2.0 Repro
-
pitbullko
Light Star
- Bydlisko: „Keby som bol postavený pred rozhodnutie medzi zbabelosťou a násilím, zvolil by som násilie“[Gandhi]
Re: 2.0 Repro
Ahoj,
ja mam tieto http://www.alza.sk/reproduktory-genius- ... d79010.htm co vyzeraju byt podobne ako mas vybrate ty.
Ak by sa mi to vratilo, urcite by som znovu nekupil. Podla mna uplny shit, zly zvuk, zacnu skrcat niekedy z nicoho nic. A to niesom som ziaden audiofil. Uz som ich vyniesol na chatu, tam budu dobre, ked zahraju raz za mesiac
. Neviem mozno som "vychytal" nejaky vadny kus.
kazdopadne to vo mne vyvolalo predsudky ku znacke Genius co sa tyka reproduktorov.
ja mam tieto http://www.alza.sk/reproduktory-genius- ... d79010.htm co vyzeraju byt podobne ako mas vybrate ty.
Ak by sa mi to vratilo, urcite by som znovu nekupil. Podla mna uplny shit, zly zvuk, zacnu skrcat niekedy z nicoho nic. A to niesom som ziaden audiofil. Uz som ich vyniesol na chatu, tam budu dobre, ked zahraju raz za mesiac
kazdopadne to vo mne vyvolalo predsudky ku znacke Genius co sa tyka reproduktorov.
hej no co som cital recenzie tak tam pisu ze tam davaju dost lacne suciastky, este som uvazoval nad behringermi ms16 lenzie tie zdrazeli o 30e -_-
Ty chces dat 50€ za tieto geniusy ? to by si podla mna po case dost lutoval 
Ja ti radim tieto: http://www.mp3.sk/creative-inspire-t3130-p-104471.html creative je overena znacka,budes s nimi urcite spokojny.
Ja ti radim tieto: http://www.mp3.sk/creative-inspire-t3130-p-104471.html creative je overena znacka,budes s nimi urcite spokojny.
hej lenze su to 2.1 a co som pocul tak v tejto cene sa to neoplati kupovat, a o basy mi ani moc nejde, skor oto aby to pekne hralo
Myslim,ze ked niesi audiofil,tak by si bol spokojny.v recenziach zvuk chvalia,su za dobru cenu ak chces nieco lepsie tak samozrejme musis si priplatit,podla mna 2.0 sa ti neoplatia
2.0 sú v tejto cene lepšie, aj tie 2.0 Geniusy zahrajú lepšie ako tie Creativy. Choď si skúsiť niekde do NAY alebo Datartu. 2-pásmové reproduktory budú vždy lepšie ako subwoofer + širokopásma. A creative tiež nie je nejaká extra kvalitná značka.
-
johny541
King
- Kontaktovať používateľa:
Zahrať síce zahrajú lepšie, ale Geniusy sú povestné svojim pukaním (keď sa pridáva/uberá hlasitosť po čase), prípadne keď sú v zásuvke cez noc, tak vedia dosť nepríjemne pískať (čo nie je až taký problém vyriešit, ak sa nebojíš repro otvoriť - všetko je na webe - nejake how to). Taktiež rozpad všetkých pasiem pri vyšších hlasitostiach u Geniusov nie je žiadna novinka, či už od výroby alebo sa to prejaví až po čase používania.
P.s.: Tým som nechcel povedať, že Creative je najlepšia značka, ale aspoň má vychytané základné primitívne chyby
P.s.: Tým som nechcel povedať, že Creative je najlepšia značka, ale aspoň má vychytané základné primitívne chyby
Pískanie? To je možné u repro so spínanými zdrojmi, tie geniusy majú normálne trafo. Takže vrčanie možno, pískanie asi sotva. "Pukanie" je zapríčinené zanesením potenciometra bežná vec, to ti po čase začnú robiť aj creativy (len to bude trvať dlhšiu dobu). Tým rozpadom všetkých pásiem neviem čo si chcel povedať. Skresľovať samozrejme s istou úrovňou hlasitosti začnú, to je ale preto, lebo majú zisk nastavený pre pomerne veľký rozsah zvukových kariet. A niektoré majú výstup silnejší ako iné.
Nehovorím že to nie sú šmejdy, sú, ale ani Creative netreba považovať za nejako kvalitného výrobcu. A 2.0 budú na tom zvukovo vždy lepšie ako 2.1 v rovnakej cene.
Nehovorím že to nie sú šmejdy, sú, ale ani Creative netreba považovať za nejako kvalitného výrobcu. A 2.0 budú na tom zvukovo vždy lepšie ako 2.1 v rovnakej cene.
pozrel som aj nejake testy a nakoniec zoberem teda tie geniusy hadam budem mat stastie na dobry kus 
//autoeditácia príspevku (04 Feb 2011, 22:27)
takze reproduktory su doma, zatial som spokojny :)nepocut ziadny sum piskanie ani nic podobne uvidim kolko vydrzia
//autoeditácia príspevku (04 Feb 2011, 22:27)
takze reproduktory su doma, zatial som spokojny :)nepocut ziadny sum piskanie ani nic podobne uvidim kolko vydrzia
-
Black.Raven
Medium Star
už je asi neskoro, ale keby niekto hľadal veľmi slušne 2.0 repro - Creative GigaWorks T40 II. series. Som si ich kúpil na intrák, a absolutna spokojnosť. Kupil som ich tu http://www.sofos.sk/pc.aspx?content=TVR ... d_id;19816 za 54€, čo myslím je veľmi dobrá cena - pravdepodobne výpredaj, ale ešte majú. (na alze 107,91€ http://www.alza.sk/reproduktory-creativ ... 107451.htm) Snáď som niekomu pomohol pri budúcom výbere.
