Portable steam?
Portable steam?
neviete kde zozeniem portable steam? uz som hladal na google, torrentoch, kade tade ale nenasiel som nic:( velmi to potrebujem lebo casto hravam niekde uplne inde a zakazdym to musim instalovat, stahovat hru,....
Re: Portable steam?
Instalovat ho asi budes musiet vzdy, ale zalohuj si adresar steamapps, tam su ulozene vsetky hry, ten potom po instalacii nahraj do adresara steamu a usetris si stahovanie.
alebo odkopirovat cely steam by neslo? este som neskusal..
najlepsie keby bol portable.. nasiel som na portableapps.com rozrobeny ale download link nefunguje..
najlepsie keby bol portable.. nasiel som na portableapps.com rozrobeny ale download link nefunguje..
ja som preinštaloval win (steam mam na inej particii), po nainštalovani noveho som pustil steam a šiel bezproblemov... K niektorej hre si to stiahlo dake balíčky a šli aj tie
j, takze prakticky by to slo bez instalacie a stahovania hier.. len sranda je ze sa ulkadaju do registrov nastavenia a login.. a to ma serie..
-
lekoklatik
VIP
razor čítaj čo píše Gothar. Buď sizálohuj steamapps alebo využi funkciu ktorú ponúka sám steam.
Backup Zálohuj práve nainštalované hry Vyber hry ktoré chceš zálohovať Vyber kam chceš súbory zálohovať Vyber alebo si sám urči veľkosť zálohy.
Ako vidíš, máš na výber aj veľkosť DVD + ti píše koľko DVD médií budeš potrebovať, keby si chcel hry náhodou vypáliť.
Pomenuj a hotovo...
Backup Zálohuj práve nainštalované hry Vyber hry ktoré chceš zálohovať Vyber kam chceš súbory zálohovať Vyber alebo si sám urči veľkosť zálohy.
Ako vidíš, máš na výber aj veľkosť DVD + ti píše koľko DVD médií budeš potrebovať, keby si chcel hry náhodou vypáliť.
Pomenuj a hotovo...
dakujem pekne...