akurat mne to nejak nejde skuste ci to vam pojde
D:Alza
Re: D:Alza
Tak kod mi prijalo a napisalo : Alza.cz sleva Level - velkoobchodní ceny - aktivní
ale ceny sa nezmenili
ale ceny sa nezmenili
mne to nachvilu ukazalo nizsie ceny respektive po odhlaseni a prihlaseni znova rovnake...
predtym boli o parcentikov lepsie... 
-
palciii
tak vypise to aj mne akurat ak to hodim do kosika tak su tam klasicke ceny ... neviem ako to je
//neviem ci to neni viazane na cesku ip
//neviem ci to neni viazane na cesku ip
A nie je to náhodou pre alza.cz ?
-
falcon
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Tiez by som povedal, ze to bude iba pre alza.cz, ale ta zlava je zhruba 1.7 percenta... 
Skúšal som aj na alza.sk aj na alza.cz a napríklad pri grafických kartách sú ceny približne o 1€ - 1.5€ nižšie , takže žiadna sláva 
-
palciii
no ja som dufam tiez ze to vynde viac... som seriozne planoval o kupe pc =D ale teraz je to cca ako studenetska zlava co je zopar %
si si myslel že ti dajú dole z ceny 20% za jeden kód? 
-
chlapec10
Addict
to si myslel malokto, ale tak 1,7% by som zrovna nepovedal ze velkoobchodna cenaFilipito napísal:si si myslel že ti dajú dole z ceny 20% za jeden kód?
Kazdopadne dik aj tak za kod
pripadne skuste alza.sk/zlava 
-
palciii
práve ... par centov/eur podla mna nie je velkoobchodna cena, vsak potom musia riadne prerebat 
-
falcon
Medium Expert
No musia ludi na nieco nalakat predsa. Ale ked uz niekto kupuje z alzy viac, napriklad cely komp, tak mu to zaplati dopravu zdarma napriklad. 
-
luto
Darca
A co ste cakali ?? Kazdy novy odberatel pokial nema urcity odoberany limit, tak jeho cennik je len s minimalnimi rozdielmi od toho maloobchodneho. Spravte nakup trepnem za 20000€ do roka a hned sa s Vami budu bavit inaksie 
-
chlapec10
Addict
musim dodatocne podakovat
Telefon co stoji bezne 40 eur s kodom LEVEL-2011-ALZA stoji teraz 36,89 €, sice to neni diera do sveta, ale potesi, kod funguje aj na SK alza(dnes 5 Jula 2011)
Telefon co stoji bezne 40 eur s kodom LEVEL-2011-ALZA stoji teraz 36,89 €, sice to neni diera do sveta, ale potesi, kod funguje aj na SK alza(dnes 5 Jula 2011)
aj ja dakujem, zlava je stale funkcna. Vcera som bol po router so zlavou 8 eur + nejake drobnosti a na vsetkom to boli dalsie eura dole.
Taktiež pochvaľujem, zľava vyše 7€ na pamäte.
Len uvidím či nepríde faktúra s pôvodnou cenou, heh.
uz pise neplatny kod