Magicka
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Magicka
Btw. ľadová arcane brokovnica je fakt asi da best, toho draka som sundal za 3 sekundy. Teda ak nerátam blesk a thunderstorm 
prosim vas ked chcem vytvorit online hru tam mi hra proste padne
nestretol sa s tym niekto ?
Máš origo?
lenze je vela ludi ktorym to ide bez problemov a vela ludi ma tento problem aj pri originale
1) Komu ide pirátska verzia online?
2) Mne to už ide celkom v pohode. Sem tam nejaký lag a niekomu spadne hra, ale je to už podstatne hratelnejšie
EDIT: No tak teda našiel sa spôsob, ako to obísť (resp. že sa nastaví IDčko hry dema a hrá sa), ale Steam už o probléme vie a zakrátko bude tento spôsob zaplátaný.
2) Mne to už ide celkom v pohode. Sem tam nejaký lag a niekomu spadne hra, ale je to už podstatne hratelnejšie
EDIT: No tak teda našiel sa spôsob, ako to obísť (resp. že sa nastaví IDčko hry dema a hrá sa), ale Steam už o probléme vie a zakrátko bude tento spôsob zaplátaný.
kde sa daju stiahnut patche?? inak ked vytvorim tu burku co hadze blesky tak ako to robite aby vas to nezabilo
mna zakazdym ked hu vyvolam zabije
Prepáč, ale fórum nepodporuje žiaden spôsob warezu.
A k tým bleskom, zapni si Lightning resistance. Je to E + A a Self cast (koliesko myši, ak si dobre pamätám), trvá to síce len krátku dobu, ale budeš úplne odolný voči tomuto druhu kúziel.
A k tým bleskom, zapni si Lightning resistance. Je to E + A a Self cast (koliesko myši, ak si dobre pamätám), trvá to síce len krátku dobu, ale budeš úplne odolný voči tomuto druhu kúziel.
-
Hotwire
Addict
to je fakt ta hra taka narocna na HW? lebo inak by som ju aj kupil, len neviem ci by mi sla teda 
-
webmasterr
Medium Professional
Ved si skus stiahnut demo zo steamu a vyskusaj 
Zozaciatku mi dost sekala a to nemam najhorsie pc, a na to aku jednoduchu ma grafiku by mala ist aj na mobile
...ale teraz po tych 10tich patchoch mam pocit ze uz to je trocha lepsie 
Zozaciatku mi dost sekala a to nemam najhorsie pc, a na to aku jednoduchu ma grafiku by mala ist aj na mobile
-
axxis
Addict
viete niekto ako funguje kuzlo summon death? resp. ako ho zoslat tak aby ta smrt zautocila na niekoho ineho ako na mna? to iste aj summon fenix
Tak smrtka nie je nejako dobrá, resp. momentálne nie je dobre balancovaná. Zabije toho, kto má najmenej HP. A u fénixa to platí podobne, je to niečo ako efektnejší fireball... (u fénixa je už aj nová vlastnosť = oživí naráz všetkých mrtvých hráčov)
-
axxis
Addict
podarilo sa mi zistit pomerne ultimatnu kombinaciu: steam + steam + arcane + lightning + lightning + lightning ( QF+QF+A+S+A+A)
ak mate okolo seba superov a pouzijete to so shiftom vsetkym to da tak za 2500, ako luc to zabije aj trola za par sekund
ak mate okolo seba superov a pouzijete to so shiftom vsetkym to da tak za 2500, ako luc to zabije aj trola za par sekund
-
webmasterr
Medium Professional
Akoze lol, Magicka:Vietnam
(je to oficialny trailer) :
http://www.magickagame.com/news/2011/3/ ... t-gdc-2011
http://www.magickagame.com/news/2011/3/ ... t-gdc-2011
-
palciii
ahojte, pocas steam summer campu bolo free dlc-cko magicky, ktore obsahovalo mapu lonely island cruise. tejto mapy sa tyka jeden achievement.
