Battlefield: Bad Company 2
Re: Battlefield: Bad Company 2
Už mi to ide ale pekelne dlho mi to updatovalo
no je to dost velke kvoli vietnamu
podla mna by mal byt vietnam ako normaalna instalacka na cd....
hej hej, conquest, rush moc nehravamplacka2 napísal:Kera je lepsia M4 alebo M16?
//autoeditácia príspevku (05 Feb 2011, 17:08)
To si hral conquest??
Hojte chalani ako mám spojazniť multiplayer ?? Nemám orig. 
-
Corn Flake
Guru wannabe
Tak, že kúpiš originál!
skús si kúpiť originál to by malo pomôcť ...
Ale musí ti ísť aj inak či ? To mi chcete povedať že všetci čo to tu hráte máte origoš ?? 
ano
neda sa to hrat inac
neda sa to hrat inac
cez www.g2play.net to stojí už len 15 eur, to našetrí aj bezdomovec ...
ja som to kupoval za 25€ a som tu... tak 15€ ta nezabije 
//autoeditácia príspevku (06 Feb 2011, 19:04)
konecne mam M1 Garrand
//autoeditácia príspevku (06 Feb 2011, 19:04)
konecne mam M1 Garrand
Hmm ešte porozmýšlam lebo aj 15 mi je teraz dosť lebo plánujem kúpiť grafickú. Ale ma serie že sa to inak nedá 
aj keby sa to dalo tak si poriadne nezahras !!! neni original kluc.. vies
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
mozno sa to da ale zahras si potom akurat na dakom serveri plnom cheaterov a podobne
nechapem co riesite furt tych cheaterov, na cheatera som narazil jeden jediny raz za cely cas co to hram - aj to dostal ban, a mal po zabave
(Nepocitam ten incident so spawn hackom) Bud neviete prekusnut, ze je niekto lepsi ako vy, alebo si nahovarate...
No ja som dnes hral na serveri a furt... bol kiknuty za Aimbota-.... asi 20 ich tam bolo 
ozaj to Battlefield 3 bude mat lepsiu grafiku ako bad company 2 ????
ozaj to Battlefield 3 bude mat lepsiu grafiku ako bad company 2 ????
Ja neviem, je pravda ze uz nehravam tak casto ako kedysi, par krat za 2-3 dni, ale nenarazam na chaterov
placka akurat som vcera cital tu clanok na sectore - http://www.sector.sk/novinka/58653/batt ... itkami.htm - pisu tam aj o novinkach atd, vyzera to velmi dobre zatial
A som strasne rad, ze bude opat 64 hracov pre PC + moznost lahnut si
placka akurat som vcera cital tu clanok na sectore - http://www.sector.sk/novinka/58653/batt ... itkami.htm - pisu tam aj o novinkach atd, vyzera to velmi dobre zatial
-
Runes
Addict
citaj pozorneAuruz napísal:nechapem co riesite furt tych cheaterov, na cheatera som narazil jeden jediny raz za cely cas co to hram - aj to dostal ban, a mal po zabave(Nepocitam ten incident so spawn hackom) Bud neviete prekusnut, ze je niekto lepsi ako vy, alebo si nahovarate...
a ako pise tuna kolega AIM celkom casto vidim v konzole
ja som sa s cheaterom stretol možno dva razy..neviem kde to beháte..
-
Norick98
Medium Star
Tiez som sa este s cheaterom nestretol, teda o tom aspon neviem alebo bol slaby aj s cheatmi
Nazvat dakoho cheatrom len preto, ze ostatnym nakopava zadky je lamerstvo.
Su manici co od zaciatku hry behaju len s 1 alebo 2 zbranami a maju tak aimbota v ruke, strielaju so saigou alebo sniperkou tak rychlo, ze je pre mna az nepochopitelne ako moze tak rychlo nazoomovat. Pokial nevidim ze dakoho doslova toci okolo a striala jak blazon, alebo nemam jeho screen, tak si nedovolim nazvat ho cheaterom.
Raz bol u nas na serveri tipek so score 123/2 (vid screen) a nekickol som ho ani ked mal tak 80/0. Jasne, ze som mal vnutorne podozrenie. Zapol som s kolegom P3PoXom fraps a snazili sme sa daco ulovit, ale nic. Navyse on za to score ani tak nemohol, mal len dobreho pilota v heline
. Tak dobre s nou lietal ze sa nedali zostrelit a boli super zohrani, ziadny AA gun nevydrzal viac ako 2-3 sekundy.
Su manici co od zaciatku hry behaju len s 1 alebo 2 zbranami a maju tak aimbota v ruke, strielaju so saigou alebo sniperkou tak rychlo, ze je pre mna az nepochopitelne ako moze tak rychlo nazoomovat. Pokial nevidim ze dakoho doslova toci okolo a striala jak blazon, alebo nemam jeho screen, tak si nedovolim nazvat ho cheaterom.
Raz bol u nas na serveri tipek so score 123/2 (vid screen) a nekickol som ho ani ked mal tak 80/0. Jasne, ze som mal vnutorne podozrenie. Zapol som s kolegom P3PoXom fraps a snazili sme sa daco ulovit, ale nic. Navyse on za to score ani tak nemohol, mal len dobreho pilota v heline
tak take skore casto nevidno.
Samozrejme ak je poctive.
Este, ze som vtedy nehral to by bol cisty Nemesis
Samozrejme ak je poctive.
Este, ze som vtedy nehral to by bol cisty Nemesis