thx
Rome Total War
Rome Total War
stiahol som si túto cool game, už ju hrám asi 1 mesiac v pohode, dostal som sa až do roku 167 p.n.l., vybavil som si všetky veci, tak som klikol na presýpacie hodiny, keď zrazu game padla. Nevedel som čo sa deje, tak som to skúsil znovu a zas to padlo, tak som ju odinštaloval, reštartoval PC a znovu inštaloval, a vložil moje save game, ale akonáhle som to spustil a klikol na hodiny opäť to padlo... to akože dôjdem len do toho roku?? a mimochodom nejde hrať za žiadnu inú frakciu, môžete Pleas poradiť?? je to nejaká Rip verzia?? ale nevipadá na to lebo má klasicky 3 full CD.
thx
thx
Re: Rome Total War
Skúšal niekto mód Rome Total Realism?
Dobry den prosim o radu 
ak si kupim tuto hru http://www.gameexpres.sk/hra-pre-pc-rom ... -3755.html tak si ju budem moct aktivovat na steam ?
ak si kupim tuto hru http://www.gameexpres.sk/hra-pre-pc-rom ... -3755.html tak si ju budem moct aktivovat na steam ?
To neviem, ale mám to a hrával som to po sieti na oficialnom serveri. Ale ja som už dedo, neviem poriadne, čo je to steam.
pokial tam nie je nic take uvedene, tak predpokladam, ze nie.
.
a aky to ma vlastne vyznam?
//btw na steame je to za 9,99€. pokial je pre teba steam taky dolezity, tak 2€ snad nebudu problem
.
a aky to ma vlastne vyznam?
//btw na steame je to za 9,99€. pokial je pre teba steam taky dolezity, tak 2€ snad nebudu problem
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
nazdar lidi,
mam problem: hra pada, vydrzi to niekedy par kol a niekedy ani jedno. mam original anthology CZ verziu (cize aj BIv1.6 aj Alexander v1.9, povodny RTW vo v1.5)
vie niekto poradit ako sa zbavit toho problemu? hra je peckova ale nehratelna.
stiahol som aj cez torrent jednu verziu, isla v pohode az do nejakeho roku a tam mi padne ked kliknem na koniec kola. dalej sa uz dostat neviem.
pada mi len strategicka cast hry, zatial nikdy pri bitke
je na nejaky patch? kde sa da stiahnut?
HW splna poziadavky
mam problem: hra pada, vydrzi to niekedy par kol a niekedy ani jedno. mam original anthology CZ verziu (cize aj BIv1.6 aj Alexander v1.9, povodny RTW vo v1.5)
vie niekto poradit ako sa zbavit toho problemu? hra je peckova ale nehratelna.
stiahol som aj cez torrent jednu verziu, isla v pohode az do nejakeho roku a tam mi padne ked kliknem na koniec kola. dalej sa uz dostat neviem.
pada mi len strategicka cast hry, zatial nikdy pri bitke
je na nejaky patch? kde sa da stiahnut?
HW splna poziadavky
Skús TU
Na totalwarforum.com bol raz taky problem a vyriesil to tak ze si hru pred tahom ulozil kedze on to mal cez autosave a stale mu to padlo ked dal dalsi tah
ja som to hrával 3-4 roky a ako si toto spomenul, tak ma napadlo, že som to tuším riešil tak, že bolo treba robiť savy.
Proste ak raz máš zlý save, tak ti to padlo vždy na rovnakom mieste ako spomína UN2552 nadomnou. Ale stačilo, urobiť nový save, loadnut ten a bolo hotovo
Najlepšia hra ever..nevzdávaj sa jej
Proste ak raz máš zlý save, tak ti to padlo vždy na rovnakom mieste ako spomína UN2552 nadomnou. Ale stačilo, urobiť nový save, loadnut ten a bolo hotovo
Najlepšia hra ever..nevzdávaj sa jej
Zelovoc hras aj multiplayer
alebo begbeee ty hras ?
Momentálne už asi 2 alebo tretí rok bežím na Ubuntu, takže nie.
Vlastním originálne Rome Anthology (Rome, Barbarian Invasion, Alexander), Medieval II + Kingdoms a hrával som aj Rome Total Realism. Nemal by si proti mne šancu
Aj keď pokiaľ nehrám s obľúbeným národom, som lepší stratég ako taktik.
