Strajk v Kosiciach
Strajk v Kosiciach
Dnes medzi 14:30 a 15:00 ostali stat autobusy, trolejbusy a elektricky v kosiciach. Boli ste medzi cestujucimi? Ako vas to obmedzilo?
Re: Strajk v Kosiciach
Áno, toto sa vie riešiť. Ako štrajk obmedzil chudákov ľudí. To, že zamestnanci sú obmedzení stále kvôli zlým podmienkam, to je už v poriadku.
Toto je teda zmýšľanie. (Toto nie je smerované na autora témy)
Toto je teda zmýšľanie. (Toto nie je smerované na autora témy)
-
martina1111111
Novice
Som za štrajk, pretože v Košiciach su asi len 3 firmy, ktore maju odbory, šoferi, železničiari, štrajkovali aj za NAS. Skoda, že sa zapojilo, tak malo ludi......
Hlavne ze sa na strajku vyhrazali zamestnavatelia zamestanym ze hrubo porusuju pracovnu disciplinua budu to riesit...ale to ze kazdy zamestnanec ma pravo na strajk tak to uz kompetentnych nezaujima...hlavne rob od rana do vecera a drz hubu....

-
rufus59
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Acer01 to dobre vystihol 
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Ešteže tam štrajkujúci pobehovali so Sovietskými vlajkami a ako už dobre vieme, Odbory sú pravou rukou Hlasu Podobnému Ficovi. Mám kamoša, ktorý pracuje pre dopravný podnik a písal, že polovica zo štrajkujúcich vôbec nemala ani šajny, že za čo vlastne štrajkovala. A verím tomu, pretože drvivá väčšina z nich si určite neprečítala poriadne zmeny v novele zákona a iba slepo nasleduje istých vedúcich odborov, ktorí dostávajú chudáčikovia 2500 mesačne.
presne toto som si myslel. ono jedna vec je pravo na strajk a druha tahy spolitizovanych odborov
ani nemozu vediet proti comu strajkuju pretoze zatial predsa nieje ziadny navrh noveho zakonnika prace, takze oni strajkuju len preto aby strajkovali
Tak tak, niektori mali na transparentoch uplne opacne veci ake sa pripravuju atd. A podla mna ked chcu strajkovat a maju na to dvovod v pohode ja ich podporujem ale ne takymto divnym sposobom.
-
mirak2
Hardcore addict
ignoranti si mysleli ze strajkovali za zle podmienky svoje a hovno a hovno zlata rybka...ked som videl ze strajkujuci drzia transparenty s kosakmi kladivami a inymi nechutnostami, tak mi doslo ze o com bol tento strajk...kde boli ti strajkujuci za fico vlady?
Tak ten štrajk bol ako taký dosť úbohý, veď tam bolo pár ľudí..(o tých kosákoch a kladivách škoda písať).
A vodiči sa tiež nijak valne nezúčastnili - ale prečo ? Bol jasne vyvíjaný nátlak na vodičov, vyhrážanie, že ak sa zapoja, bude to mať dôsledky. Toto by si niekde inde nedovolili, ale u nás je sa to dá, čo je smutné. A tí policajti, ktorí to tam riešili a dovážali ľudí na stanicu - tiež hnus.
A vodiči sa tiež nijak valne nezúčastnili - ale prečo ? Bol jasne vyvíjaný nátlak na vodičov, vyhrážanie, že ak sa zapoja, bude to mať dôsledky. Toto by si niekde inde nedovolili, ale u nás je sa to dá, čo je smutné. A tí policajti, ktorí to tam riešili a dovážali ľudí na stanicu - tiež hnus.