Battlefield: Bad Company 2
Re: Battlefield: Bad Company 2
tak pre mna bol 4x zoom najvacsi zlom v celej hre, uz ziadna zbran/gadget neupravila tak pozitivne k/d ratio ako toto 
podla mna red dot je lepsie..... skusenost 
-
Corn Flake
Guru wannabe
Dnes do obeda ma nechcelo pripojiť na žiaden server 
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
cozeeee ???? tak toto nie toto nie okamzite pisem na suport ze co si to akoze dovoluju kamarad konecna toto si nebudu dalej dovolovatCorn Flake napísal:Dnes do obeda ma nechcelo pripojiť na žiaden server
tak som si konecne zahral kedze mam cas, a trochu som sa pohral s tankom
//obrázky do prílohy
a to som medzitym stihol aj obedovat
bodaj by bolo takych hier viac
edit: runes jj, tiez som dostal, musi si honit ego no co
//obrázky do prílohy
a to som medzitym stihol aj obedovat
mne keby sa tak darilo 
-
Runes
Addict
koment v karme k tomuto prispevkuRunes napísal: cozeeee ???? tak toto nie toto nie okamzite pisem na suport ze co si to akoze dovoluju kamarad konecna toto si nebudu dalej dovolovatlol
karma? co to je? rozdavam len minuska z dovou ze mne kazdy dava stale minuska za prispevok ktory sa mu nepaci.
Nehodíme daku temu????
-
Runes
Addict
no jasne tema znie ako mam do ... lietat na vrtulniku , lietate WS + mys abo ?????
jednoznacne wsad+mys
inak vo vietname sa aj lahsie lieta, ale celkom lahko sa da zostrelit s tankom, som sa to (da sa povedat) naucil, a kazdy vrtulnik zostrelim max do 3 striel
v normalnom bc2 sa oplati mat smoke, tam po tebe vacsinou nestrielaju tanky kedze maju dost inej roboty a vseci sa ta snazia trace-nut, takze smoke je dobra volba
a hlavne stale musis lietat rychlo (byt stale v pohybe), ziadne statie na mieste a ostrelovanie, to ta moze sundat aj sniper
inak vo vietname sa aj lahsie lieta, ale celkom lahko sa da zostrelit s tankom, som sa to (da sa povedat) naucil, a kazdy vrtulnik zostrelim max do 3 striel
v normalnom bc2 sa oplati mat smoke, tam po tebe vacsinou nestrielaju tanky kedze maju dost inej roboty a vseci sa ta snazia trace-nut, takze smoke je dobra volba
a hlavne stale musis lietat rychlo (byt stale v pohybe), ziadne statie na mieste a ostrelovanie, to ta moze sundat aj sniper
-
Corn Flake
Guru wannabe
A jak sa ovláda ten malý vrtulník cez ten počítač? Ja viem iba doľava, doprava a dopredu ísť ako vzlietnem netuším 
vzlietnes R a f ides dole
-
Corn Flake
Guru wannabe
Aha dik 
-
Runes
Addict
omg corn to si hadamnemyslel vazne sak to mas v nastaveniach 
a co sa tyka vrtulnikov tak neviem sundavam ich aj bez traceru so zakladnym rpg
na jednu 2 strely ide k zemi len sa treba naucit kolko pod nad treba mierit a trosku odhadnut rychlost a tak .... i ked mi to dlho trvalo kym som sa to naucil a ted neviem ci by som to dal bo ja som troska jak mongol hral najprv komplet recona potom attack potom engi a ted medik tam mi chyba este 3000 do odomknutia posledneho MG
U snipera som naj bodov dal HS+marksman krivka u atack cez granat luncher u engi prave sundavaim vrtulnikov bo to je 100vrtulnik 2*50 za zabitie a este vzdy dake tie bonusove somariny
//autoeditácia príspevku (04 Feb 2011, 22:17)
tak a uz len G3 a je to doma
ten dostanem ked dosiahnem 22 level co je este dakych 8000bodov
ale kazdopadne konecne si mozem uzivat hru a ziskavat pointy tym naco mam akurat naladu 
a co sa tyka vrtulnikov tak neviem sundavam ich aj bez traceru so zakladnym rpg
//autoeditácia príspevku (04 Feb 2011, 22:17)
tak a uz len G3 a je to doma
Kera je lepsia M4 alebo M16?
//autoeditácia príspevku (05 Feb 2011, 17:08)
To si hral conquest??
//autoeditácia príspevku (05 Feb 2011, 17:08)
The napísal:tak som si konecne zahral kedze mam cas, a trochu som sa pohral s tankom![]()
//obrázky do prílohy
a to som medzitym stihol aj obedovat![]()
To si hral conquest??
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Myslím že sa nedá jednoznačne povedať ktorá zbraň je lepšia, nielen či M4, alebo M16 ale aj celkovo. Totiž každému padne lepšie iná zbraň do ruky. U mňa to bola XM8 s ktorou mám 1500 kilov.
Takže Placka ja odporúčam hrať s tou ktorá sa ti viac páči a s ktorou ti viac ide.
Ak by si predsa len chcel vediet rozdieli tak nech sa páči:
http://denkirson.xanga.com/722757523/bad-company-2/
BTW: neviem aké akutalne su tie staty.
Takže Placka ja odporúčam hrať s tou ktorá sa ti viac páči a s ktorou ti viac ide.
Ak by si predsa len chcel vediet rozdieli tak nech sa páči:
http://denkirson.xanga.com/722757523/bad-company-2/
BTW: neviem aké akutalne su tie staty.
Prosím pomôžte mi mám Battlefield Bad Company 2 legálne zakupéne (originálka
) a všetko údaje som vyplnil som registrovany prihlasil som sa všetko ide iba keď dam hladať servere tak hlada hlada a po chvili napiše failet conect to ea servers prosím pomoc ďakujem
napacoval si si hru?Mako2811 napísal:Prosím pomôžte mi mám Battlefield Bad Company 2 legálne zakupéne (originálka) a všetko údaje som vyplnil som registrovany prihlasil som sa všetko ide iba keď dam hladať servere tak hlada hlada a po chvili napiše failet conect to ea servers prosím pomoc ďakujem
//autoeditácia príspevku (05 Feb 2011, 22:25)
ten Battlefield: Bad Company™2 SPECACT Kit Upgrades sa oplati... ako zo terajsimi skinmy som spokojny ale aj tak
-
Runes
Addict
no tak opachuj ju stiahni najnovsie updatey a hlavne punkbuster updatni, a co sa tyka toho errorou pri logine obcas to prejde az na 2 3 4 ...nty krat