//je to tam:) 10,04€-novy začiatok
sa mi zda ze budem davat na DanielDevil-ove rady ked mu to tak ide
//je to tam:) 10,04€-novy začiatok
Ares011 napísal:Ten Bet365 vyzera slusne, si tam zaregistrovany ? Nevies ako to je s bonusom ? cital som to tam ale nejako mi nedopinaa cital som este ze minimalny vklad je 150 €
Daju ti bonus ale ty musis prestavkovat urcitu sumu aby sa ti uvolnil ako vyberatelna ciastka. Ziadne chytaky.
Pre mna dnes
Caio Zampieri vs Nicolas Massu @ 1.80 bet365
Viac tipov pridavam na panitiperi.net
-
Scorpion90
King
jo a k bet365 taky detail
Aresovi som to pisal uz do ss - minimalny vyber je 125 ecok, takze ak tam niekto vlozi 10, sanca na vyber nie je moc velka
Aresovi som to pisal uz do ss - minimalny vyber je 125 ecok, takze ak tam niekto vlozi 10, sanca na vyber nie je moc velka
Tak to vobec nieje pravda. Ja som vyberal uz aj menej. cca 30 a preslo to bez problemov. Robil som to cez moneybookers alebo paypal. Uz si nepamatam.
-
Scorpion90
King
Nehadam sa, ja som vyberal len vyssie ciastky. Riadil som sa tym, co je napisane v sekcii vybery - vid. priloha. Snad si nemylis stavkove 
Tak dnes v noci sa chystám sledovať duel Ottawa - Detroit. Stavim si na Henrika Zetterberga (ked som už minule na neho začal stávkovaním
). Aby som to aj nejako odôvodnil:
1. Takže Henrik neskoroval už 6 duelov, a verím že prestavka pre ALG mu pomohla
2. Detroit zmazal z listiny dlhodobo zranených Pavla Datsyuka, čo znamená, že sa čoskoro vráti
3. Dnes v noci poslal Detroit na farmu Jana Muršaka, čo znamená, že buď Datsyuk alebo Cleary je v poriadku a môže hrať, ale skôr nastúpi Datsyuk, kedže od jeho zranenia už uplynulo 5-6 týždnov, čo bola predpokladaná doba na liečbu a návrat na ľad...
4. Datsyuk pred zranením hrával v útoku s Zetterbergom a práve toto duo sa v prevažnej miere staralo o väčšinu golov Detroitu
súperom Detroitu bude Ottawa Senators, ktorej sa v tejto sezone vôbec nedarí a dnes v noci hrali duel v New Jersey a zarazil ma počet striel za zápas...
Ottawa vyslala na bránu New Jersey za 60 minút zápasu neuveriteľných 16 striel....čo podľa mňa len podčiarkuje, že Ottawa je z formy...stačí sa pozrieť na produktivitu...navyše je zranený ich najlepší hráč Jason Spezza...a Alfredsson už nie je najmladší a na všetko stačiť nemôže, navyše Michálek je hráč, na ktorého treba hrať, sam nič nevymislí...je tam ešte tímový hrač Foligno ale to je asi tak všetko z útoku....v obrane kiksuje Gonchar a vyniká mladík Karlsson....v bráne sú kolísave výkony....
takže aby som to zhrnul, tak dnes stavim Zetterberga za kurz 2,9 na Fortune s najväčšou pravdepodobnosťou za 20 ečiek (minule som ho bil za 10, takže logicky treba navyšovať aby sa vklad vrátil a aby som mal aj primeraný zisk)
Tipovaniu zdar !
1. Takže Henrik neskoroval už 6 duelov, a verím že prestavka pre ALG mu pomohla
2. Detroit zmazal z listiny dlhodobo zranených Pavla Datsyuka, čo znamená, že sa čoskoro vráti
3. Dnes v noci poslal Detroit na farmu Jana Muršaka, čo znamená, že buď Datsyuk alebo Cleary je v poriadku a môže hrať, ale skôr nastúpi Datsyuk, kedže od jeho zranenia už uplynulo 5-6 týždnov, čo bola predpokladaná doba na liečbu a návrat na ľad...
4. Datsyuk pred zranením hrával v útoku s Zetterbergom a práve toto duo sa v prevažnej miere staralo o väčšinu golov Detroitu
súperom Detroitu bude Ottawa Senators, ktorej sa v tejto sezone vôbec nedarí a dnes v noci hrali duel v New Jersey a zarazil ma počet striel za zápas...
