Vzkriesenie pamäťovej karty
Vzkriesenie pamäťovej karty
Po 2 rokoch mi pravdepodobne odišla pamäťová karta Sandisk Extreme III 16 GB, plná dôležitých fotografií. Vo foťáku píše : karta nenalezena, v počítači po vložení do čítačky ukáže síce ďalší disk, no neotvorí mi ani ponuku. Veľmi chcem zachrániť dáta. Vie niekto poradiť? Kartu jednoducho už žiadne zariadenie nenačíta. A vraj doživotná záruka.
-
Corn Flake
Guru wannabe
Re: Vzkriesenie pamäťovej karty
Tak keď doživotná záruka, tak to reklamuj a keď sa dostanem k svojmu pc, tak ti napíšem názov softu ktorý mne raz pomohol.
Skúsil som obnoviť dáta pomocou softu Recuva. Avšak tento mi kartu ani nenašiel (zariadenie nie je pripravené). Takže touto cestou vlastne nie je z čoho obnovovať. Kartu jednoducho nič nenačíta. Idem ju ešte skúsiť dať na pár hodín do mrazničky. Vraj to pomáha.
-
Pigesko
King
- Kontaktovať používateľa:
chod do nejakeho servisu, kde ti data vytiahnu...sice si zaplatis, ale ak ti tie data za to stoja
takymto skusanim neovereneych softov len riskujes, ze data nadobro stratis 
S tym mrazakom, daj si pozor aby ti nenamrzol lad na kartu. Lebo ked ju daj do PC neprides len o kartu ale aj o mechaniku
Našiel som firmu, ktorá vie obnoviť dáta z nefunkčnej karty, ktorú už nič nenačíta. Chcú 400 eur. Na to netreba žiaden komentár.
-
Corn Flake
Guru wannabe
Kúsok som na teba zabudol ten soft o ktorom som písal je PhotoRescue. Stiahni si túto free verziu, ktorá ti len nájde fotky ale neobnový a keď dačo nájde, tak si ho kúp alebo... (nerieši sa to tu
)
http://www.datarescue.com/photorescue/download.htm
http://www.datarescue.com/photorescue/download.htm
Nakoniec ani PhotoRescue nepomohlo. Škoda. Karta šla na reklamáciu do Hamy. Vraj dostanem novú. Dikes za rady.