ľavák píše pravou?
-
Klawdinca1
Amateur
ľavák píše pravou?
Re: ľavák píše pravou?
OMGWTF?!

No, keď sa budeš príliš snažiť byť ľaváčkou (ľavou?), tak sa ti môže poškodiť mozog. To vieš, doteraz si bola praváčka, tak všetko vpravo bolo silnejšie, aj mozog. Takže z toho vyplýva, že pri transformácii z praváčky na ľaváčku stratí pravá strana mozgu doterajšiu silu čo spôsobí jeho poškodenie.
// 1903. príspevok
1900. som si nevšimol, tak oslavujem tento 
No, keď sa budeš príliš snažiť byť ľaváčkou (ľavou?), tak sa ti môže poškodiť mozog. To vieš, doteraz si bola praváčka, tak všetko vpravo bolo silnejšie, aj mozog. Takže z toho vyplýva, že pri transformácii z praváčky na ľaváčku stratí pravá strana mozgu doterajšiu silu čo spôsobí jeho poškodenie.
// 1903. príspevok
-
adox
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Pravu stranu ovláda ľavá hemisféra takže sa jej može stratiť ľavá strana a trochu sa to odzrkadlí aj na tvojom zovňajšku, možno sa ti iba viac vypučí pravé oko ináč nič viac by to spraviť nemalo

mam znameho ktoreho odmalicka naucili pisat lavou ale mal byt pravak... nechapem zmysel ani pocinania jeho rodicov ani tvoj umysel... naco?
-
mirak2
Hardcore addict
rozstep ta uz omrzel? nauc sa háčkovať.
-
zuzkazuzka
VIP
Myslím, že by si sa mala skôr zamerať na to, aby si vedela písať dobre pravou rukou, resp. oboma, ak máš prstoklad. Toľko chýb v jedom riadku je na poriadnu guľu zo slovenčiny. Tak nevymýšľaj.
-
p4ra
Redeemer
Mozes mat problem s chrbticou. A myslim to seriozne vazne. Ja, ked som este chodil na ZS a bol komunizmus, tak ma pani sudruzka nutila pisat pravou, napriek tomu, ze som lavak. Doma som sa postazoval, tak mama nabehla do skoly, ze nech si zenska da pohov. Potom jej to potvrdil aj nas lekar, ze dobre spravila, lebo prave kvoli hemisfere sa mi mohla poskodit chrbtica.
-
seth82
Darca
Nie len chrbtica, ale z hľadiska ontogenetickej psychológie to môže človeka poznačiť aj psychicky, napríklad výskytom schyzofrénie, traumy a podobne. Ja som za Komančov zažil presne to isté, našťastie som to prežil bez ujmy (aspoň zatiaľ, lol). Takže by som zakladateľke tejto témy odporúčil upustiť od plánu, hoci od nútenej "transformácie" to má ďaleko. Niečo o tých, ktorých nútili písať pravou:
http://abnormaldiversity.blogspot.com/2 ... rauma.html
http://abnormaldiversity.blogspot.com/2 ... rauma.html