bolesti hlavy po alkohole
bolesti hlavy po alkohole
zdar neviete niekto vysvetlit neznesitelne bolesti hlavy po piti alkoholu ? viem ze to zavisi aj od druhu a kvality alkoholu aky popijate no vysvetlite ti to preco ked pijem rovnaky alkohol s kamosmi im nikdy nic nieje a mna hlava bolieva mam zavraty atd aj tri dni ? mate niekto s podobnymy vecami skusenosti -? mam nejake zdravotne azkosti alebo ako to je dik ....
Re: bolesti hlavy po alkohole
no to je od typu človeka a organizmu niekto znesie . može miešať a nvm čo všetko a je ráno ok
niekto bude píť aj kvalitny alkohol a aj zapíjať a aj tak ho bude boleť ráno hlava ale tri dni je si myslim až moc , zbehni ku doktorke , možno nejaka reakcia na alkohol (aj ked nvm aka alergia ma taketo trojdnove bolestne príznaky)
niekto bude píť aj kvalitny alkohol a aj zapíjať a aj tak ho bude boleť ráno hlava ale tri dni je si myslim až moc , zbehni ku doktorke , možno nejaka reakcia na alkohol (aj ked nvm aka alergia ma taketo trojdnove bolestne príznaky)
skus si pred spanim po zurke dat 2 celaskony a jeden B-complex forte ... mne to uz zachranilo nejeden den v skole.... samozrejme pol litra cistej vody zapit a ak aj rano boli jeden ibalgin ...ak furt boli tak chod k lekarovi
-
Janio
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Omg, veľmi kvalitná téma... To ja môžem založiť: "prečo keď vypijem veľa vody chodím aj 30x na záchod?" a do témy napíšem, že keď pijem pred tým ako idem spať tak chodím na hajzel celú noc...
Myslím, žeby si sa nemal ožierať a radšej robiť niečo čo ti pomôže... Dievčatá sú len v dnešnom veku také sprosté a potom z toho vyrastú...
Je to sprievodný jav tak isto ako s tým pitím vody nie ? Otráviš organizmus tak ti je zlé... To, že oni sú "trénovaní" neznamená, že musí byť každý...
Ja síce nie som doktor, ale stanovým ti liečbu:
1. Nechceš aby ťa bolela hlava po pijatike ? NEPI !
2. Chceš byť pred ženskými geroj ? Pi stále keď sa dá pokiaľ sa nevytrenuješ... A ak ti je na druhý deň zle, vypi si zase

Myslím, žeby si sa nemal ožierať a radšej robiť niečo čo ti pomôže... Dievčatá sú len v dnešnom veku také sprosté a potom z toho vyrastú...
Je to sprievodný jav tak isto ako s tým pitím vody nie ? Otráviš organizmus tak ti je zlé... To, že oni sú "trénovaní" neznamená, že musí byť každý...
Ja síce nie som doktor, ale stanovým ti liečbu:
1. Nechceš aby ťa bolela hlava po pijatike ? NEPI !
2. Chceš byť pred ženskými geroj ? Pi stále keď sa dá pokiaľ sa nevytrenuješ... A ak ti je na druhý deň zle, vypi si zase
Tento problem sa chalani snažili rozlusknut v tejto teme: http://www.hojko.com/alkohol-co-potom-t46513.html