zdravim viem že tu asi také niečo už asi je len som neni dobrý v hladaní tak ma pls buď okážte na nejaký topic ale link kde niečo nájdem o tomto:
mám domácu wifi sieť a stáva sa mi že keď môj brat sa pripojí na k sieti tak mňa vie po čase odpojiť...potom musím reštartovať router aby ma pripojilo a potom po chvíle ma zase odpojí...neviete či to môže byť niekde v nastaveniach routra?
dík za odpoveď
nastavenia wifi siete
Re: nastavenia wifi siete
V nastaveniach asi tazko nieco take najdes. Skor je to nejaka vada FW. Vyskusaj nahrat nejaky novsi do routra, pripadne sa pohrat so zabezpecenim siete (ak mas nejake) - WPA2 vie obcas na niektorych NB blbnut - vec skor driverov wifi sietovky na NB.
Re: nastavenia wifi siete
nemas nahodou vigor router?
skus pohladat na google podla typu tvojho routera, update firmware a mozno aj ovladace (ale skor by som povedal, ze to bude router, kedze ta to odpaja az po tom, ako sa niekto iny pripoji)
skus pohladat na google podla typu tvojho routera, update firmware a mozno aj ovladace (ale skor by som povedal, ze to bude router, kedze ta to odpaja az po tom, ako sa niekto iny pripoji)