Stretávate sa so svojími ex?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...

Ako často sa po rozchode stretávate?

Častejšie ako raz mesačne
30
19%
Častejšie ako raz za pol roka
17
11%
Zhruba raz ročne
9
6%
Menej ako raz ročne
3
2%
Nestretávame sa, ale sme v kontakte (sms, facebook, telefonát)
22
14%
Nestretávame sa, a nie sme ani v kontakte
79
49%

Celkom hlasov: 160

Peter_Retep
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: Stretávate sa so svojími ex?

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

ja sa s ex stretavam kedze povacsinou to boli baby z rocnika akurat z inych studijnych skupin...to je v pohode aj ked moja sucasna priatelka na niektore baby ziarli, co sa tyka mileniek tak tym sa snazim vyhybat ako cert svatenej vode lebo by z toho nevzislo nic dobre :oops:
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

akurat som prisiel z domovice od ex :D a este mi aj venovala oznamko s venovanim: mojmu byvalemu milemu zo srdca venuje xx :D
ja si neviem predstavit zeby som nemal dobre vychadzat s ex :P
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PhYs0c »

ja som tiez prave po rozchode... poznate ten pocit ked vam da baba kopacky, vy ju lubite a viete ze uz nebudete s nou?
tak toto nie je moj pripad.. vcera sme to predebatovali a obaja "chceme" byt spolu, len po poslednej velkej hadke sa to veelmi pokazilo a uz ani jeden necitime ze toho druheho lubime, zatial vzdy to bolo tak ze sa to napravilo a boli sme zalubeni este viac ako na zaciatku ale teraz... ona ma skusky, ja chodim do roboty, takze mame na seba velmi malo casu a to nam nijako neprospieva...tak sme sa dohodli na rozchode aj ked to ani jeden nechceme a chceme byt spolu ale myslime si ze to uz nejde, ze ta iskra proste uz nepride.. a netusim ci sa budem chciet s nou stretnut a ona tiez, velmi sa bojime toho ze by sa to na chvilu zase mohlo zlepsit, dame sa dokopy a potom zase to iste
btw. boli sme spolu 1 a pol roka
petrix16
Novice
Novice

Príspevok od používateľa petrix16 »

ako s ktorou) s jednou byvalou sa napr. ´neznasame´ :D a z druhou sme dva roky vyborny kamarati) zavisi to od vela veci cele.....
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

kafiatko napísal:Ja súhlasím s Javatarom - že po rozchode už nie sme rovnaké, ale ani muži už nie sú rovnaký.. Proste rozchod zmení vždy každého, či už v správaní, alebo v zmýšľaní ..
Ale súhlasím aj s rainbow, že prvý priateľ vedel o mne viac ako rodičia, poznal ma úplne vo všetkom.. boli sme nejlepšími priateľmi a to jednoducho k vzťahu patrí, preto mi niekedy proste chýbajú tie dlhé rozhovory , či už dôležité alebo o ničom...Ale samozrejme všetko s mierou, neatakujem ho primitívnosťami, alebo tak.. ak má chuť a potrebu ozvať sa spraví to.. a ja tiež... Ale ak by sa chcel prestať kontaktovať pochopím to , ved má už svoj život a ja svoj...
neni dovod nekontaktovat ,som rad tomu ako to je ,myslim ze je to super ak prizmurime oci nad minulostou :)
Shukvacik
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Shukvacik »

Ja som sa stretaval so svojou ex počas iného vzťahu ( ale nič sa neudialo ), vzťach skončil a nakoniec v ďaka tomu som znova spolu s mojou "ex":)
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

cORP. : tak niekedy je to uplne v pohode, ale to je skor vynimka... navyse moja sucasna by asi velmi z toho stastna nebola kebyze sa aktivne stretavam so svojou ex
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

no ,ja to beriem takto ,moja sucasna sa stretava v skole so svojim byvalim ,nevadi mi to ,ona vie ze sa bavim s mojou ex a nevadi jej to ,nevidim v tom ziadny problem ,skratka sa to vsetko tak nejako urovnalo a vsetci vyzeraju byt stastny :) kafiatko mam rad ,prezili sme nieco pekne a dlhe ,vzdy budeme o sebe vediet asi viac nez ktokolvek iny o nas ,sak sa aj vravi ze prva laska sa pamata navzdy :)
janka tuláková
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa janka tuláková »

