Vivaz Pro

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Chalesnik
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Vivaz Pro

Príspevok od používateľa Chalesnik »

Zdravim dnes som dostal sonny ericson vivaz pro je to moj prvy telefon z operacnym systemom takze chcel by som sa spytat co od toho mozem ocakavat kde stiahnem nieake aplikacie a aky je rozdiel medzi symbian android a wm ? dakujem
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: Vivaz Pro

Príspevok od používateľa audiotrack »

porovnanie operačných systémov je pekne spracované tu: http://www.pluggd.in/smartphone-compari ... phone-297/
Chalesnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

a daka stranka na aplikacie ?? a staci to tam len prekopirovat alebo sa to dako instaluje ?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

stiahneš do mobilu (alebo do počítaču a prekopíruješ do mobilu) inštalačku ktorá má príponu .sisx a túto v mobile otvoríš. Inštalácia je jednoduchá, stačí sa riadiť pokynmi na display. Nie všetky aplikácie ti ale musia ísť, treba si pozreť či je na tvoju verziu symbianu, a veľakrát aj či je na tvoje rozlíšenie prípadne typ mobilu. Stránok s aplikáciami je kopec, skús napríklad www.getjar.com
Chalesnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

este ak mi mozete poradit kto ma tento mobil ... ako si mozem prehliadat pametovu kartu z mobilu je to vobec mozne cez kabel tam vidim vsetky tie ikonky ale z mobilu neviem ako sa tam dostat napriklad ked si tam hodim daky dokument alebo co
scary888888
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa scary888888 »

ok a niekto skusenosti s konkretnymi aplikaciami? hlavne 360x640 a touchable a hlavne aby isli lebo 50%sysx mi nejde :D certifikat blabla
Napísať odpoveď