Slobodomurari, Illuminati + New World Order

Diskusie na politické témy...
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Slobodomurari, Illuminati + New World Order

Príspevok od používateľa Rubiki »

Tak prínos týchto výprav bol pre európu značný, netreba ospravedlňovať ich motívy a brutalitu ale je pravda že križiaci sa na východe oboznámili s oveľa vyvinutejšou kultúrou a hlavne vedou. Samotná Byzancia bola vtedy desiatky rokov kultúrne pred európanmi.
Rôzne vynálezy a zvyky s tejto východnej oblasti začali prenikať do európy, niekde som čítal dokonca že s arábie počas výprav bola prebratá aj hygiena ktorá bola v európe vraj viac než zanedbaná.
eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

Asi si počul,že moslimovia chceli Europu dobyť.
Nie, to som teda nepocul ze by Arabi chceli v 11. storoci dobit Europu.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Asi si počul,že moslimovia chceli Europu dobyť.
Čiže chceš tvrdiť, že križiacke výpravy mali za cieľ zachrániť Európu pred moslimami.
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Mne sa hrozne páči ako rasista,antisemitista a xenofob, ktorý nenávidí homosexuálov ide ostatným hovoriť o kresťanstve .
hughito
Redeemer
Redeemer

P3Bo napísal:Mne sa hrozne páči ako rasista,antisemitista a xenofob, ktorý nenávidí homosexuálov ide ostatným hovoriť o kresťanstve .
Je to úsmevné.
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

eMPiko napísal: Nie, to som teda nepocul ze by Arabi chceli v 11. storoci dobit Europu.
arab a moslim memusi byt to iste.
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

hughito napísal: To je veľmi slabé ospravedlnenie za všetko to, čo križiacke výpravy napáchali. To ospravedlnenia ani nemá.

A áno, aj svetskí panovníci mali záujem (peniaze, moc, územia), ale bez popudu Urbana II. by sotva také niečo mohlo prejsť. A celkovo sa celé križiacke výpravy niesli v duchu náboženstva (samozrejme, že pre panovníkov boli popudy iné, ale myslím, že obyčajní ľudia-vojaci tomu dosť verili).
Takže ty rovno tvrdíš, že križiacke výpravy boli ultimátne zlé, zavrženia hodné a tfuj tfuj tfuj?

Po druhé: jediná križiacka výprava o ktorej sa dá s kľudným povedať, že bola vedená čisto z viery je výprava detí (aj keď sa môžme len dohadovať, či tam tie deti šli dobrovoľne a podobne). Myslíš si, že vtedy boli ľudia iní než dnes, že vtedy sa im len tak chcelo umierať pre ich vieru? Že vtedy ľudí bavilo zabíjať? Myslíš, že dnes idú chalani do Astanu pre svoju vieru? Že zlí teroristi, treba tie svine zabiť? Idú tam, lebo im to velenie rozkáže. (naši chalani tam idú, lebo majú za to slušné prachy) V stredoveku bolo vojenské myslenie rovnaké ako dnes - vojak sa nepýta, vojak poslúcha. Takže vyhlásiť, že obyčajní ľudia - vojaci tomu verili je dosť odvážne. To by som od teba ako historika nečakal Alebo že by sa všetky tie knihy čo som o stredovekých armádach prečítal mýlili?
hughito
Redeemer
Redeemer

Takže ty rovno tvrdíš, že križiacke výpravy boli ultimátne zlé, zavrženia hodné a tfuj tfuj tfuj?
Nedávno si tu proklamoval, že jediná legálna vojna je vojna obranná. A teraz napíšeš toto ?

Ohľadne tej dobrovoľnosti: samozrejme, že nedá generalizovať a napísať, že všetci išli hurá bojovať. Ale moje informácie sú také, že ten záujem bol veľký, aj obyčajní ľudia tam často chceli ísť. Vieš, predstav si situáciu vtedajšieho človeka - zdieraný na nejakom poli ako pes, otrasný život, ktorý sa nemenil. Toto bolo niečo nové, dobrodružstvo, prípadná vidina bohatstva.

