Takze, chcel by som poradit s kupou baterie do notebooku (presnejsie povedane netbooku). Ide o ASUS EEEPC 1005HA cierny. Chcem aby ta bateria bola kvalitna (originalna) a nie nejaka z ciny co aj tolko vydrzi .
K+
//autoeditácia príspevku (01 Feb 2011, 20:12)
Nikto nic? Prosim pomozte mi fakt to potrebujem...
Pre našich zákazníkov sme pripravili batérie do notebookov Asus, ktoré sú parametrami porovnateľné s originálnymi produktami. Naše výrobky sú však oveľa lacnejšie a šetria tak Vašu peňaženku. Vyberať môžete batérie do notebookov Asus pre mnoho typov notebookov tejto značky. Nová batérie Vám umožní pracovať omnoho dlhšie.
to znamena ze nejde o original...
alza - v druhom linku najdes len original baterie!
//autoeditácia príspevku (01 Feb 2011, 20:40)
a ak ti mozem poradit, kup radsej neoriginalnu bateriu...kedze original stoji viac nez polovicu ceny tvojho NB ale ak mas na to peniaze, premna zamna ber aj original...
ja viem o bateriach menej nez ty... stacilo otvorit uja googla, napisat dve slova a hodit ti sem prve dva linky... takze v tvojom pripade to neberiem ako nevedomost, ale skor ako neschpnost...bez urazky
//aby som nebol OT...ano, ta bateria bude na 100% "kompatibilna" s tvojim nb...
to Pigesko
narazal som na prvy prispevok, prisiel mi usmevny...
sano456 ja sa ta nechcem dotknut ale ako mozes byt taky naivny a mysliet si ze ta "originalna" bateria nebude z Ciny? A ked uz nie z Ciny tak z Azie urcite... Rozdiel medzi "originalnou" a alternativnou je v nalepke... kludne vezmi nejaku alternativu.
nj, svata pravda nieco podobne som sa mu snazil naznacit v predchadzajucich prispevkoch...
na druhu stranu, niekedy aj na znacke/originalite zalezi...vid priklad Corsair vyrobeny v Cine, a nejaky noname shit vyrobeny v cine takze niekedy sa aj za znacku oplati zaplatit...
Nechcem zbytočne zakladať ďalšiu tému, tak dúfam, že menší necropost nevadí.
-Chcem sa spýtať či mi viete poradiť nejaký dobrý obchod (lacný, kvalitné vyhladávanie podľa typu notebooku, vlastná skusenosť a pod.) pre alternatívne batérie.
-Prípadne kde nájdem nejaký zoznam, batérií ktoré sedia na daný laptop.