Znenie achievementu je taketo:
Seven day cruise
Play one game per day on the Lonely Island Cruise for seven consecutive days(Zahraj jednu hru za den na Lonely Island Cruise 7 po sebe iducich dni
hladam dakeho dobraka co ma tuto mapu-dlc-cko a bol by ochotny som mnou zahrat tych 7 dni magicku
staci jedna hra, ktora zabere tak 10 min za den co neni vobec vela
dakujem velmi krasne
verim tomu ze sa niekto ozve. Ak by mal niekto zaujem PM me
ESTE JEDNO VELKE VDAKA 
Znenie achievementu je taketo:
Seven day cruise
Play one game per day on the Lonely Island Cruise for seven consecutive days(Zahraj jednu hru za den na Lonely Island Cruise 7 po sebe iducich dni
hladam dakeho dobraka co ma tuto mapu-dlc-cko a bol by ochotny som mnou zahrat tych 7 dni magicku
ja sa hlásim, pridaj si ma: NightmearSVK account
môžeme normálne zamastiť celú magicku
Napríklad Vietnam som ešte neprešiel
môžeme normálne zamastiť celú magicku
-
palciii
mam ta tam
dik
mozme poskusat vselico aj rozne challange vratane vietnamu
vietnam je super najma soundtrack je k nemu cool 
pravdaze som zabudol napisat ze to dlc-ko ty musis mat "kupene" za tickety lebo ja som to premeskal a viacmenej sa takto na tebe zveziem
pravdaze som zabudol napisat ze to dlc-ko ty musis mat "kupene" za tickety lebo ja som to premeskal a viacmenej sa takto na tebe zveziem
Spoko
Tak 1 deň máme za sebou. Chce sa ešte niekto pridať?
Našiel by sa niekto, kto by sa vydal znovu zdolať dobrodružstvo Magicka?
A okrem iného čo je nové v magicke? Sieťový kód stále nie je plne spravený, za to pribudli 2 nové róby zdarma (Róba, ktorá dizajnom pripomína Tron a róba, ktorá spadá do obdobia Warhammer 40,000) a 1 nové DLC, ktoré obsahuje 3 róby - Zombie robe na motívy zombíka z HL2 Epic robe - na motívy hry World of Warcraft - epický gear (pripomínajúci Warlocka) a Tentacle robe na motívy hry Day of the Tentacle.
Taktiež včera ráno informoval arrowhead na svojej magicka fantránke na facebooku, že sa chystajú spoločne so skupinou ľudí z paradoxu zavrieť na 2 dni a 2 noci a vymyslieť niečo podľa ich slov "úžasné". Nechajme sa prekvapiť.
Našiel by sa niekto, kto by sa vydal znovu zdolať dobrodružstvo Magicka?
A okrem iného čo je nové v magicke? Sieťový kód stále nie je plne spravený, za to pribudli 2 nové róby zdarma (Róba, ktorá dizajnom pripomína Tron a róba, ktorá spadá do obdobia Warhammer 40,000) a 1 nové DLC, ktoré obsahuje 3 róby - Zombie robe na motívy zombíka z HL2 Epic robe - na motívy hry World of Warcraft - epický gear (pripomínajúci Warlocka) a Tentacle robe na motívy hry Day of the Tentacle.
Taktiež včera ráno informoval arrowhead na svojej magicka fantránke na facebooku, že sa chystajú spoločne so skupinou ľudí z paradoxu zavrieť na 2 dni a 2 noci a vymyslieť niečo podľa ich slov "úžasné". Nechajme sa prekvapiť.
-
Croven
Star
chcem sa spytat,ze ci sa tu niako zbieraju itemy s mobov co davaju staty,ked nahras leve ci si rozdelujes staty a tak ako u kazdeho rpg... lebo popozeral som si na steame niake obrazky/trailery hra vypada zaujimavo