aku DVD napalovačku

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
Daniel9911
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

aku DVD napalovačku

Príspevok od používateľa Daniel9911 »

Čavko ludia dnes sa mi pokazila DVD napalovačka a chcel by som novu lenže chcem taku ktora dobre čita a tiež kvalitne napaluje rozohranie je SATA pozeral som konkretne modely : ASUS DVDRW-24B3LT,,,, Samsung DVD-RW SH-S223Q LS,,, naposledy som jednemu kupoval aj Lite On lenže vravia že to su nekvalitne napalovacky dakujem za odpoved
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: aku DVD napalovačku

Príspevok od používateľa ramaya »

Značka už teraz nič neznamená. Je to len nálepka na škatuli. Skutočný výrobca zostáva väčšinou skrytý. Ja mám napríklad napaľovačku Samsung , detekuje ju ako Toshiba a hučí jak šľak :(
http://www.pcsforum.sk/viewtopic.php?f= ... 37#p169076

A výber média na ktoré napaľuješ je v podstate lotéria. Jediná istota je aspoň zatiaľ značka Tayio Yuden , ktovie dokedy ?
http://forum.zive.sk/viewtopic.php?f=92 ... a&start=15
Daniel9911
Professional
Professional

Tak ja napalujem na media značky Verbatim ale matka mi kupila Philipsky ale z 50 30 som musel vyhodiť kvoli podtečeniu takže hovoris že Tayio Yuden alisa JVC su dobre dvd čka ??, takže skor si mam kupiť Lite On minule som jednemu menil kupoval som Lite On a dvd čko načitalo za 5 sekund lenže už neviem aka to bola seria
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Nech si vraví kto chce čo chce, ak si kúpiš Plextor, tak budeš mať stále naj stroj. Ale sú drahé jak sviňa. Ak nechceš plextor, tak sa vyhni len Asusu, Samsungu a Benqu. LG je dobrá voľba.
Daniel9911
Professional
Professional

aha no mam ASUS a NEC lenže obidva su pokazene ASUS je už sata a NEC ATA takže si mam kupiť LG a mas konkretnu seriu ktora je dobra ja chcem aby mi načitalo DVD rychlo a nie za 1 minutu čo som mal požnost vyskusať bola LITE ON ale ta bruta rychlo načitala
Napísať odpoveď