Ale pár pamätných zdanlivo prehratých bitiek som vybojoval aj cez MP
Za najväčšie úspechy považujem ovládnutie mapy s Numídiou.
Vlastním originálne Rome Anthology (Rome, Barbarian Invasion, Alexander), Medieval II + Kingdoms a hrával som aj Rome Total Realism. Nemal by si proti mne šancu
Ale pár pamätných zdanlivo prehratých bitiek som vybojoval aj cez MP
Za najväčšie úspechy považujem ovládnutie mapy s Numídiou.
Hral som za rozne frakcie ci Rimanov,Egypt,Germániu,Macedonsko,atd..ale najlepsie sa mi hralo naozaj za Egypt.
Maju velmi flexibilnu armádu od skvelých lukostrelcov, falangy,vozotajstvo,ťažku pechotu(púštny sekernici),dobrú lahkú aj ťažku jazdu.
Pozicia na mape je takisto skvelá, bohatá,...stačí hned poraziť Seleukovcov a na severe výbojný Pontus a blizsky vychod a Mala Azia su vaše. Velmi vela denárov som týmito výbojmi získal. Na východe sa medzi sebou sekaju Armeni s Partmi ale obe národy maju neskor velmi silnu kavaleriu a u Armenov je aj silná pechota,takze tieto 2 frakcie treba zničiť..obchody som mal so Skytmi,Trákmi a Grekmi...na západe som mal obchody s Kartagom ktoré akosi odolávalo Scipiovcom.
Takze neskor som predsa len podnikol výpravy na Balkán kedze Greci ma zradili..tam boli tuhé boje s Brutiovcami a Juliovcami o Apoloniu,Salonu....no a cast armady som preplavil lodami a cast isla po súši a tak som dobyl Rím.
Maju velmi flexibilnu armádu od skvelých lukostrelcov, falangy,vozotajstvo,ťažku pechotu(púštny sekernici),dobrú lahkú aj ťažku jazdu.
Pozicia na mape je takisto skvelá, bohatá,...stačí hned poraziť Seleukovcov a na severe výbojný Pontus a blizsky vychod a Mala Azia su vaše. Velmi vela denárov som týmito výbojmi získal. Na východe sa medzi sebou sekaju Armeni s Partmi ale obe národy maju neskor velmi silnu kavaleriu a u Armenov je aj silná pechota,takze tieto 2 frakcie treba zničiť..obchody som mal so Skytmi,Trákmi a Grekmi...na západe som mal obchody s Kartagom ktoré akosi odolávalo Scipiovcom.
Takze neskor som predsa len podnikol výpravy na Balkán kedze Greci ma zradili..tam boli tuhé boje s Brutiovcami a Juliovcami o Apoloniu,Salonu....no a cast armady som preplavil lodami a cast isla po súši a tak som dobyl Rím.
Tak to je najlepsia hra ever, toho sa chytí.
Hrať sa dá za každého, ale skutočné výzvy sú 2, samozrejme obtiažnosť very hard.
a) Numídia, ale ak rozbehnete ekonomiku cez Iberskú provinciu a Egypt, tak to už ide.
b) skutočná chuťovka - Skýthia... ku koncu som to skúšal už len za nich.
Je neskutočne ťažké to za nich rozbehnúť, ich osady sú svetelné roky od seba (inak nad nimi na mape sú Amazonky, jedna provincia). Ekonomika je 0 bodov, jediná šanca je ovládnuť Čierne more a cez Thrákov a Dákov sa do sekať na Peloponéz a plieniť bohaté metropoly. Keby to však bolo tak jednoduché...
Sekáte sa Thrákmi, vaším hlavným súperom o miesto na slnku a na východe na vás už pochodujú katafrakti. Troška posilníte východ a Dákovia sa zo západu dovalia...
Mega-mega kampaň je za nich. Osvedčené taktiky totižto nie veľmi pomáhajú a ak to chcete uhrať musíte sa takmer výlučne spoliehať na vojsko zložené z jadzy aby ste sa stihli presúvať. Ale potom sa ťažko obliehajú mestá však áno...
