Modern Family
Modern Family
Pozerate to niekto? Co si o tom myslite?
http://www.csfd.cz/film/266838-takova-moderni-rodinka/
Ja som to zacal pozerat nedavno a nejak ma to chytilo, nie je to ziadny trhak ale podla mna sa to dobre pozera.
http://www.csfd.cz/film/266838-takova-moderni-rodinka/
Ja som to zacal pozerat nedavno a nejak ma to chytilo, nie je to ziadny trhak ale podla mna sa to dobre pozera.
Re: Modern Family
Mne sa to hrozne paci, zatial v podstate nebol diel, ktory by sa mi nejako nepacil. Rozhodne sa pri tom nasmejem viac ako pri HIM novych dieloch.
tak tak nic tam nie je prehnane, konkretne sa mi pacilo ked Phil vysvetloval aky je moderny otec ze rozumie vsetkym tym skratkam ako OMG - Oh my god , WTF - why that face
:D
má niekto nejaké info o tom, kedy to bude s dabingom?
viem len o ceskom dabingu
edit: HBO Comedy
edit: HBO Comedy
stačí aj tenKybelvody napísal:viem len o ceskom dabingu
-
twardykamen
Medium Professional
ja som pozrel prvvu seriu..a hodnotenie da sa:)
a najviac sa mi pacil diel s ukradnutym bicyklom....
a najviac sa mi pacil diel s ukradnutym bicyklom....
Suhlas s kybelvody, pre mna jednoznacne v sucasnosti najlepsi sitcom, ktory sledujem. Prakticky este nebol slaby diel, serial nema zle postavy, proste cela rodinka je bezchyby, nechybaju hotties (Haley, Gloria a koniec koncov aj Claire ma nieco do seba) ale ja asi najviac milujem Phila a Cama. Phil so svojim uzasnym coolerstvom a modernostou - edo shinoda uz dal priklady
Cam je zas tiez dost vtipny jak odbija Mitcha, just hilarious
dufam ze kvalitativne sa serial este udrzi co najdlhsie
díky za tip na tento seriál! zatiaľ som pozrel 13 dielov z prvej série a niektoré časti sú fakt super. mne sa najviac páčila tá narodeninová párty so škorpiónom a kušou
a to poňatie v štýle akoby "reality show" kde je všetko snímané ručnou kamerou a postavy občas samé dávajú komentáre ku dianu je veľmi dobrý nápad. je to zmena oproti seriálom v štýle "parta kamošov býva spolu na byte a rieši svoje vzťahy" ktoré sú natáčané skôr statickou kamerou.
PS: Gloria je riadna MILF

a to poňatie v štýle akoby "reality show" kde je všetko snímané ručnou kamerou a postavy občas samé dávajú komentáre ku dianu je veľmi dobrý nápad. je to zmena oproti seriálom v štýle "parta kamošov býva spolu na byte a rieši svoje vzťahy" ktoré sú natáčané skôr statickou kamerou.
PS: Gloria je riadna MILF
celkom dobre je, ked sa nieco stane a aj v normalnom diani sa obcas na chvilu pozru do kameru, vsimli ste si to? 
Edo: jj, ono je to naschval robene - pozrite vyraz 'mockumentary' 
/silmarill - aj mne sa to paci takto viac, uz sa mi zunuju sceny so smiechom v pozadi ala TBBT, HIMYM etc
/silmarill - aj mne sa to paci takto viac, uz sa mi zunuju sceny so smiechom v pozadi ala TBBT, HIMYM etc
Pred týždňom som o tomto seriálu dozvedel, teraz už pozerám druhú sériu. Slovenské televízie inak to dávajú? Je to moc skvelý seriál, taký ľahko zábavný 
neviem ci slovenske, ale ceske hej pod nazvom Takova moderni rodinka. Aj ked by som to uz s dabignom pozerat nechcel - napr. ako by znela taka Gloria?
edo: ja pozerám CZ, začal som druhú sériu a Gloriu si ani neviem predstaviť s iným hlasom 
troška mi vadí že si to nedrží jednu úroveň. niektoré diely sú super, ale niektoré také že sa možno 2x usmejem.
troška mi vadí že si to nedrží jednu úroveň. niektoré diely sú super, ale niektoré také že sa možno 2x usmejem.
a s tou kolisavostou dielov, no nie je to priamo robene aby sa clovek cely cas smial , ale aj ako taka rodinna pohodovka
Mne napriklad este asi nikdy neprisiel vtipny Mitchell ako aj celkovy ten ich pribeh, ale tak 100 ludi 100 chuti.
Je to super oddychovka tocena zaujimavym stylom, sledujem ju odkedy vysiel prvy diel a mam ju fakt rad.
-
Robbie42
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Zacal som to sledovat odkedy ziskali Emmy za najlepsiu 20min komediu, pre mna je hlavnym tahakom postava Phila, to je proste... uzasne
A Sarah Hyland (Haley) je podla mna neskutocne krasna.
Najlepší komediálny seriál. Videl som všetky 4. série a každý diel je svojím spôsobom úžasný, lebo vždy sa v niektorých situáciach nájdete.