USB t-mobile
-
Chalesnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
USB t-mobile
Zdar instaloval dakto uz ovladac na leadtek od t-mobile? ubuntu10.10 pise mi chybu pri make struct net_device has no member named priv neviete dakto co s tym ? potreboval by som to surne nainstalovat ...?
Re: USB t-mobile
Nazdar,
co to je konkretne za zariadenie? Skus lsusb a dat sem vypis.
co to je konkretne za zariadenie? Skus lsusb a dat sem vypis.
-
Chalesnik
Medium Professional
je to usb modem postupoval som podla instalacie a najskor sa mal dat ovladat az potom pripojit
Urcite si nesledoval postup instalacie pre windows ? Tam su take vselijake postupy. Skus napisat lsusb do terminalu a dat sem vypis. Nemyslim si, ze t-mobile ma vlastnu diviziu na vyrobu usb modemov. Takze vyuzivaju dakeho vyrobcu usb modemov a len tam nacapia svoje meno.Chalesnik napísal:je to usb modem postupoval som podla instalacie a najskor sa mal dat ovladat az potom pripojit
-
G0lDiER_
King
kamarat mal od t-mobilu tento http://www.t-mobile.sk/sk/!pages.get?id ... partner=c1
v lsusb bolo pisane tak ako na tom webe : ZTE MF637. v ubuntu 10.10 netrebalo nan ziadny dodatocny ovladac, len trebalo nejake nastavenia v sietach.
v lsusb bolo pisane tak ako na tom webe : ZTE MF637. v ubuntu 10.10 netrebalo nan ziadny dodatocny ovladac, len trebalo nejake nastavenia v sietach.
-
Chalesnik
Medium Professional
uz som to vyriesil stacilo zavolat na technicku podporu a dostal som ovladac na mail