Juj, skýtovia sú mňamka...
Hrať sa dá za každého, ale skutočné výzvy sú 2, samozrejme obtiažnosť very hard.
a) Numídia, ale ak rozbehnete ekonomiku cez Iberskú provinciu a Egypt, tak to už ide.
b) skutočná chuťovka - Skýthia... ku koncu som to skúšal už len za nich.
Je neskutočne ťažké to za nich rozbehnúť, ich osady sú svetelné roky od seba (inak nad nimi na mape sú Amazonky, jedna provincia). Ekonomika je 0 bodov, jediná šanca je ovládnuť Čierne more a cez Thrákov a Dákov sa do sekať na Peloponéz a plieniť bohaté metropoly. Keby to však bolo tak jednoduché...
Sekáte sa Thrákmi, vaším hlavným súperom o miesto na slnku a na východe na vás už pochodujú katafrakti. Troška posilníte východ a Dákovia sa zo západu dovalia...
Mega-mega kampaň je za nich. Osvedčené taktiky totižto nie veľmi pomáhajú a ak to chcete uhrať musíte sa takmer výlučne spoliehať na vojsko zložené z jadzy aby ste sa stihli presúvať. Ale potom sa ťažko obliehajú mestá však áno...
Juj, skýtovia sú mňamka...
No ono aj za Skytov mozes verbovat jednu pechotnu jednotku tých bojovnikov so sekerami ale prípadne mozes verbovat aj žoldnierskych pešiakov.
Podla mna každá frakcia vyniká v niecom inom.
Rimania- všestranne silný
Egypt- to co som menoval vo vyššom poste
Seleukovci- všestranne silný az na lukostrelcov,ale mozu verbovat tých žoldniersych krétskych lukostrelcov
Numidia- bonusy ich jednotiek v pušti inak patria medzi najslabších
Kartago- takisto silný ale maju dost nepriatelov
Parti- silná jazda slabá pechota
Pontus- silná jazda+ falangy
Armeni- prehliadaná frakcia ale tiez silná od jazdy po pechotu,len zo zaciatku o nicom ekonomika
Greci-slabá jazda,silné falangy
Macedonci-silne falangy aj jazda
Iberi- slabá jazda, dobrá pechota v neskoršej dobe
Galovia- dobrá pechota,priemerná jazda a dobrý lukostrelci
Germani- najsilnejsí barbarský kmen,silná pechota,aj lukostrelci,priemerná jazda
Dakovia- podobný Galom
Trakovia- silná pechota slabá jazda
Skyti- silná jazda, slabá pechota
Briti- slabá jazda a priemerná pechota no najlepsie ubranitelná poloha na mape
Osobne mi tam chýba napr taká Perzská ríša,Ilyria,samotná Sparta,Troja,mozno Chetiti,Fenicia...a viac miest na mape mi tam chýba
Podla mna každá frakcia vyniká v niecom inom.
Rimania- všestranne silný
Egypt- to co som menoval vo vyššom poste
Seleukovci- všestranne silný az na lukostrelcov,ale mozu verbovat tých žoldniersych krétskych lukostrelcov
Numidia- bonusy ich jednotiek v pušti inak patria medzi najslabších
Kartago- takisto silný ale maju dost nepriatelov
Parti- silná jazda slabá pechota
Pontus- silná jazda+ falangy
Armeni- prehliadaná frakcia ale tiez silná od jazdy po pechotu,len zo zaciatku o nicom ekonomika
Greci-slabá jazda,silné falangy
Macedonci-silne falangy aj jazda
Iberi- slabá jazda, dobrá pechota v neskoršej dobe
Galovia- dobrá pechota,priemerná jazda a dobrý lukostrelci
Germani- najsilnejsí barbarský kmen,silná pechota,aj lukostrelci,priemerná jazda
Dakovia- podobný Galom
Trakovia- silná pechota slabá jazda
Skyti- silná jazda, slabá pechota
Briti- slabá jazda a priemerná pechota no najlepsie ubranitelná poloha na mape
Osobne mi tam chýba napr taká Perzská ríša,Ilyria,samotná Sparta,Troja,mozno Chetiti,Fenicia...a viac miest na mape mi tam chýba