Vip system
Re: Vip system
Janio, vies ako sa hovori, tebe vyjde z ust bud smrat alebo kktina, to plati aj v tom co pises. Tak 75 percent tvojich prispevkoch na tomto fore su totale kktiny co mali byt davno zmazane a nevidim ziadny dovod preco by si mal byt VIP. Ano, si vynimocny, ale akurat v tom, ze dokazes napisat kopu kktin do kazdej temy, aj o takej o com nemas ani paru. Hras sa na chytrolina typu vsade bol, vsetko vie a kde nebol, tam sa prave chysta. Ja sa divim, ze ti za tie urazky a offtopic uz davno nedali ban, pretoze si si ho davno zasuzil. Nechapem ludi, ze este vobec citaju tvoje prispevky, ja ich uz davno preskakujem.
-
Janio
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
uplink aké správanie ? Raz za čas sa vyjadrím nejakého hlupákovi čo nenapíše svoj názor, ale do karmy mi rád zanadáva...
Ja chápem, že admín má vždy pravdu, aj keď to tak nie je... a čo má byť ? Kde si tým vlastne smeroval ? Neporušujem pravidlá fóra (nejaká tá nadávka ujde každému...) A okrem Gotena (viac než pred pol rokom) som nedostal žiadné varovanie, alebo niečo podobné kde by som porušil nejaké pravidlá...
//autoeditácia príspevku (06 Feb 2011, 13:30)
haker sereš si do huby, keby si moje príspevky nečítal tak sa tu nevyjadríš...
Po ďalšie, píšem niekde, že chcem VIP ?
BTW - Zaujímalo by ma, kde som OT (tam kde som bol, mi príspevky boli premazané, už dávno)
Taktiež, neviem skade berieš názor, že všetko viem etc. Je tu kopec príspevkov ku ktorým som sa nevyjadril pretože neviem... Tak neviem čo trepeš. A ešte raz píšem, že som nebol vôbec upozornení, že porušujem pravidlá, len jediný krát som dostal ban za nadávku Inak nič viac... Takže keď to neriešia modi, tak im evidentne nevadím a neporušujem práva ako si všetci myslíte
Ja chápem, že admín má vždy pravdu, aj keď to tak nie je... a čo má byť ? Kde si tým vlastne smeroval ? Neporušujem pravidlá fóra (nejaká tá nadávka ujde každému...) A okrem Gotena (viac než pred pol rokom) som nedostal žiadné varovanie, alebo niečo podobné kde by som porušil nejaké pravidlá...
//autoeditácia príspevku (06 Feb 2011, 13:30)
haker sereš si do huby, keby si moje príspevky nečítal tak sa tu nevyjadríš...
Po ďalšie, píšem niekde, že chcem VIP ?
BTW - Zaujímalo by ma, kde som OT (tam kde som bol, mi príspevky boli premazané, už dávno)
Taktiež, neviem skade berieš názor, že všetko viem etc. Je tu kopec príspevkov ku ktorým som sa nevyjadril pretože neviem... Tak neviem čo trepeš. A ešte raz píšem, že som nebol vôbec upozornení, že porušujem pravidlá, len jediný krát som dostal ban za nadávku Inak nič viac... Takže keď to neriešia modi, tak im evidentne nevadím a neporušujem práva ako si všetci myslíte
-
Corn Flake
Guru wannabe
-
Janio
Zablokovaný
Corn, dobrý pokus, ale nejak si tomu nepochopil... Je tam smajlík, a viac som narážal na qwerty ako nato, žeby som ho mal mať ja, ale to je detail... Pretože pokiaľ tu nenapíšem boldom a veľkosťou aspoň 30 JUST KIDDING! tak nepochopíte... 
presne tieto dristy tu v priemere raz za 6 mesiacov napise nejake individuum tebe podobne ...Janio napísal: Pretože pokiaľ tu nenapíšem boldom a veľkosťou aspoň 30 JUST KIDDING! tak nepochopíte...
-
hojko
Site Admin
Neviem co tu riesite, VIP si treba zasluzit a hotovo
Koniec diskusie.