Radšej nie..., môj partner by nebol veľmi rád! On je pre mňa dôležitejší ako môj ex, a preto nechcem ho trápiť-radšej som s ním :)
Babulienka8
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Babulienka8 »

moja skúsenosť je asi takáto:
s prvým bývalým som chodila asi 2,5roka (dali sme sa dokopy ked som mala niečo po 15tke).. pol roka pred rozchodom to už neklapalo a ja som sa zamilovala do iného.. jeho som teda nechala.. našli sme si k sebe cestu asi po dvoch rokoch, on mi teda vlastne odpustil... píšeme si normálne,o všetkom, radí mi aj čo sa týka vzťahov.
a s druhým bývalým som teda začala chodiť pred 18tkou (to bol ten pán osudový do ktorého som sa zamilovala). vzťah trval 4,5roka a rozchod, no on ma vlastne psychicky donútil aby som tie slová rozchodu vyslovila ja, ale o hodinu na to som to oľutovala a žiadala ho nech sa teda k sebe vrátime (rozchod v rámci hádky, že na mňa nemá čas a podobné hlúposti kvôli ktorým sa ľudia hádajú).. tento rozchod nastal v októbri veľmi chcel ostať v kamarátskom vzťahu pritom odpíše asi na každý 5ty mail aj to len suchotiny. (píšem mu lebo mi niečo objednával z ebay). osobné veci neriešime. vlastne ten čo chcel ostať v kamarátskom vzťahu ma odkopol..
Header
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Header »

brainwirm napísal:akurat som prisiel z domovice od ex :D a este mi aj venovala oznamko s venovanim: mojmu byvalemu milemu zo srdca venuje xx :D
ja si neviem predstavit zeby som nemal dobre vychadzat s ex :P
vies kazdy sa nemusel rozist s priatelkou ze "ahoj, tak oddnes uz spolu nechodime" :smt006
mnoho ludi sa rozide v afekte, zo stereotypu, z neustalych hadok a pod....a vtedy si iba malokedy rozchadzajuci sa ludia pridu na slovo....taktiez ked ma niekto dlhorocny vazny vztah a rozide sa, nieje uplne lahke udrziavat pohodovy konkat s dotycnou osobou..alebo ako ty spominas napisat jej srdecne lasky plne oznamko, list alebo podobne.....
ja som rad ze moju ex nevidim....a ked sa tak nahodou stane, tak sa kazdy pozerame do inej strany

neviem sice aky vztah si mal ty, ale nemyslim si ze trval dlho a boli ste si jeden druhemu uplne oddany(az sa mylim tak sa vopred osravedlnujem) ja detske lasky moc neuznavam, su premna zbytocnostou....len tolko k tomu
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ithory »

Betarik napísal:ja som na tom rovnako ako gabriel ... nedokazem sa pozriet ani na jej fotku no stale na nu myslim ..... mam strasny strach stoho ze mi vobec napise som rad ze o nej nic neviem aj ked mi strasne chyba stale ju mam neskutocne rad je to uz davno co niesme spolu mam teraz novu priatelku ale stale musim mysliet aj na nu :/
Betarik ty si nic ine ani nezasluzis, niekto ti zlomil srdce a ty si na dobrej ceste to zasa spravit inemu cloveku..

a janka, co dovera na bode mrazu?:)
P3K0
Novice
Novice

Príspevok od používateľa P3K0 »

tak s niektorými bývalími sa stretávam, s niektorými nie a s niektorými sa ani vôbec nebavím :D ale nemám problém s bývalou pokecať o hocičom, skočiť na kávu alebo pod.
marjanka
Novice
Novice

Príspevok od používateľa marjanka »

So svojimi ex sa nestretavam ani s jednym. Je to sposobene tym, ze vsetky rozchody neboli v dobrom ale zlom. 2x som bola na vine ja alebo lepsie povedane ja som inicializovala rozchod a raz moj vtedajsi partner.
Musim povedat, ze mi s ani jednym kontakt nechyba. Mam dostatok kamaratov / kamaratiek, takze naco jatrit stare rany, nejakym kontaktom.
D_I_C_K
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D_I_C_K »

mam az 2 ex tak ale aj tak sa snima nejak nestretavam..ale nemam problem pozdraviť sa pokecať..pochvaliť sa ...a podobne...sice to neboli vztahy ktore dlho trvali a v oboch bol problem druha polka...nie ja aj tak si dokazem predstaviť ist s nimi v pohode von..niekde posediet..
Merco_
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Merco_ »

Bohužial ju vídam každý deň na školskej chodbe ako sa "olizuje" s jej terajším ,niekedy mi to príde dosť nechutné :D
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Obcas ju sem-tam zhliadnem.. potom to chce nejaky destilat.
Fiju
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Fiju »

No mne to trva vzdy trochu dlhsie, kym sa s dotycnou mozem stretnut, s jednou mi to trvalo rok a teraz ideme kedykolvek v pohode na kavu. Teraz som skusil aj to, ze byt hned dalej v kontakte, ale velmi to nefunguje a pritomnost dotycnej ma dost vytaca, takze to vidim opat na pauzu a po nejakom case to bude snad fajn a budeme sa stretavat.
Merco_
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Merco_ »

Ja som sa svoju "ex" snažil kontaktovať nuž ale už má svojho "princa" takže na ostatných sa vykašlem ...takýto postoj neznášam :?
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

ja svoje expriatelky zďaleka obchádzam lebo mne ani jeden vzťah nedopadol s prímerím.
Napísať odpoveď