Ottawa vyslala na bránu New Jersey za 60 minút zápasu neuveriteľných 16 striel....čo podľa mňa len podčiarkuje, že Ottawa je z formy...stačí sa pozrieť na produktivitu...navyše je zranený ich najlepší hráč Jason Spezza...a Alfredsson už nie je najmladší a na všetko stačiť nemôže, navyše Michálek je hráč, na ktorého treba hrať, sam nič nevymislí...je tam ešte tímový hrač Foligno ale to je asi tak všetko z útoku....v obrane kiksuje Gonchar a vyniká mladík Karlsson....v bráne sú kolísave výkony....
takže aby som to zhrnul, tak dnes stavim Zetterberga za kurz 2,9 na Fortune s najväčšou pravdepodobnosťou za 20 ečiek (minule som ho bil za 10, takže logicky treba navyšovať aby sa vklad vrátil a aby som mal aj primeraný zisk)
Tipovaniu zdar !
Ja nepochopim, preco by ste chceli vyberat peniaze priamo cez bankovy prevod, ked to mozte vybrat cez paypal a potom zadarmo previest na ucet. :-/
Za mna dnes par tenisovych tipov.
Marin Cilic vs Igor Kunitsyn @ 1.14 PaddyPower
alternativne..
Marin Cilic vs Igor Kunitsyn (Hendikep: Cilic -5 games) @ 1.962 Pinnacle
Obhajca titulu Cilic sa na kurte tento tyzden ukaze prvy krat a predpokladam, ze to pre neho bude lahka vyhra, nieco ako 6-3 6-3, co by pokrylo hendikep. Kunitsyn hral vcera proti Pospisilovi ale naozaj nic neukazal. Cilicove podanie je dost silne na to aby mu zarobilo par lacnych bodov a to by malo stacit. Taktiez ma viac sily a vytrvalosti vo vymenach ako rus. Je to lepsi hrac vo vsetkych smeroch a mal by postupit hladko. Tito dvaja hraci sa stretli v Chennai minuly rok a Cilic vyhral 6-2 6-4 v ich jedinom stretnuti. Ocakavam podobnu vyhru.
Milos Raonic vs Simon Greul @ 1.25 PaddyPower
alternativne..
Milos Raonic vs Simon Greul (Hendikep: Raonic -4 games) @ 1.85 188bet
Bol som velmi milo prekvapeny Raonicom minuly rok, kedze jeho hra sa zlepsila. Hra lepsie ako podava a ma skvely forehand. Dokaze dostat vela lacnych bodov aj z podania, co dava vela tlaku na jeho protivnikov. Vcera rozobral Luho, celkom schopneho protivnika. Nemec je vyborny hrac, specialne na clayi ale na tvrdych povrchoch neponuka az taku silu. Je silny v mnohych oblastiach ale nema skutocne smrtelnu zbran na porazenie Raonica. Kanadan by mal byt schopny ho breaknut, a ocakavam vcelku rutinnu vyhru vychadzajucej hviezdy tohoto turnaju.
Dalsie 3 tipy som spisal na panitiperi.net
Za mna dnes par tenisovych tipov.
Marin Cilic vs Igor Kunitsyn @ 1.14 PaddyPower
alternativne..
Marin Cilic vs Igor Kunitsyn (Hendikep: Cilic -5 games) @ 1.962 Pinnacle
Obhajca titulu Cilic sa na kurte tento tyzden ukaze prvy krat a predpokladam, ze to pre neho bude lahka vyhra, nieco ako 6-3 6-3, co by pokrylo hendikep. Kunitsyn hral vcera proti Pospisilovi ale naozaj nic neukazal. Cilicove podanie je dost silne na to aby mu zarobilo par lacnych bodov a to by malo stacit. Taktiez ma viac sily a vytrvalosti vo vymenach ako rus. Je to lepsi hrac vo vsetkych smeroch a mal by postupit hladko. Tito dvaja hraci sa stretli v Chennai minuly rok a Cilic vyhral 6-2 6-4 v ich jedinom stretnuti. Ocakavam podobnu vyhru.
Milos Raonic vs Simon Greul @ 1.25 PaddyPower
alternativne..
