obhorene suciastky na plosnom spoji
-
kolac
Star
- Kontaktovať používateľa:
obhorene suciastky na plosnom spoji
chcem sa opytat, ak tu je nejaky radioamater ... na fotke nizsie je jeden plosny spoj z mixazneho pultu ( Numark DXM 09 - digitalny mix ) v dvoch servisoch si s nim nevedeli rady, pokazil sa mesiac po zaruke.
vid foto, je to normalny jav pri takejto suciastke ? Oplati sa mi ich kupit nove a nahradit ? Mix nieje uplne mrtvy, opticky sa javi ze je OK, ale nejde z neho ziaden zvukovy vystup.
vid foto, je to normalny jav pri takejto suciastke ? Oplati sa mi ich kupit nove a nahradit ? Mix nieje uplne mrtvy, opticky sa javi ze je OK, ale nejde z neho ziaden zvukovy vystup.
-
Xiao Zhuänjiä
Amateur
Re: obhorene suciastky na plosnom spoji
ako tie elektrolity su tam zle ??
-
hrban
Addict
nj tak tie dva kondíky sú úplne v prdeli, ale práveže to nie je bežný jav..., a je možné, že je v prdeli ešte aj niečo iné
ďalšia vec je, že bohvie, či také zoženieš lebo podľa google je to dosť ojedinelý kus... skús ich odpájkovať a pozri čo za čísla sú na ňom napísané okrem tých navrchu
ďalšia vec je, že bohvie, či také zoženieš lebo podľa google je to dosť ojedinelý kus... skús ich odpájkovať a pozri čo za čísla sú na ňom napísané okrem tých navrchu
No vymenit to neni problem (aj ja som z KE keby trebalo) ale treba najst pricinu preco sa to opieklo. Lebo mozeme to vymienat donekonecna ked to furt zhori. a potom pojdu aj ostatne suciastky
-
hrban
Addict
príčina môže byť aj to, že zosiloval už zosilnený signál alebo podobná prkotina so zlým zapojením zosilovačov etc...
No hej, ale ked to na ten isty signal zapoji este raz odpecie to znova. Inak moze byt chyba aj v inej suciastke a odskace si to ten kondenzator... Vies kolko AND jednotiek som odpiekol kym som zistil ze mam chybny ustalovac??
Su to svitkove kondenzatory nie elektrolity ak to suvisi s vystupon tak je možne že si mal na to napojenu niaku sračku zosilnovač a ten prerazil vstup.
Pokial nemate schemu,alebo nepoznate princip zapojenia tak sa tu bavite o nicom...
Pravdepodobne odisiel aj ten operacny zosilnovac,cize to chce niekoho,kto dokaze vymenit SMD a samozrejme najst pricinu zavady.
Pravdepodobne odisiel aj ten operacny zosilnovac,cize to chce niekoho,kto dokaze vymenit SMD a samozrejme najst pricinu zavady.
Smd nieje problem, mam s tym skusenosti. Len to lepidlo je k...a drahe
-
kolac
Star
nebolo to napojene na ziadnu sracku, ani s tym nebolo " neodborne " manipulovane, jednoducho si jedneho dna z nicoho nic odisiel. Na inom fore mi bolo povedane ze tie obhorene kondenzatory obhoreli zrejme pri vymene toho operacneho zosilovaca. Nejaky "servisak" ich spiekol pajkou. Akurat ze v zarucaku ziadna servisna oprava vedena nebola.
ak by sa na to dakto chcel pozriet z KE, napiste mi cenovu predstavu do SS
ak by sa na to dakto chcel pozriet z KE, napiste mi cenovu predstavu do SS
Ak to bolo napajane na zariadenia typu behringer omnitronic mccrypt a pod tak je jasne ako dopadne.
-
kolac
Star
zosik 100, dakujem za spam. Uz som sa raz vyjadril k tejto otazke. predpokladam ze patris k tym zabednenym " pioneerakom "
Ja uznavam len značky ako su:qsc,crest,rcf.
No a? nikto sa ta nepytal co uznavas a co ne...
Inak ako som uz napisal vyssie nieje problem dat to dokopy len suciastky si zozen sam. Som z KE takze ak by si daco potreboval SS
Inak ako som uz napisal vyssie nieje problem dat to dokopy len suciastky si zozen sam. Som z KE takze ak by si daco potreboval SS