Ja mám geniusy 2.1 a podľa mňa hrajú neuveritelne,ťiež niesom audiofil ale iné 2.1 by som nechcel.
A tie čo uviedol black má kamoš, a tiež môžem potvrdiť že hrajú skvostne...
A tie čo uviedol black má kamoš, a tiež môžem potvrdiť že hrajú skvostne...
mne jedine co vadi ze tie reproduktory je akokeby viac pocut aj ked to mam mozno na 1/4 hlasitosti mne sa zda ze to hra slabo a ked to dam trocha silnejsie tak uz mi ludia behaju do izby nech to stisim
a tie stare repro za 10e co som mal som mal na 40% hlasitosti mne sa zdalo ze hrali celkom nahlas a vtedy nikto nic
//autoeditácia príspevku (05 Feb 2011, 22:26)
teraz som si vsimol ze ten uplne horny tajtrlik co ma byt vypulky je trocha taky zarazeny donutra, vadi to ? lebo mne sa nezda ze by to malo nejaky vpliv na zvuk
//autoeditácia príspevku (05 Feb 2011, 22:26)
teraz som si vsimol ze ten uplne horny tajtrlik co ma byt vypulky je trocha taky zarazeny donutra, vadi to ? lebo mne sa nezda ze by to malo nejaky vpliv na zvuk
rain3R musim suhlasit, 2.1 Geniusy hraju fakt neuveritelne, sam som nemohol verit, ako neuveritelne hrozny zvuk z toho vychadza
Tiez by som ine 2.1 od geniusu uz nechcel.
KoCi pekná podpásovka
rainer ako keď niekto chváli zvuk z geniusov tak fakt musí byť buď nahluchlý alebo nepočul žiadne iné repro...
rainer ako keď niekto chváli zvuk z geniusov tak fakt musí byť buď nahluchlý alebo nepočul žiadne iné repro...
podľa mňa nepočul žiadne iné repro. Alebo mu vyhovuje zvuk bez detailov, bez výšok a so zahučanými basmi. Konieckoncov, na techno a podobné veci nič lepšie netreba...
Tomáš, neurážaj hudobné žáne!!
(techno nepočúvam, ale okrem iných vecí počúvam trance)
Súhlasím s tým, že kolegovci asi ešte nepočuli normálne repro... Lenže som zistil, že ja vám vlastne neviem poradiť, lebo jedno horšie ako druhé
Kamarátka má Logitech S-220, hrá to úplne na hovno podľa mňa (dúfam, že toto nečíta
). S Creative moc skúseností nemám.
Ja som šiel do klasických pasívnych repro Tesla + zosík Pioneer, nedal som za to o moc viac a nemenil by som. Spĺňa to požiadavku na 2.0 a ak budeš mať šťastie, možno sa zmestíš aj do hranice 50€.
Súhlasím s tým, že kolegovci asi ešte nepočuli normálne repro... Lenže som zistil, že ja vám vlastne neviem poradiť, lebo jedno horšie ako druhé
Ja som šiel do klasických pasívnych repro Tesla + zosík Pioneer, nedal som za to o moc viac a nemenil by som. Spĺňa to požiadavku na 2.0 a ak budeš mať šťastie, možno sa zmestíš aj do hranice 50€.
Ja neurážam žiaden žáner (teraz)
to je podľa objektívny fakt
Veď si len zober o čom taká hudba väčšinou je - bumcink bumcink
Keď sa ti podarí kúpiť dobré bazárové tesly s nejakým bazárovým zosilňovačom za 50€ (čo nie je nemožné), tak si vyhral, zvukom to v tej cene neprekoná nič, tesly mali na svoju dobu veľmi dobrý zvuk. Len po internetových bazároch je kopec inzerátov rôzne sprasených tesiel, resp. reproduktorov s otáznou minulosťou...
A nie každému sa musí páčiť ich zvuk, niekto možno chce huuuu huuuu dunivé basy a ukričané stredy.
Keď sa ti podarí kúpiť dobré bazárové tesly s nejakým bazárovým zosilňovačom za 50€ (čo nie je nemožné), tak si vyhral, zvukom to v tej cene neprekoná nič, tesly mali na svoju dobu veľmi dobrý zvuk. Len po internetových bazároch je kopec inzerátov rôzne sprasených tesiel, resp. reproduktorov s otáznou minulosťou...
A nie každému sa musí páčiť ich zvuk, niekto možno chce huuuu huuuu dunivé basy a ukričané stredy.
-
pitbullko
Light Star
- Bydlisko: „Keby som bol postavený pred rozhodnutie medzi zbabelosťou a násilím, zvolil by som násilie“[Gandhi]
chlapi a čo hovoríte na tieto: http://www.alza.sk/modecom-mc-hf100-d216537.htm
nejaká skúsenosť so značkou?
nejaká skúsenosť so značkou?
Jeden par velkych TESLA bedien mam aj na skrini nepouzivane, co bola skoda vyhodit. Netusim ake to ma parametre, netusim co je to za koncovku, viem len, ze ich stav je takmer ako nove (akurat su mozno tak stare ako ja
)
pitbullko - repraky sa nedaju hodnotit podla obrazka a papierovych parametrov, tie treba hlavne pocut. Modecom je "znacka" ktora si lepi svoje logo na OEM vyrobky z ciny. Ak by ale bola cena adekvatna kvalite a pouzitej znacke (ne)znacke, tak by to nemuselo hrat zle.
pitbullko - repraky sa nedaju hodnotit podla obrazka a papierovych parametrov, tie treba hlavne pocut. Modecom je "znacka" ktora si lepi svoje logo na OEM vyrobky z ciny. Ak by ale bola cena adekvatna kvalite a pouzitej znacke (ne)znacke, tak by to nemuselo hrat zle.