Reštaurácia v okolí D1
Reštaurácia v okolí D1
Zdravim! Zajtra budem musieť absolvovať trasu BA-CA-BA a tak ma napadlo, či neviete o nejakej schopnej reštike/motoreste v okolí D1-tky. Započul som, že je už všetko pozatvárané a z motorestov nič neostalo, no a na bagetách z pumpy veľmi ostávať nechem
Vďaka za akýkoľvek tip 
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Reštaurácia v okolí D1
Predpokladam, ze Zelencu sa vyhnes, kedze len pojdes z BA. Neviem ci su to Zamarovce pri Trencine alebo kde to je, ale v smere na Zilinu mas pumpu na ktorej varia (jedna je OMV, kde si das tak bagetu a tie ich mini pizze, mam na mysli vsak velky LukOil alebo co to tam je). Medzi Zilinou a Cadcou asi tak na polceste, niekde v oblasti Kysuckeho Noveho Mesta je na pravej strane motorest v ktorom vyborne varia, okrem toho tam maju tak velky vyber jedal, ze si nebudes vediet vybrat, co je este lepsie, ceny su taktiez vyborne (aspon boli pred rokom, ked som tam naposledy bol). Po ceste spat je tiez v tejto lokalite nejaky motorest, ak ma pamat neklame. Motorest je tusim niekde v oblasti Beluse medzi Povazskou a Trencinom, velka pumpa je opat tusim v Zamarovciach, je to Slovnaftka na ktorej varia, neskor je to tusim opat Zelenec a keby si bol moc hladny pred cestou domov, tak mozes odbocit na Zlate piesky a tam mas hned McDonald 
Okrem toho, kedze budes prechadzat urcite cez Zilinu, tak prechadzas aj "obchvatom" v Ziline, takze sa mozes skocit niekde najest. Hned pri odbocke mas trebars hotel Holiday Inn, ak by si chcel minut viacej penazi, pripadne nedaleko toho je nakupne centrum Mirage.
A nezabudni si dat pri schadzani z dialnice a na dialnicu na Lavobreznnej pozor na policajtov, radi tam pokutu, taktiez aj pri vypadovke zo ZA na CA, hlavne v lokalitach, kde su tabule 100/80/60 km/h...
Okrem toho, kedze budes prechadzat urcite cez Zilinu, tak prechadzas aj "obchvatom" v Ziline, takze sa mozes skocit niekde najest. Hned pri odbocke mas trebars hotel Holiday Inn, ak by si chcel minut viacej penazi, pripadne nedaleko toho je nakupne centrum Mirage.
A nezabudni si dat pri schadzani z dialnice a na dialnicu na Lavobreznnej pozor na policajtov, radi tam pokutu, taktiez aj pri vypadovke zo ZA na CA, hlavne v lokalitach, kde su tabule 100/80/60 km/h...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
neverim ze v CA nenajdes schopnu restiku
... s jedenim na D1 je to znacne problematicke, ale osobne mi vyhovuje Cervenik ... alebo sa stav v Povazskom Podhradi v hoteli - maju fajn kuchynu 
-
klm16
Medium Professional
cervenik je fajn 
Vďaka za rady
Nakoniec som sa zastavil v spomínanom motoreste medzi ZA a CA a musím povedať, že som bol veľmi príjemne prekvapený. Čakal som scény ako z SOS "U Slováka"
ale obsluha dobrá a do 20 minút som pokračoval v ceste...
Btw, pri tých vjazdoch a výjazdoch čo si spomínal naozaj stáli zelení a zastavovali jedna radosť
Btw, pri tých vjazdoch a výjazdoch čo si spomínal naozaj stáli zelení a zastavovali jedna radosť