Vhodný internet ? :(
Re: Vhodný internet ? :(
no 3 G tu nemám ...
to by som asi veľa chcela od nášho krásneho Slovenska, pár rokov v zahraničí a prípadám si ako v inom svete. V podstate aj preto som hľada stránku ako http://www.porovnat.sk lebo cez takýto web som si v predošlej krajine vybavovala internet. Tak by som ich rada skúsila aj tu. Ale ako tak čítam názory tak asi mi nič iné neostáva len T-Com alebo Slovanet. Objednával si už niekto z Vás od nich niečo? Aby som to vysvetlila mám lepšie skúsensoti s tým, že niečo ide cez tretiu stranu ak sa niečo stane. A za opýtanie snaď na fórach nebijú tak sa preto radšej pýtam na každú hlúposť a na všetko čo ma napadne.
A Ďakujem za rady .
ja mam T-com Turbo 2 plus teraz sa to uz vola tusim inac. Okrem rychlosti sa nemozem stazovat na nic. cca 20€ mesacne. Net ide stabilne. Ak nebudes tahat nejake HD cka 12 Gb a podobne, tam to zabere aj cely den. Tak pohoda. Ale co uz aj ja keby mam moznost optiky tak nerozmyslam ani sekundu.
Ja tiež na T-Com nemôžem nič zlé povedať, net ide stabilne bez výpadkov (len raz na 3dni za 20 mesiacov), technici na telefóne vždy poradli keď som niečo potreboval. Ceny/výkon sú dosť drahé v porovnaní s optikou a preto T-Com opúšťam a idem k Antiku. 
Takže idem sa s Vami podeliť o skúsenosti, využila som stránka porovnat.sk, objednávka prešla bez problémov, internet zriadený do 48 hodín takže supeer, dokonca som od www.porovnat.sk dostala aj veľmi pekný a milý darček
potešilo no. Internet som si vybrala Slovanet nakoľko T-COM no neviem moc ich nemusím, internet vcelku ide no občas má nejkaté tie výpadky ale dá sa to zniesť. V každom prípade chcem všetkým veľmi pekne poďakovať za to, že mi poradili a pomohli. Ste super.
-
erytrocyt
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Mishulka, čo znamená nejaké tie výpadky. Skús podrobnejšie. Tiež mám túto dilemu, sťahujem sa na dedinu a neviem sa rozhodnúť či T-Com alebo Slovanet.
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Neviem aky ma problem s T-Comom Son-Goku ale ja sa pridavam k mnohym spokojnym zakaznikom. Doma mame DSLko flat odkedy v Ide DSLko funguje, a nikdy s tym nebol problem. Rychlosti priebezne zvysuju, co to FUPko to ti nepoviem, kedze vacsinu casu som na intraku, ale v lete som nic nepozoroval, ak uz to aj bolo, a s technickou podporou som nikdy nemal problem.
Zo začiatku boli take mikrovypadky asi raz za dve hodinky na par sekund, keď mi padol aj skype a podobne. Zavolala som na infolinku porovnat.sk a že oni už skontaktujú Slovanet a dajú mi vedieť. Odvtedy ide všetko super. No nakoľko som na dedine kde sú vraj už teraz preťažené linky tak sa to vraj môže opakovať. Zatial musím poklopať, že to ide. Slovanet som si hlavne dala aj kvôli viazanosti. Ten pán s porovnat.sk mi to rovno odporúčil, že kratšia viazanosť a pevná cena nie ako T- Com že zvyšuje ako im príde vhod.erytrocyt napísal:Mishulka, čo znamená nejaké tie výpadky. Skús podrobnejšie. Tiež mám túto dilemu, sťahujem sa na dedinu a neviem sa rozhodnúť či T-Com alebo Slovanet.