USA vs. RUSKO

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Podľa Vás kto by vyhral 3 svet. vojnu

USA
96
40%
RUSKO
143
60%

Celkom hlasov: 239

gogo956
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: USA vs. RUSKO

Príspevok od používateľa gogo956 »

pravdepodobne by vyhralo USA, maju najsilnejsiu armadu na svete, Rusko je iba kolos na hlinenych nohach, ktore sice ma tiez velku vojensku silu, ale vecsinu techniky zastaralu. Rusi sice maju tiez zopar technicky spickovych veci hlavne co sa raketovej techniky tyka, ale celkovo su USA niekde uplne inde
RBG
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa RBG »

USA nedokaze vyhrat ani nad Afghanistanom, tak ako moze porazit Rusko?
Sovjet
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sovjet »

Rusi jednoznačne. Rusi sú oproti USA vojenský štát, a ešte to majú aj v povahe.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Podľa mňa Rusi - tí už majú na svedomí iných velikánov. Navyše, ruský národ vojnu veľakrát zažil - Američania nezažili ani hovno.
Header
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Header »

gogo956 napísal:pravdepodobne by vyhralo USA, maju najsilnejsiu armadu na svete, Rusko je iba kolos na hlinenych nohach, ktore sice ma tiez velku vojensku silu, ale vecsinu techniky zastaralu. Rusi sice maju tiez zopar technicky spickovych veci hlavne co sa raketovej techniky tyka, ale celkovo su USA niekde uplne inde
to co Rusi skutocne maju sa ty ani ja nikdy nedozvieme.....takze je tazko hodnotit celkovo kto ma naviac....v prospech rusov svedci fakt ze uz toho vo vojnach vela zazili a len z tohto hladiska maju ovela viac skusenosti.... maju ropu, nerastne suroviny, rozlahlu (nemilosrdnu) krajinu atd.... vsetko toto vedia velmi dobre pouzit vo svoj prospech a zaroven neprospech druhych!
amerika sa rusov vzdy bala a aj sa ich bat bude.... naozaj tazko hodnotit ale ja sa priklanam na stranu ruska
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Header

Nejde ani tak o to ze Usa su vývojovo technicky dalej, ten rozdiel oproti Rusku nie je az tak velky. Ide ale skor o to, ze Americania dokazu touto modernou technikou aj svoju armadu dobre vyzbrojit, zatial co Rusi sem-tam aj nieco nove vymyslia ale nestihaju si vojsko dostatocne rychlo prezbrojit, v skutocnosti by mali Rusi velky problem sa vobec ubranit, nieto ze este sami zautocit a vyhrat.
Header
Professional
Professional

mozno je pravda ze maju lepsiu techniku, dokazu lepsie vyzbrojit svoje vojsko atd....ale ked by prislo na boj jedneho proti jednemu tak taku istu smrtelny gulku vystreli american zo svojej na full "vybevenej" M4A1 ako rus co ma "rozhrgane" AK-47...

podla mna to prostredie by rozhodlo...az si spomenies tak aj v minulusti uz sa stalo zopar krat ze vo vojne nevyhral ten lepsie vyzbrojeny a technicky zdatnejsi :)
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

ta rozhrgana AK47čka striela pod vodov , v blate , aj ked je plna piesku

kdežto plne vyzbrojena m4 ktora sa zasekáva a trocha piesku ju odstavý ,alebo voda bude určite lepšia :D :D
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Rusov ešte nikto nepokoril, najviac im nakladala Zlatá horda, ale aj tú časom odpálkovali. :lol:

Rusi sú holt kríženci Slovanov s Normanmi, čiže dokopy divoká zmeska.
Header
Professional
Professional

Zaxman napísal:ta rozhrgana AK47čka striela pod vodov , v blate , aj ked je plna piesku

kdežto plne vyzbrojena m4 ktora sa zasekáva a trocha piesku ju odstavý ,alebo voda bude určite lepšia :D :D
ook, nemusis sa vzrusovat :) ja som to pisal na margo toho ze amici su vzdy plne vyzbrojeny.... tak som porovnal ze ci je to AK alebo M4, obe dokazu sposobit smrtelne zranenia.... nehladaic na vydrz, funkcnost a podobne...
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

No ták, ktorá zbraň je teda lepšia: AK47 alebo M4? Keep the flames burning! :cookies:

Pri čítaní tejto témy sa dobre bavím (pár ľudí sem píše celkom rozumne, no zväčša sú tu hlášky ako z Discovery: Future weapons), nenechajte sa rušiť :)

p.s. čo nám vraví história ohľadom vedenia vojen? Nie je nad vyhladovaného nasraného vojaka v zavšivenom kabáte. Tomu sa nevyrovná ani balistická raketa. Jeden bývalý britský SAS to pekne vystihol: "Vojak nemusí byť vyšportovaný, namakaný z posilky a nemusí mať hi-tech zbrane. Musí byť tvrdý." (parafráza)
Meken
King
King

Príspevok od používateľa Meken »

Tak ako bolo spomenute vitaz podla mna nebude, budu len porazeny. Ale inak tiez by som sa priklonil k Rusku, maju skusenonsti atd.. inak preco tvrdite, ze USA ma lepsiu techniku? Ako viete co maju Rusi, za to ze sa Rusi nechvalia co maju, neznamena ze nemaju. :)
Napísať odpoveď