7 sekundové mrznutie pc

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
balthier
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: 7 sekundové mrznutie pc

Príspevok od používateľa balthier »

skus vymenit ramky za ine alebo zdroj,otestuj pamate v memteste,vyfukaj bednu od prachu,daj skontrolovat HDD v HD tune
cuciny
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa cuciny »

Ramky som testoval výsledok: No Erors, disk som tiež testoval takisto No Erors dnes mi pri zapnutí pc sa objavil červený a dva žlté a potom išiel ešte jeden červený pás pozri na screene ale len po spustení potom už nie dá sa s toho vyčítať že to nejako kolíše dnes som stiahol najnovší driver na hrafiku verzia 11.1 z januára a seká mi to podstatne menej raz za hodinu alebo dve . Bedňu čistím pravidelne raz do mesiaca podla toho kolko prachu je na chladičoch :) Zdroj som kupoval ani nie pred polrokom značka take me 500W pasive pfc
Prílohy
checker.png
balthier
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa balthier »

ten jeden cerveny a zlty nevadi to spravilo sem tam aj mne ale este by som skusil pred spustenim windowsu maj zapojenu len mys klavesnicu odpoj potom to skus naopak odpoj mys a zapoj klavesnicu..potom len klavesnicu zapoj skus sa dostat do vindowsu pusti daky film abo hru a odpoj klavesnicu..ak to stale bude robit tak vies ze usb portami to neni ani klavesnicou alebo mysou..mozes vyskusat zapojit mys a kl. cez usb to ps2 adapter
Prílohy
USB-PS2F_LR.jpg
cuciny
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa cuciny »

Ahoj skúšal som vymeniť aj porty klávesnicu mám zapojenú v ps aj myš, len myš je zapojená cez adapter ako je na obrázku. mam aj inú klávesnicu na usb skúšal som obidva porty dať aj cez usb a pri dalšom spustení počítača mi myš nereagovala tak som to vrátil do ps rozmýšlam či už nieje myš nejako poškodená ale nemám inú na vyskúšanie ale už momentálne to seká tak 1-2x za hodinu

toto je preložený ten riadok z DPC checkera:

niektoré ovládače zariadení na tomto stroji sa správajú zle a pravdepodobne spôsobí pokles-out v real-time audio a / alebo video streamov. Izolovať nespráva vodič použiť Správcu zariadení a zakázať / povoliť re-rôzne zariadenia jedno po druhom. skúste siete a WLAN adaptéry, modemy, interné zvukové zariadenia, radiče USB Host, atď

tak čo mi odporúčate spraviť??
som skúšal nainštalovať aj staršie originál ovládače a nepomohlo. PC som aj preskenoval online skenerom nič mi nenašlo :nono:
Prílohy
images.jpg
images.jpg (6 KiB) 124 zobrazení
po spustení pc.png
Napísať odpoveď