Fotosúťaž - 1. kolo - Vianoce
Re: Fotosúťaž - 1. kolo - Vianoce
S cim ako nebude suhlasit? S tym ze ju vyzliekas s fotakom na krku, alebo s tym, ze ides fotit jej kamaratky v Evinom ruchu?
-
qwerty-xyz
Napr podarilo sa niekomu detaine a ostro vyfotit ten obrovitansky kruh co sa tvori okolo mesiaca v lete, ked je jasna obloha? sem tam tam je a vyzera to super.
Podarilo sa niekomu profesionalne odfotit PLAMEN ? alebo celkovo ohen? Burku? Teda blesky? Popripade nieco ineho zaujimaveho? Napr nejake zviera vlastnym fotakom z dialky, alebo blizka? Od vevericky az po diviaka alebo srnku? volne v prirode a detailne?
vlastny ohnostroj? pri pomalej uzavierke?
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
A co tak napriklad nocna tema? Cokolvek odfotene v noci..Zaroven sa nekladu medze co ma byt odfotene, a clovek ma teda miesto pre vlastnu predstavivost
iCube - coby nie?
Das bokeh na bradavky, ako ta poznam,a bude to fajn:D
este mi povedz ako chces spravit bokeh na bradavky? ... alebo celkovo - este som nevidel pekny bokeh na niecom co nesvieti... ci jej kozy natrie olejom? alebo jej tam prilepi ledky?
ha ha : D tak ju sem davat nebudem, a nebude rada, ak budem fotit akty dajakej inej zenskej ... a na take moc nie som :p
Ach...
No vies, namontuje jej tam modre diody..
No vies, namontuje jej tam modre diody..
-
chlapec10
Addict
ja by som dal temu co dokaze odfotit hocikto doma, a nepotrebuje na to mega vybavu...
nahe fotky v zrkadle? ocakavam vyssiu ucast dievcat :p ehm ehm bez blesku prosim
-
hojko
Site Admin
chlapec10: Ako vravis, tym padom nejaka nocna foto nepripada v uvahu, rovnako by bolo asi vhodne sa vyhnut makru.
Tak ake su teda realne a zaujimave namety pre kazdeho a nie je to nahota (pretoze nie vsetci maju tu moznost a pipiky tu vacsinu nezaujimaju)???
Tak ake su teda realne a zaujimave namety pre kazdeho a nie je to nahota (pretoze nie vsetci maju tu moznost a pipiky tu vacsinu nezaujimaju)???
nocnu foto cvaknes kludne... fotak na murik, podopriet, nastavit bulb po 10s autocvaku a je to...
realne mozme vybrat niekolko tem, priradit im cisla a cez RNG nahodne vybrat cislo...
realne mozme vybrat niekolko tem, priradit im cisla a cez RNG nahodne vybrat cislo...
východ alebo západ slnka?? 
ja osobne by som bol za macro, lebo IMHO tam nie je treba profi vybavu... s mojim "mydlom" by som si na krajinku na sutaznej urovni asi netrufal...
-
lekoklatik
VIP
A nejaká panoráma?
pano by tiez bola pre mna fajn... a co zvysok?
-
chlapec10
Addict
jackb napísal:ja osobne by som bol za macro, lebo IMHO tam nie je treba profi vybavu... s mojim "mydlom" by som si na krajinku na sutaznej urovni asi netrufal...
toto su vsetko technicke kategorie.... ja by som tal obsahovu kategoriu, nech si kazdy vyberie podla svojich moznosti aku technicku kategoriu zvoli(ci uz pano, macro, portret.... atd)jackb napísal:pano by tiez bola pre mna fajn... a co zvysok?
Priklad... Tema rychlost.... a je jedno, ci niekto zaujmavo odfoti dopravnu znacku, panning auta, panoramu letiska, portret sportovca....
Tot moj nazor
Tak by to bolo najferovejsie
-
lekoklatik
VIP
Veru aj mne sa ľúbi.
Ja by som dal tému doprava
Pod dopravou rozumej všeličo : )
Ja by som dal tému doprava
Pod dopravou rozumej všeličo : )
bez makro objektivu si ludia so zrkadlovkami mozu fotit nanajvys close-up.jackb napísal:ja osobne by som bol za macro, lebo IMHO tam nie je treba profi vybavu...
ja niesom fotograf ani nema foťak ale potešilo by ma keby ste sa vybrali do ulic a odfotili ludí v nejakej zaujímavej situácií