Skusal som to a nastastie som si tam dal staré konto kde uz nechodím... ukradli my vsetky peniaze a veci!!
runescape POZOR
runescape POZOR
Nechodte na http://rs-member.tk/
Skusal som to a nastastie som si tam dal staré konto kde uz nechodím... ukradli my vsetky peniaze a veci!!
-
Anem
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: runescape POZOR
keď si blbý
-
JeffHardyy
Light Professional
už len ked vidím to tk tak bych nedaval svoje udaje
-
Anem
Star
nikam okrem ofic. stránky runescape.com a cz/sk komunitnej stranky rsko.cz nechodievaj a máš to vybavené...
-
*****HERO*****
Guru wannabe
lol, cumim ze to este u nas celkom fici
hra to niekto odtialto?
inak niekedy pred mesiacom mi dosiel mail s peticiou o vratenie stareho wildu a trading systemu, peticiu usporiadali priamo runescape.com a co som pozeral, tak vacsina hracov bola za. ja som bol tiez za, ved to bol vlastne jeden z dovodov, preco som s tym uz pred tymi 3 - 4 rokmi skoncil. neviete ako to dopadlo, ci je ten wild back a trading je znova neobmedzeny ?
inak niekedy pred mesiacom mi dosiel mail s peticiou o vratenie stareho wildu a trading systemu, peticiu usporiadali priamo runescape.com a co som pozeral, tak vacsina hracov bola za. ja som bol tiez za, ved to bol vlastne jeden z dovodov, preco som s tym uz pred tymi 3 - 4 rokmi skoncil. neviete ako to dopadlo, ci je ten wild back a trading je znova neobmedzeny ?
- Prílohy
-
- herox31[1].png (33.82 KiB) 863 zobrazení
-
Soviet
Darca
Podla Rsko.cz "1.2.2011 se vrátí jak původní wild, tak i volné obchodování. Doba "svobodného" RSka se opět vrací, s tím také jiné neduhy. Více se dočtěte v článku pro nováčky, kteří nezažili free trade a wild s tím také spojené úskalí."
-
Anem
Star
malo by to byť už späť, wild som aj skúsil no trade limit nie. som veľmi zvedavý ako sa chcú brániť voči makrám. ináč to hlasovanie bolo podľa mnohých nepravdivé ,čiže si to runescape nastavil sám. odôvodňujú to nejako tým, že jagexu trvá aj úplna maličkosť strašne dlho čiže takúto vážnu vec mali urobenú už dlhší čas predtým... ajja som skončil kvôli zrušeniu wildu a zavedeniu tlimitu
ako zrusili wild a free trade tak im vela ludi odyslo z members a teraz im doplo ze predsalen zarabali viac aj ked stracali na makrach tak to dali spat a ich najvecsi tach bol ze dali free trade a wild aj na FREE ale STAKE system na free nedali tam je to furt obmedzene na 40kAnem napísal:malo by to byť už späť, wild som aj skúsil no trade limit nie. som veľmi zvedavý ako sa chcú brániť voči makrám. ináč to hlasovanie bolo podľa mnohých nepravdivé ,čiže si to runescape nastavil sám. odôvodňujú to nejako tým, že jagexu trvá aj úplna maličkosť strašne dlho čiže takúto vážnu vec mali urobenú už dlhší čas predtým... ajja som skončil kvôli zrušeniu wildu a zavedeniu tlimitu
-
Anem
Star
čože? aký stake? akých 40k?
vsádzanie v duel arene stavis povedzme 10m druhy to iste a date si fight kdo vyhra bere vsetko a na free je ten stake obmedzeny ze max mozes dat 40k na jeden duelAnem napísal:čože? aký stake? akých 40k?
-
Anem
Star
ale na normálne tradovanie nie je žiadny limit či?
niejeAnem napísal:ale na normálne tradovanie nie je žiadny limit či?
-
Anem
Star
ak si chce niekto privyrobiť môžem mu ponúknuť menšiu prácičku - odnášanie nasekaného dreva čo s ním už urobíte je vaša vec , potrebujem len aby ste sa vrátili , proste klasika
bližšie info sa dozviete keď mi napíšete tu do správ
volakedy som to hral
mal som klan. ale teraz uz sa asi nevratim... lvl 134