svedomie...NUMA napísal:Rusko isiel do politiky len abu sa nabalil teraz je za vodou do konca zivota![]()
ma welku wilu...peniaze na ucte co viac mu xyba
![]()
![]()
ANO
Podla mna jemu o peniaze ani nejde, ved uz vtedy mal par desiatok ak nie sto, dvesto milionov, ked odisiel z Markizy. Islo mu o medializaciu a KONTAKTY v politike mozno aj v mafii... To sa mu podarilo naozaj bravurne.NUMA napísal:Rusko isiel do politiky len abu sa nabalil teraz je za vodou do konca zivota![]()
ma welku wilu...peniaze na ucte co viac mu xyba
![]()
![]()
-
tomexx
King
- Kontaktovať používateľa:
Musel predsa daco aj vratit tym co ho podporovali a odstali na vrchol... nie?Les napísal: Podla mna jemu o peniaze ani nejde, ved uz vtedy mal par desiatok ak nie sto, dvesto milionov, ked odisiel z Markizy. Islo mu o medializaciu a KONTAKTY v politike mozno aj v mafii... To sa mu podarilo naozaj bravurne.
Budem Ruska hodnotiť tak, ako ho poznám:
Je to jeden top špičkový manažér a som presvedčený o tom, že na Slovensku nemá obdobu. A že velký business priťahuje pozornosť je fakt, ako aj to, že v tak veľkom businesse nie je všetko úplne čisté (Myslím Markízu) Založením ANO sa nemal až tak ako obohatiť, lebo nemohol predpokladať, aký bude vývoj, že bude v parlamente. Nikdy s netajil tým, že chce ísť do politiky. Možno ho lákala MOC, ktorú by tým získal, ale na začiatku určite nie.
Je to jeden top špičkový manažér a som presvedčený o tom, že na Slovensku nemá obdobu. A že velký business priťahuje pozornosť je fakt, ako aj to, že v tak veľkom businesse nie je všetko úplne čisté (Myslím Markízu) Založením ANO sa nemal až tak ako obohatiť, lebo nemohol predpokladať, aký bude vývoj, že bude v parlamente. Nikdy s netajil tým, že chce ísť do politiky. Možno ho lákala MOC, ktorú by tým získal, ale na začiatku určite nie.
cyko: Doprial by som ti pracovat pre takeho "spickoveho manazera" ala Rusko. Co sa o nom viacmenej vedelo v ramci urcitych kruhov v BA pred jeho vstupom do politiky, dnes uz vie konecne cele Slovensko. A jedno je iste... s tymto clovekom sa prave vdaka jeho absolutne zvratenemu charakteru bude uz len tazko niekto spajat do koalicie a pevne verim, ze nie len v politike...
-
Ivko
Expert
Co si o tom myslim?
TOTO!:
Světový obchod ovládá pár korporací
Žádný stát se neobejde bez jejich investicí
Jen na nich záleží růst státního hospodářství
Či zda měna zhroutí se pod tlakem spekulací
Politici jsou jen loutky hrající divadlo
Reálna moc leží v rukou korporací
Volby mnění loutky fraška stejná zůstává
Svá práva získáme jen revolucí
Zahoď své volební právo
Nedávej ho žádné straně
Nebudeš součásti špinavé hry
V kapitalistickém státě
TOTO!:
Světový obchod ovládá pár korporací
Žádný stát se neobejde bez jejich investicí
Jen na nich záleží růst státního hospodářství
Či zda měna zhroutí se pod tlakem spekulací
Politici jsou jen loutky hrající divadlo
Reálna moc leží v rukou korporací
Volby mnění loutky fraška stejná zůstává
Svá práva získáme jen revolucí
Zahoď své volební právo
Nedávej ho žádné straně
Nebudeš součásti špinavé hry
V kapitalistickém státě
-
Ivko
Expert
A ten kto hodi sprosty papierik do este sprostejsej krabice sa zapricinil o co? A nehovor mi o necinnosti, lebo ja mam ine formy politickeho boja ako hadzanie papieriku do krabicesundevil napísal:pocuvaj ma, ty potom kde xces zit? Nic sa ti nepaci, este jedna vec, kto sa nezucastnuje na volbach, nema co potom pindat na to ako to tu funguje, lebo svojou necinnostou k tomu prispel
-
Ivko
Expert
Zvolis si lavicu a ta sa bude orientovat na ludi ludom sa bude zit lepsie, lenze po case sa spravi diera z toho ako davas peniaze na to aby sa ludia mali lepsie. Potom aby sa ta diera zaplatala zvolis si pravicu a ta zobere ludom a da podnikatelom, ty zaplatuju dieru ale ludom neostane aj tak nic. Tak si zvolis lavicu a takto donekonecna. Takto funguje "demokracia". Lenze ako som uz spomenul je tu este niekto pre koho nasi "politici" niesu ziadnou prekazkou. Su to nadnarodne spolocnosti a korporacie ktore kedykolvek mozu zrujnovat nasu ekonomiku.
mh
skoda ze nemam gule nato byt mafianom, vrahom, teroristom. Vyvrazdil by som kompletne 90% parlamentu.
Ludia uz davno nejdu do politiky koli hajeniu verejneho zaujmu, ale pre ich vrecka. A spravia vsetko mozne, aby sa k tomu dostali.
Ludia uz davno nejdu do politiky koli hajeniu verejneho zaujmu, ale pre ich vrecka. A spravia vsetko mozne, aby sa k tomu dostali.
-
Ivko
Expert
Re: mh
Obcas do parlamentu chodia "magori" ktori veria tomu ze by cez parlament mohli nieco zmenit k lepsiemu, ale nedokazu vydrzat viac ako jedno volebne obdobie lebo v parlamente su vyvinute mechanizmy ktore maju odstranit takychto romantickych hrdinov.Dufik napísal:skoda ze nemam gule nato byt mafianom, vrahom, teroristom. Vyvrazdil by som kompletne 90% parlamentu.