pomoc s routerom
pomoc s routerom
Zdravim chcem sa opytat, dostal sa mi do ruk wifi router(nejaky domaci) a je na nom nastavena nejaka siet, ktora je zabezpecena heslom, na tu siet sa neviem pripojit kedze neviem heslo a tym padom neviem prestavit router, je este nejaka ina moznost ako by som sa do neho dostal?lebo chcem ten router pouzivat,ale ked je tam siet ktoru neviem odstranit tak mi je na nic.Dik za rady.
-
caesar1987
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: pomoc s routerom
pripoj sa cez sietovy kabel alebo skus podla znacky zistit ako sa restartuje.
jasne ten sietovy ma nenapadol a je to nejaky d Microsoftu
-
vladenko007
VIP
Tieto zariadenia (routre, modemy) sa resetuju takto:
Vzadu sa nachádza tlačítko ktoré je zapustene a neda sa stlačit rukou ale použiješ niečo tenké napriklad tuhu z pera. Zatlačíš asi na cca 10sek. pripadne zatlačíš podržíš a zapneš zariadenie. Záleží od modelu. Resetne ti ho do zakladneho nastavenia. Pripojíš sietový kábel a cez webove rozhranie zadáš IP adresu potom meno a heslo a si v menu kde si všetko nastavíš.
Ak si nevieš rady hod sem presne značku a typ routra. Pozriem aká je ta IP meno a heslo pre tvoj model.
Vzadu sa nachádza tlačítko ktoré je zapustene a neda sa stlačit rukou ale použiješ niečo tenké napriklad tuhu z pera. Zatlačíš asi na cca 10sek. pripadne zatlačíš podržíš a zapneš zariadenie. Záleží od modelu. Resetne ti ho do zakladneho nastavenia. Pripojíš sietový kábel a cez webove rozhranie zadáš IP adresu potom meno a heslo a si v menu kde si všetko nastavíš.
Ak si nevieš rady hod sem presne značku a typ routra. Pozriem aká je ta IP meno a heslo pre tvoj model.
-
BOS BOSÍCH HLÁV
Medium Expert
zvyknú byť takéto
Meno: user Heslo: user
Meno admin Heslo: admin
Meno: user Heslo: user
Meno admin Heslo: admin
Uživatelský manuál býva na nete u výrobcu routera, a aj inde, a tam sú konkrétene mená a heslá podľa typu, pokiaľ to neide s tými odporúčanými hore