matto mal by si asi trocha otvorit oci ked chodis po Kosiciach pretoze parkovaci dom sa stavia hned vedla novopostavenej treningovej haly, ktoru si si snad vsimol a a co sa tyka ceny listka tak sa taktiez mylis pretoze 150€ sa neplati na jeden zapas... najprv si over info a potom vypisuj ake su nedostatky!!!!matto204 napísal:Hojko: tie nedostatky su tak ako som napisal, predsa len 150€ na zapas zakladnej skupiny je dosť veľa na priemerneho Slováka. A čo sa tyka parkovacieho domu v KE, tak som si nevšimol kde sa stavia, žijem tu na intraku, ale jedina stavba čo som si všimol že sa stavia, tak je Aupark. Nechcem hovoriť, že sa nestavia, ale nič take som tu zatiaľ nevidel.
a co sa tyka MS tak ak to bude blamaz tak hlavne pre Bratislavu ... lebo kosice maju viac menej vsetko vybavene a na ich adresu su same chvaly (nehovoriac o priestoroch satni na stadione) jediny problem bude pretazane doprava ale tam sa uz vela toho neda urobit.... "zaostaly" vychod v organizacii MS doslova valcuje "europsku" BRatislavu!!!