HP pavilion dv5 teplota
HP pavilion dv5 teplota
Mám HP pavilion dv5 1240ec + vista. Je toto normálna teplota ? Pri maximálnej som mal otvorené len Picasa. Pri minimálnej nič.
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: HP pavilion dv5 teplota
Moc vysoké. Aký je starý notebook? Vedel by si ho rozobrať, vyčistiť citrónovou kyselinou všetky pamäte, VRMká/mosfety a chipy [cpu/gpu] a prepastovať ho?
Ešte je v záruke nejaké 4 mesiace. Inak väčšinou sa teploty držia takto:
-
uplink
VIP
Aj to je veľa. Ak ho nepotrebuješ doma, daj ho do servisu na prečistenie, malo by to byť ešte v rámci záruky. Ale budeš ho mať min. týźdeň preč, takže s tým treba rátať. Ak ho potrebuješ, tak si rezervuj jeden deň na komplet prečistenie.
Tieto DVčka majú v optimálnom stave okolo 40-45 v idly a 65-70 v burne, v normálnom stave majú v idly 50-55 a v burne 75-80.
Ináč skús písnuť Hopkokovi, on by Ti vedel asi viac povedať, len neviem či nie je ešte chorý.
Tieto DVčka majú v optimálnom stave okolo 40-45 v idly a 65-70 v burne, v normálnom stave majú v idly 50-55 a v burne 75-80.
Ináč skús písnuť Hopkokovi, on by Ti vedel asi viac povedať, len neviem či nie je ešte chorý.
Môžem to dať ako dôvod reklamácie v datarte ?
-
uplink
VIP
100% áno, tie teploty sú neúnosné a vzhľadom na to že sa blíži obdobie konca reklamácie máš právo na minimálne jednu servisnú bezplatnú prehlaidku a prečistenie notebooku, teda pokiaľ nemá datart nejaké po*rané pravidlá. Toto je len z veľkoskladov keď kupujem HP notebooky.
Ono mi sem-tam, ale väčšinou pri hrách naskočí modrá obrazovka, na ktorej je niečo popísané a reštartuje sa. A to aj keď mám zapnutú chladiacu podložku ( zalman ).
-
uplink
VIP
Asi to bude teplotami, pri bsode na 200% do servisu, aj im to povedz. Btw. datart asi obskočíš, pošlú Ťa rovno do HPčka.
Kde má HP servis ? Lebo ja mám aj datart najbližšie v Nitre.
-
uplink
VIP
Zavolaj do Datartu v Nitre a spýtaj sa ich, ináč ak Ti povedia že do HP servisu, tak potom cez hp stránku nájisť najbližší servis pri Tebe. Ak si nebudeš vedieť poradiť, písni sem, napíš mi Tvoje mesto/obec a ja Ti ten servis vyhľadám.
Pozerám, že HP je iba v BA ?!
//autoeditácia príspevku (08 Feb 2011, 18:31)
Stačí mi pri reklamácii bločik ? Lebo záručný neviem nájsť.
//autoeditácia príspevku (08 Feb 2011, 18:31)
Stačí mi pri reklamácii bločik ? Lebo záručný neviem nájsť.
Bud orazeny blok,alebo zarucny,to mas jedno.Aspom u mna to tak bolo.
-
Soviet
Darca
Pavilion ak sa nemylim pojde len a len do Polska..Kedze nasa firma je autorizovany partner HP a paviliony sa mi zda preposielaju alebo dokonca ani neberu.
Este Swis popripade sa da skusit, ale tam blizko teba by som to riesil cez datart, ktory to vsetko ma zariadit.
Este Swis popripade sa da skusit, ale tam blizko teba by som to riesil cez datart, ktory to vsetko ma zariadit.
-
vladenko007
VIP
Odporúčam SWIS v petržalke. Majú skráteny záručný aj pozaručný servis a su velmi ochotný. A je dosť možne že keď ho tam prinesieš osobne a počkaš napriklad 1-2 hodinky tak ti to spravia na počkanie. Samozrejme najprv zavolať a dohodnúť sa.
Dokonca robia aj tak že ked im zavolám že potrebujem vymeniť klavesnicu na notebooku poviem presný model tak ju objednajú a ked im dojde tak zavolajú že možem dojsť a na počkanie vymenia. Samozrejme najprv povedia cenu aj s opravou a ked zakaznik potvrdí že súhlasí tak to objednajú.
http://www.swisshp.sk/domov
Dokonca robia aj tak že ked im zavolám že potrebujem vymeniť klavesnicu na notebooku poviem presný model tak ju objednajú a ked im dojde tak zavolajú že možem dojsť a na počkanie vymenia. Samozrejme najprv povedia cenu aj s opravou a ked zakaznik potvrdí že súhlasí tak to objednajú.
http://www.swisshp.sk/domov
Ja mám so SWISS zlé skúsenosti...poslal som im vadný monitor na novom notebooku, oni mi ho vymenili, ale nikto to neskontroloval a dali tiež chybný...nechápem, ako to môžu poslať späť bez kontroly.