Navyše vtedy boli všetci veriaci a ako to dokážem v prílohe, za prípadnú smrť na výprave bol sľubovaný raj. A celkovo ten dôraz na vieru bol pre masy primárny.
Prílohy
IMG.jpg
eMPiko
Addict
Addict

Re:

Príspevok od používateľa eMPiko »

Son-Goku napísal:arab a moslim memusi byt to iste.
Pouzil som Arab, kedze moslimovia ziju od severnej afriky po indoneziu (aj ked netusim nakolko bol islam rozsireny v tej dobre). Kedze islam nie je centralizovany nemozeme hovorit o tom ze by moslimovia na niekoho utocili ako homogenna nabozenska skupina (mozeme to povedat o RKC tej doby napr.). Ak sa nemylim moslimovia tej doby povazovali krestanov za "bratov v Jezisovi" takze je pravdepodobne, ze vypady do Europy (ak by teda teoreticky take daco hrozilo) neboli podmienene nabozenstvom. V tomto pripade mozeme teda hovorit o tom, ze by utocili Arabi a nie moslimovia.
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

hughito - "obrana svätej zeme" ti nič nevraví? Pozor, nevravím, že križiacke výpravy boli úžasné a super, no podľa mňa nie je správne tvrdiť, že boli len zlé a tfuj.
Korag
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Korag »

pani ale ste uz fakt trocha OT...podme sa bavit priamo k teme jak to aj byvalo. Co poviete na toto?
myslim si ze priznanie byvaleho sefa FBI o illuminatoch a oficialne uvedenie NWO od georga busha neni len taky konspiracny blud? co vy na to?
Son-Goku
Darca
Darca

neviem ci by si herec nechal posielat helikopterou prostitutku.
Korag
Professional
Professional

ty teda riesis fakt klucovu cast toho videa :D...ale ako si povedal mas pravdu veru ty nevies urcite
Son-Goku
Darca
Darca

no lebo ak si vsimas aj detaily tak ti to potom pride menej pravdive.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

hustokrute video, tych 13:52 mi uz nikto nevrati, za to mozu iluminati!

Korag: to video ma dokazovat co?
vycuc: 2 zenske boli zneuzivane, myslia si, ze to bola CIA, whatever, stryco odhalil obrovske tajomstva tohto sveta a stale zije, iluminati ho vobec neodbachnu a on bude tieto tajomstva vytrubovat do sveta...

na konci to "sexualni kocici programovani", to bolo co? :D
obet je naprogramovana hypnozou do jine osobnosti, kterou je kocka hladova po sexu
wtf? no byt Gillian Anderson alebo Beyonce a vidim toto video, asi sa odbachnem, fakt...

"monarchni programovani", povyberane obrazky, kde su na fotkach zenskych motyle, no tak to ano, hlavne ta baba ktora ma akoze motylie kridla (Kerli), zeby to bol anjel a nie motylik? tie motyle, to koho napadla takato hovadina?

ako hovorim, 14 minut, ktore su vytvorene pozliepanim absolutne nesuvisiacich neoveritelnych skutocnosti
hughito
Redeemer
Redeemer

Stoporko:
hughito - "obrana svätej zeme" ti nič nevraví? Pozor, nevravím, že križiacke výpravy boli úžasné a super, no podľa mňa nie je správne tvrdiť, že boli len zlé a tfuj.
Z istého pohľadu máš pravdu, oficiálne išlo o oslobodenie Jeruzalemu z rúk neveriacich, ale musíš uznať, že neišlo o obrannú vojnu v tom pravom slova zmysle, že bránim svoje územie, dom, rodinu pred agresorom. :wink:

