no ja by som sa dohodol ale nemam predstavu co taka baranica stoji pokial ju nekupujem za 99.99 USD v e-shope GB.erytrocyt napísal:Ja ju nepoužívam. Nikdy nebola použitá. Otec keď skončil na polícii, dostal takýchto hovadín mnoho, mám komplet uniformu, topánky, čiapky, kanady, pršiplášte, termoprádlo, ponožky, kravaty, a je toho po kkt.
Ak chceš, dohodneme sa, a ja ti ju pošlem. Opakujem, nikdy nebola použitá, je nová.
Hladam baranicu
neviem ci ti to pomoze, ale ked som bol maly, tiez som taku mal a dostal som sa k nej tak, ze dedko choval kralikov a kozusiny z nich mi dal a potom mi ju nasi dali usit kozusnikovi. ty taku moznost nemas? alebo si daj inzerat niekde do nejakej dediny, pri spravnej formulacii sa nieco najde. pripadne chod do taykch obchodov kde maju kozuchy ci by sa nieco nenaslo 
-
FrantisekSramek
Novice
Re: Hladam baranicu
skus na bazose alebo army shopy tam mavaju usanky csla a sovietske. alebo v predajniach pracovnych odevov.
tak myslím, že za tie dva roky ako bola táto téma založená, ju aj stihol 2x stratiť a 3x zodrať.
Predtým, ako niečo postneš, skús checknúť dátumy príspevkov.
-
adr0z
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
v norsku to kupiš na každom kroku ..
-
Soviet
Darca
Na ebayi za 20eur aj s odznakom kosak+kladivo 
Pozri v obchode s pracovnými odevmi- modrá, zelené v poľovnických potrebách,alebo army shope.
-
Silmer
Darca
ale predsa sa tu najdu aj dalsi 3 ktori necitaju prispevky vyssiepinco napísal:tak myslím, že za tie dva roky ako bola táto téma založená, ju aj stihol 2x stratiť a 3x zodrať.
podla mna to mozte
Ano presne tak, tema je neaktualna. Od usianky som upustil a rok nato som na jednu narazil na polskom trhu
akurat mal chlapik poslednu. Mala sice doebkane zapinanie, ale sluzi dodnes