MS v hokeji, Slovensko 2011
Re: MS v hokeji, Slovensko 2011
My sme včera kúpili na 2A vs. 3D, treba dúfať že dáme Nemcov a pôjdeme z druhého miesta. Je to risk, ale som ochotný ho podstúpiť, nebudem kupovať lístky pred zápasom od "dílerov" za niekoľkonásobné ceny.
Neviete, ktori hokejisti pridu na MS? myslim z tych znamejsich, napr. demitra, gaborik atd.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
to nevedia este ani oni sami
my sme sa o..bali a kupili 3A vs 2D takze dufam ze nam nemci dajuFiky napísal:My sme včera kúpili na 2A vs. 3D, treba dúfať že dáme Nemcov a pôjdeme z druhého miesta. Je to risk, ale som ochotný ho podstúpiť, nebudem kupovať lístky pred zápasom od "dílerov" za niekoľkonásobné ceny.
-
Soviet
Darca
Hmm tu sa stale listky predavaju na vsetky stretnutia?
http://www.euroteam.net/EN/Hockey-ticke ... ampionship
Normalne ma clovek moznost vyplnit a objednat si ich aj zaplatit
Avsak netestoval som, kedze tie ceny su viac nez chore.
Najlepsie vsak je natom, ze v podmienkach maju:
In case of failure by Euroteam to deliver according to above and according to our terms and conditions for any reason, Euroteam will pay and return a sum up to 200% of any deposits and/or payments for undelivered tickets, such compensation shall not, however, exceed EUR 200 per Contract or Customer, subject to our terms and conditons
http://www.euroteam.net/EN/Hockey-ticke ... ampionship
Normalne ma clovek moznost vyplnit a objednat si ich aj zaplatit
Avsak netestoval som, kedze tie ceny su viac nez chore.
Najlepsie vsak je natom, ze v podmienkach maju:
In case of failure by Euroteam to deliver according to above and according to our terms and conditions for any reason, Euroteam will pay and return a sum up to 200% of any deposits and/or payments for undelivered tickets, such compensation shall not, however, exceed EUR 200 per Contract or Customer, subject to our terms and conditons
-
guess.whoo
Redeemer
to su moc vysoke sumy 
boha a potom prečo sú všetky lístky vypredané... (teda ak to nie je podvod)
-
Sagittarius
Guru
Je možné, že Ticketportál má časť lístkov pre Slovensko a na tej druhej stránke sú lístky pre ostatných. A tie lístky, ktoré môže predať Ticketportál sú už vypredané...
-
guess.whoo
Redeemer
kazdopadne sa uz normalny a obycajny clovek nedostane k listkom inou cestou, ako riskantnym nakupom od dealerov.
a tomu by som sa vyhol. existuje totiz ochrana, ktora funguje tak, ze ak clovek strati alebo mu ukradnu listky a ma k nim seriove cislo alebo cislo objednavky, tak ich vie zablokovat a clovek sa s nimi uz na stadion nedostane.
a co brani takemu dealerovi toto urobit?
samozrejme moze byt cestny a vsetko bude ok...ale mieni niekto riskovat tazke stovky eur a potom si trepat hlavu o mur?
a tomu by som sa vyhol. existuje totiz ochrana, ktora funguje tak, ze ak clovek strati alebo mu ukradnu listky a ma k nim seriove cislo alebo cislo objednavky, tak ich vie zablokovat a clovek sa s nimi uz na stadion nedostane.
a co brani takemu dealerovi toto urobit?
samozrejme moze byt cestny a vsetko bude ok...ale mieni niekto riskovat tazke stovky eur a potom si trepat hlavu o mur?
-
DanielDevil
Addict
čo je čestné na tom keď človek niečo kúpi a za pár dní to predá oveľa drahšie?
Niekto je podnikavý, šikovný a vie na takejto kúpe zarobiť. Nechápem, čo to má s cťou...
-
DanielDevil
Addict
asi toľko že tie lístky majú určitú určenú hodnotu, a za tú sa majú predávať, tak isto ako napr. aj cigarety, máš stanovenú cenu a toľko stoja všade (aspoň myslím že to tak je), neviem čo je šikovné a podnikavé na tom že niekto zneužíva udalosť ktorá sa u nás koná raz za uhorský rok...
s tým nikto nič nespraví. Funguje to všade. Hokej, futbal atď...
-
guess.whoo
Redeemer
niekto ich mohol vyhrat alebo dostat a nevyuzije ich. keby si to bol ty tak by si ich radsej nechal prepadnut ako ich niekomu predat?
-
DanielDevil
Addict
nehral by som v súťaži o cenu o ktorú nemám záujem ale to je jedno keby aj, tak mám xy známich ktorým by som ich predal nanajvýš za predajnú cenu...
-
neo250
Star
a ja som kúpil 3D vs 1A
-
DanielDevil
Addict
ešte aby sa nesmiali tí čo kúpili 4A
ale nie, verím že to 2. miesto bude aj keď Hanlon ma zatiaľ nepresvedčil 
http://sport.aktuality.sk/diskusia/1073 ... -ako-doma/ neskutocne, ze ten clovek nema hanby!! :-/ Za povsimnutie stoji diskusia k tomuto clanku... aka jednota naroda v nazore na toto monstrum!!
každy sa stazuje ale nikto pre to nic neurobi.. klasicka slovač... dufam ze sa prepadneme do C skupiny nech sa už slovač spameta
-
mirak2
Hardcore addict
jo klasicka slovac...co mam ist urobit? podpalit stadion alebo zastrelit sirokeho?