_________

K tomu videu. Náhodne som to pustil od niečo po 5 minúte a vydržal pozerať tak jednu minútu. Doteraz neviem, či sa mám smiať, alebo plakať. Tá ženská to buď hrá, alebo sa jedná o nejjaký, bližšie nešpecifikovateľný druh abnormálnej psychózy.
Korag
Professional
Professional

omg ta zenska to uz je vas nazor aky si na to urobite...nechapem co je na tom nuveritelne? toto je dost zname ze si herci a vysokopostaveni ludia vozia prostitutky tak preco by vypoved jednej z nich nebola pravda?aj ked to nebola ta hlavna cast videa skor som to sem dal kvoli tomu sefovi FBI.
beardie - vidis podla teba musi byt dokaz to aby to ten clovek povedal a hned na druhy den ho zabili :D urcite si to nikto nevsimne...ked pre teba je pozliepanim absolutne nesuvisiacich neoveritelnych skutocnosti nazor cloveka ktory byval medzi americkou hlavnou elitou a chudak ked isiel do dochodku tak sa s tym musel zdvoverit lebo chcel povedat aspon zlomok pravdy toho co my nevieme a ty zacnes hovorit ze to pre teba neni dokaz tak si pre mne uplne pohorel...ziadne protiargument si tu na to neuviedol len ze ide stryco nieco vytubovat do sveta ale konkretne okomentovat to co hovoril to uz asi v tvojich silach neni a len okrajovo reagujes na to jednou stupidnou vetou, uplne zbytocny koment ani reagovat si nemusel
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

to, ze si politici a herci vozia kurvy ma absolutne nesere, co to ma spolocne s Iluminatmi?

nie, to nemusi byt dokaz, mne je jasne, ze sa nieco take skutocne deje, je mi jasne, ze CIA pouziva techniky na vymyvanie mozgov, presne tak isto ako rusi, cinania, briti a dalsie velke staty sveta, len mi ale vysvetli ako to ma dokazovat vladu Iluminatov

to video je zlepenec 3 nesuvisiacich veci, ktore vo vysledku do seba nezapadaju, lebo nemaju logicku suvislost, noze, skus mi to vysvetlit ako to chapes ty
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

hughito - súhlasím, nešlo o bránenie svojho domova pred agresorom, z tohto uhla pohľadu máš pravdu :)
Korag
Professional
Professional

beardie napísal:to, ze si politici a herci vozia kurvy ma absolutne nesere, co to ma spolocne s Iluminatmi?

nie, to nemusi byt dokaz, mne je jasne, ze sa nieco take skutocne deje, je mi jasne, ze CIA pouziva techniky na vymyvanie mozgov, presne tak isto ako rusi, cinania, briti a dalsie velke staty sveta, len mi ale vysvetli ako to ma dokazovat vladu Iluminatov

to video je zlepenec 3 nesuvisiacich veci, ktore vo vysledku do seba nezapadaju, lebo nemaju logicku suvislost, noze, skus mi to vysvetlit ako to chapes ty
ok takze aspon priznavas ze sa nieco naozaj deje...no co to ma spolocne s illuminatmi? asi tolko ze zakladom jeho rozhovoru bola tema illuminati a spomenul ich asi 3 krat...ja neviem ako ty, ale odfajcit to video hned aj ked sa da nad tym polemizovat podla mna nie je moc objektivne s tvojej strany. Vies mne ani tak neslo o tie motyle ako skor o toto ako som uz prvy krat uviedol...
a tiez by som ti mohol odporovat v tom ze su to 3 nesuvisiace fakty...1 cast vypoved exsefa FBI o NWO a iluminatoch, 2.cast oficialne uvedenie NWO v podani G.Busha,a ta 3 cast podla mna sice tiez bola dost slaba ale poukazovala na rozne pokusy a bordel c sa robi s ludmi(cize tiez suvisi nepriamo s FBI)

//autoeditácia príspevku (01 Feb 2011, 23:27)
inak skuste dat odzadu illuminati.org cize itanimulli.org zaujimave ze? :)
Napísať odpoveď