Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
k!ko
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Všetko okolo iPhone a iPod touch

Príspevok od používateľa k!ko »

Mam t-mobile aj iphone je z t-mobilu, takze tam neni problem. Len ma zacina stvat, ze otec ma Samsung galaxy S a vsetky aplikacie ma zadarmo no a ta ista aplikacia do iphonu stoji od 0.79€. Nie je to vela, ale preco za to platit ked to mozem mat zadarmo cez cydiu, ak som dobre pochopil :D
dildo
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dildo »

Aplikacie budes stahovat cez installous, ktory stiahnes na cydii..
Na cydii su veci ako temy pre winterboard, winterboard najdies tiez na cydii, rozne utility, tweaky, sbsettings, atd.
Cez installous vies stahovat platene veci zadarmo..
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

Hovoris o Angry birds vsakze? To je snad jediny zdokumentovany pripad, kedy je iOS verzia drahsia. Ale napriklad ja nelutujem dat 79 centov za hru ktora ma bavi doteraz a oproti free verzii tam nemam hyper-otravnu reklamu :)
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Neviete o nejakej appke, ktora by fungovala ako image uploader priamo na iPhone? Proste klasicke Choose from Library, uploadne sa to na ich server a mne to vypluje directlink. Existuje ImageShack, ale to je cista hruza, a myslim ze to ani tie obrazky neuploadovalo...
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robbie42 »

Mam mensi problem - dal som si stiahnut aplikacie cez App Store, boli celkom velke (offline mapy Europy a tusim este Deer Hunter, ale to je jedno) a rozmyslel som si to, ze ich nakoniec predsa nechcem. A vzdy ked zapnem iTunes a stahujem si normalne aplikacie, tak mi do Downloads znova skocia aj tieto 2, aj ked neustale davam "delete". Je jedinym sposobom si ich stiahnut a nasledne zo svojich apps vymazat?
krankenwagen
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krankenwagen »

Je nejaky rozdiel medzi kvalitou sluchadiel na iPode Shuffle a iPhonom? Hraju tie iPhonove lepsie alebo su totozne? Bavime sa o tych klasickych. Dik
icefiresr
Addict
Addict

Príspevok od používateľa icefiresr »

Pocuval som dnes na oboch, tie od iPhone mi pripadaju kvalitnejsie prevedenim, zvukovo su ale rovnake (aspon podla mna).
krankenwagen
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krankenwagen »

Dik K+ :)
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

moosha napísal:Neviete o nejakej appke, ktora by fungovala ako image uploader priamo na iPhone? Proste klasicke Choose from Library, uploadne sa to na ich server a mne to vypluje directlink. Existuje ImageShack, ale to je cista hruza, a myslim ze to ani tie obrazky neuploadovalo...
Skus Photobucket. Je to free ale budes si musiet vytvorit ucet. A po upload-e ti vyhodi direct link.
Stopa
King
King

Novinky zo sveta iPhonu: podla Verizonu bol iPhone nielenze vypredany behom prvych 2 hodin (!) ale zaroven pocas tychto 2 hodin porazil prvodnove predaje lubovolneho ineho telefonu predavaneho tymto operatorom... ktory je mimochodom bezkonkurencne najvacsi v USA.
http://www.engadget.com/2011/02/04/veri ... re-orders/

Spomenul som, ze kupit si ho mohli iba terajsi zakaznici verizonu z ktorych vela nemoze koli viazanosti? :lol:
Prílohy
jobs_pointing.jpg
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

Bude zaujimave sledovat ako to ovplyvni predaje Android aparatov.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

Stopa napísal:Novinky zo sveta iPhonu: podla Verizonu bol iPhone nielenze vypredany behom prvych 2 hodin (!) ale zaroven pocas tychto 2 hodin porazil prvodnove predaje lubovolneho ineho telefonu predavaneho tymto operatorom... ktory je mimochodom bezkonkurencne najvacsi v USA.
http://www.engadget.com/2011/02/04/veri ... re-orders/

Spomenul som, ze kupit si ho mohli iba terajsi zakaznici verizonu z ktorych vela nemoze koli viazanosti? :lol:

v spojitosti s tymto som videl uputavku na jednu komedialnu show v usa. chlapik sedi a hovori: "Welcome to the Apple store, have an appointment? No? come back in 3 weeks :lol:
nehladajte tu prosim ziadne hateovanie, len ma to dost pobavilo ked som si precital ten clanok
Stopa
King
King

No neviem co to ma s tym spolocne, ale toto je jedna vec ktora ma celkom stvala na Apple store. Sice nie je to az tak dramaticke (den-2 vopred staci aby som sa dostal do Apple store na Michigan avenue v Chicagu), ale treba sa ohlasit vopred. Ak nie si objednany, tak mozes sice stale dufat, ze jeden z Apple Genius (velmi skromne sa nazyvaju :lol: ) bude akurat volny. Tak som dostal support aj ja, avsak podla toho co som cital, nie kazdy ma take stastie.

Ale aj tak by som chcel mat Apple store aj u nas, vsetky tie workshopy (alias interaktivne prednasky z Final cut, iLife, iWork, Logic studio a pod), obcasne koncerty priamo v obchode a najprivetivejsi personal aky som zatial zazil by sa nam fakt hodil. By som sa nedivil, keby po otvoreni niecoho takeho zacal kvalitne stupat marketshare Mac OS.

Ale kazdopadne v tom tvojom prispevku nevidim hate, len niekomu moze vadit, ze tie 3 tyzdne su prehnane :)
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

vsak jasne on to tam trosku prifarbil aby to bolo viac funny zrejme. ale podstatu veci vystihol
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

pani, aka je alternativa priecinka pre playlisty a app z XP pod Win7?
lebo na prvy krat som sa zjavne netrafil, aj ked na predoslej strane spominanu hudbu som umiesntil rovnako ako u XP...
WiZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa WiZard »

...je nejaka realna sanca na GPS fix - BB 6.15 ?? nemate s tym nahodou niekto skusenost?? (iphone 3G)
icefiresr
Addict
Addict

Príspevok od používateľa icefiresr »

Nie, nie je. To GPS mas pravdepodobne odpalene bud navzdy alebo minimalne na pekne dlhu dobu.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

4.2.1 je asi posledny Firmware na iPhone 3G.
Tzn update Basebandu na vyssie cislo ako 6.15 sa nedockas. Takze pokial sa nedojde na to ako spravit DownGrade basebandu tak ten telefon mas navzdy takto poznaceny.

Chronic Dev Team sa sustredi na JB a Unlock 3GS a 4. Cize pravdepodobnost ze niekto spravi BB DG tool je extremne mala. (Je sice fuzzyband v Cydii na Downgrade ale to funguje len na uplne prve 3Gcka ktore maju stary bootloader)

Takze radsej 3Gcko predat alebo pockat na Oficialny Unlock od Operatora (T-Mobile) ako dozivotne dodrbat iPhone a potom ho predat hlboko pod cenu.
WiZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa WiZard »

vdaka za info, v podstate som dosiel k tomu istemu zaveru, len som dufal, ze ma niekto mozno prekvapi :D ...no co uz cez fuzzyband to nespravim a t-mobile mi nechce telefon odblokovat... a keby aj chcel, aj tak tam uz mam BB 6.15 ...s tym by aj tak nic nespravili, ak sa nemylim :/
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

utilitka GPSSerial zo Cydie by to nezachranila? po prechode na iOS4 ma zachranila...
Napísať odpoveď