PCMCIA - Dell E5410 nefunguje

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Soviet
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

PCMCIA - Dell E5410 nefunguje

Príspevok od používateľa Soviet »

Zdravim,
Mam z toho uz fakt velku hlavu, tak pisem sem.
Dostali sme z Dellu nove notebooky do firmy a na vsetky sa nahodilo XPcko (firemna politika). Potahal som drivere a vsetko co k nim bolo treba, ale momentalne predsa len ma trapi jedna vec..
Uzivatelia pouzivaju este modem od Orangu do toho PCMCIA portu, ktory vsak ked vlozim, tak sice ho najde, ale chce k nemu doinstalovat nejaky Network Controller (vid screen).
Ovladace zo stranky DELL som potahal a otestoval uz vsetky, cize nechapem co mu este chyba a kde mozem dany ovladac k tomu najst..
Automaticky z netu si ho nenajde. Dane Hardware ID mi google sice nasiel, ale ta vec s tym mala prd spolocne, aspon mne prislo blbe instalovat nejaky soft o ktorom nemam ani paru.

Vie niekto poradit, co by mohlo pomoct?
Kludne poslem aj dakych 10eur, ak mi dakto poradi, kedze uz fakt som zufaly..

Diki moc
driver.JPG
//autoeditácia príspevku (02 Feb 2011, 15:02)
Tak predsa len som usetril 10eur a budem mat na pivo..
Ked by mal niekto podobny problem, tak predsa len bolo treba stiahnut ten software a nainstalovat ho.
Cize to ID VEN)1931 hodit do googlu, kde vam najde stranku http://www.downloadwindowsdrivers.info/ ... /dev_000c/ a stadial stiahnut a nainstalovat dany GlobeTrottel. (nebolo to uz tym padom drivermi k notasu, ale k danemu modemu..
Cize k inemu modemu, to pravdepodobne nebude treba..

Diki anyway.
Nechavam tu danu temu, ak by nahodou niekto s niecim podobnym mal docinenia :)
Napísať odpoveď