Milos Raonic vs Simon Greul (Hendikep: Raonic -4 games) @ 1.85 188bet
Bol som velmi milo prekvapeny Raonicom minuly rok, kedze jeho hra sa zlepsila. Hra lepsie ako podava a ma skvely forehand. Dokaze dostat vela lacnych bodov aj z podania, co dava vela tlaku na jeho protivnikov. Vcera rozobral Luho, celkom schopneho protivnika. Nemec je vyborny hrac, specialne na clayi ale na tvrdych povrchoch neponuka az taku silu. Je silny v mnohych oblastiach ale nema skutocne smrtelnu zbran na porazenie Raonica. Kanadan by mal byt schopny ho breaknut, a ocakavam vcelku rutinnu vyhru vychadzajucej hviezdy tohoto turnaju.
Dalsie 3 tipy som spisal na panitiperi.net
-
Scorpion90
King
chlapci, asi ma nebudete mat radi, ale pre pokoj duse to napisem
to Menschik
a) nechcem z teba robit debila, ale vyber z Bet365 na Paypal NIE je mozny..
Tu je odpoved priamo z ich supportu:
Vážený pan,
bohužiaľ, PayPal pre zákazníkov zo Slovenska neposkytujeme
b) aj ked by poskytovali, na poplatkoch neusetris. Jeden vyber do mesiaca na ucet mas zdarma a poplatok banke za transakciu pri tej sume je uplne smiesny, par centov - ked chces, pozriem do vypisu, kolko presne. Takze na Paypale by si teoreticky neusetril nic.
to J.O.S.E.
NAVYSOVANIE JE JEDNOU Z NAJHORSICH TAKTIK V TIPOVANI, NIKDY NEVEDIE K ZISKU !!
Kazdemu, kto to pochopi, sklaniam poklonu, pretoze to chape, fakt malo ludi..
Si to zhrnme..
6 zapas si dal za 10 ecok
7 das za 20
8 ... za 40
9 ... za 80
10 ... za 160
atd...
Staci ze neskoruje este 4 zapasy a si v strate 310 eur.. Mas? Skutocne si myslis, ze sa mu to nemoze stat?? Nehovoriac o tom, ze vyssie sumy ti uz lolkovska stavkova, ako je Fortuna ani nemusi vziat...
Tym nechcem povedat, ze ti to nevyjde, len ze logika uvazovania je uplne zla..neber to v zlom, snazim sa poradit
Tipovaniu zdar
to Menschik
a) nechcem z teba robit debila, ale vyber z Bet365 na Paypal NIE je mozny..
Tu je odpoved priamo z ich supportu:
Vážený pan,
bohužiaľ, PayPal pre zákazníkov zo Slovenska neposkytujeme
b) aj ked by poskytovali, na poplatkoch neusetris. Jeden vyber do mesiaca na ucet mas zdarma a poplatok banke za transakciu pri tej sume je uplne smiesny, par centov - ked chces, pozriem do vypisu, kolko presne. Takze na Paypale by si teoreticky neusetril nic.
to J.O.S.E.
to s tym navysovanim je asi najvacsia hlupost (velmi velmi slusne napisane) aku som v tejto teme cital.takže aby som to zhrnul, tak dnes stavim Zetterberga za kurz 2,9 na Fortune s najväčšou pravdepodobnosťou za 20 ečiek (minule som ho bil za 10, takže logicky treba navyšovať aby sa vklad vrátil a aby som mal aj primeraný zisk)
NAVYSOVANIE JE JEDNOU Z NAJHORSICH TAKTIK V TIPOVANI, NIKDY NEVEDIE K ZISKU !!
Kazdemu, kto to pochopi, sklaniam poklonu, pretoze to chape, fakt malo ludi..
Si to zhrnme..
6 zapas si dal za 10 ecok
7 das za 20
8 ... za 40
9 ... za 80
10 ... za 160
atd...
Staci ze neskoruje este 4 zapasy a si v strate 310 eur.. Mas? Skutocne si myslis, ze sa mu to nemoze stat?? Nehovoriac o tom, ze vyssie sumy ti uz lolkovska stavkova, ako je Fortuna ani nemusi vziat...
Tym nechcem povedat, ze ti to nevyjde, len ze logika uvazovania je uplne zla..neber to v zlom, snazim sa poradit
Tipovaniu zdar
No moze byt, ze pre Slovensko je to ine, kedze ja som v UK a pouzivam MoneyBookers pre bet365.
Co sa tyka toho navysovania, tak to funguje, ked mas 2 mozne vysledky, nie 3. Napriklad, ci padne cierna alebo cervena pri rulete.
Co sa tyka toho navysovania, tak to funguje, ked mas 2 mozne vysledky, nie 3. Napriklad, ci padne cierna alebo cervena pri rulete.