Ahojte.
Blacktrack je tiez OS beziaci na Linux jadre. Preto som to zaradil do tejto sekcie.
Potrebujem vytvorit textovy dokument s nazvom "q" , ktory bude obsahovat 4 ciferne kombinacie, zlozene z cislic 1-6.
Hacik je ale v tom, ze Blacktrack bootujem z USB kluca a vysledny textovy dokument potrebujem automaticky ulozit na HDD.
(481G Media -> sda2)
Ak by to pokracovalo .... -o /root/q.txt tak by to urobilo presne to co chcem, ale vysledny doc by bol ulozeny v konecnom dosledku stale len na USB. Preto Vas prosim o pomoc. Za kazdu radu budem vdacny.
crunch v BackTrack
Re: crunch v BackTrack
Nazdar,
zadaj v terminaly a nasledne sem daj vypis:
Zadavas nespravne cestu, kam vystup ulozit.
p.s.: Nie je vhodnejsie pouzivat distribuciu vhodnu na bezne pouzivanie? Alebo co viac ti da backtrack okrem toho, ze vsetko robis ako root ("co je skutocne bajecne")? Neber v zlom, ale ... Alebo mas na to padny dovod? ( co by mohlo byt aj sloboda vyberu pravdaze ) A napriklad generovat hesla ide aj bez backtrack a skriptov, ktore ma, vcelku jednodnoducho, specialne ten tvoj pozadovany:
Nemusis vobec odpovedat, ber len, ze ma to zaujima. 
zadaj v terminaly a nasledne sem daj vypis:
Kód: Vybrať všetko
df -hp.s.: Nie je vhodnejsie pouzivat distribuciu vhodnu na bezne pouzivanie? Alebo co viac ti da backtrack okrem toho, ze vsetko robis ako root ("co je skutocne bajecne")? Neber v zlom, ale ... Alebo mas na to padny dovod? ( co by mohlo byt aj sloboda vyberu pravdaze ) A napriklad generovat hesla ide aj bez backtrack a skriptov, ktore ma, vcelku jednodnoducho, specialne ten tvoj pozadovany:
echo {1..6}{1..6}{1..6}{1..6} > ./output.logRe: crunch v BackTrack
Mojim cielom bolo negovat tvrdenie:,, Nie je mozne pripojit sa na wifi chranenu heso, sifrovanu WPA, pokial ti niekto to heslo neda."
Slova neda sa, nie je to mozne mi rezu usi. Raz som uz taky. Tak som zacal hladat metody a moznosti na overenie bezpeznosti wifi. (nechap to ako hack alebo navadzanie na nieco nelegalne) Vsetky navody na youtube boli prostrednictvom blacktrack a konecny passwordlist obsahovat okolo 100 najpouzivanejsich hesiel. Ja som dostal instrukcie ze to heslo sa sklada zo 4 pismen a 4 cislic. Tak som si ten pswdlist musel vytvorit sam. Avsak bootoval som to z USB kluca a vysledny textovy dokument mal niekolko giga. Viac ako 14 co je volne miesto na mojom USB.
Preslo asi 24 hodin od vtedy co som prvy krat spustil blacktrack. Dovtedy som nikdy nic ine ako win nepouzival. A kto mal vediet ze sa ten zazrak spusta prikazom "startx".
A absolutne nechapem tomu co si napisal. A pokial mi to nenapises krok po kroku: spusti shell, napis toto, daj enter
tak to asi ani nepochopim. Terminal... parada - poznam akurat letiskovy. Ano som lamka ale idem si za svojim. 
Slova neda sa, nie je to mozne mi rezu usi. Raz som uz taky. Tak som zacal hladat metody a moznosti na overenie bezpeznosti wifi. (nechap to ako hack alebo navadzanie na nieco nelegalne) Vsetky navody na youtube boli prostrednictvom blacktrack a konecny passwordlist obsahovat okolo 100 najpouzivanejsich hesiel. Ja som dostal instrukcie ze to heslo sa sklada zo 4 pismen a 4 cislic. Tak som si ten pswdlist musel vytvorit sam. Avsak bootoval som to z USB kluca a vysledny textovy dokument mal niekolko giga. Viac ako 14 co je volne miesto na mojom USB.
Preslo asi 24 hodin od vtedy co som prvy krat spustil blacktrack. Dovtedy som nikdy nic ine ako win nepouzival. A kto mal vediet ze sa ten zazrak spusta prikazom "startx".
Terminal je miesto, kde si zapisal ./crunch 4 4 atd.. Tak tam napis len a stlac enter. Vypise ti vsetky pripojene zariadenia, kde su pripojene, velkosti atd. A chcem prave vidiet, kam mas pripojeny ten disk/particiu.
A v prvom prispevku si nespomenul, ze aj 4 pismena, takze ten moj priklad ber ako nespravny.
dfA v prvom prispevku si nespomenul, ze aj 4 pismena, takze ten moj priklad ber ako nespravny.
-
Deafboy
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Backtrack je sice fajn, ale je to tak povediac kanon na vrabca. Aircrack sa da najst v repozitaroch lubovolnej linuxovej distribucie. Zial novacik zasadne siaha po backtracku, (pretoze o nom pocul / videl video) aj ked ten vobec nieje urceny pre zacinajucich linuxakov. Btw. Aircrack sa da stiahnut aj pre windows, no musel by si pravdepodobne hladat alternativny driver pre wifi. Windows verzia dokonca obsahuje klikacie GUI