Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
Re: Všetko okolo iPhone a iPod touch
Toto je uplne nieco ine a nepomoze mu to.
Tak som sa stal hrdým majtelom iPhonu 4.....Som nadšený!Len folia, ktorú som si kúpil(za 4e) sa mi nepodarila(hlavne predná) správne nasadiť a je tam celkom vela bubliniek.Zatial mi to nevadí a keď budem mat nejake prachy tak kupim Zagg od icefiresr:D
-
moosha
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Tu foliu za sto korun daj rovno dole, bude Ti akurat zneprijemnovat zivot.
Zatiaľ ju tam nechám...pokial cez víkend(pravdepodobne)dostanem eura a potom kúpim zagg
Všetko okolo iPhone a iPod touch
Ja ficim stale na 1 dolarovych foliach a sklicko mam kompletne bez skrabanceku. Foliu menim cca kazde styri mesiace. Nie len to co ma na sebe znacku a je drahe musi byt dobre...moosha napísal:Tu foliu za sto korun daj rovno dole, bude Ti akurat zneprijemnovat zivot.
Prve 2 folie som nalepil samozrejme zle ale potom to uz islo skvelo.
K tejto folii neaky ochranny kryt alebo silikonovy kondom a iphone je v bezpeci
čo aj viem... ja som mal cca za 5€ (dopredu aj dozadu na iTouch) a bola v pohode... dokonca sa po nej lepšie behalo prstami ako po Zagg. Mal som ju asi rok a potom šiel iTouch na reklamáciu a zabudol som ju odlepiť tak neviem ako vyzeral displej... Okrem toho na nej bolo vidno všetky škrabance. Áno viem, na to tá fólia jemoosha napísal:Tu foliu za sto korun daj rovno dole, bude Ti akurat zneprijemnovat zivot.
Teraz na iPhone používam Zagg. Po mesiaci a pol používnia na nej nie je ani jeden škrabanec
-
moosha
Darca
To je kvoli bumperom tusim... ta milimetrova medzera. Ja nemam ziadnu, mam len geniune bumper, ktory vytvara malu medzeru medzi displejom a nejakou stycnou plochou (stol), a tym padom sa velmi nema ako poskrabat.
no lol... tak to si otrasne nalepil
si to mal pekne postupne od hora dole lepiť
JJ, pravda...2-3 dni to vydrzi...potom kupim novu foliu.Shwollo napísal:no lol... tak to si otrasne nalepil
//autoeditácia príspevku (11 Feb 2011, 15:32)
Moje gamecenter id je Tomáško
-
Alex481991
Medium Star
ospravedlnujem sa za banalnu otazku ale v použivani iphone-nu som novačik... akym spôsobom vkladam subory do telefonu myslim napriklad pesničky... viem že sa to robi pomocou itunes ten som stiahol ale neviem čo dalej dakujem...
toto by ti mohlo na začiatok stačiť
http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?f=96&t=29414 - ak niečomu nepochopíš kľudne napíš
http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?f=96&t=29414 - ak niečomu nepochopíš kľudne napíš
Ja na svojom 3GS nemam ziadnu foliu od zaciatku a nijake vyrazne skrabance na nej nemam. iPhone ma kvalitne sklicko a nepotrebuje foliu. 
Pekna hlupost. Asi si nevidel 2 dnove iPhony, ktore maju doskriabane sklo z bezneho nosenia vo vrecku. Lebo ja ano, a nie jeden
Folia minimalne na displej je nutnost.
Nie, nevidel som
Rad by som ti odfotil displej ze fakt na nom nemam ziadne extra skrabance. Teraz som si pekne vycistil telefon a uz ani ja neviem najst ziadne skrabance. A nosim ho vo vrecku, nemam ziadne puzdro atd. proste pouzivam ho ako bezny telefon. Asi som dostal nejaky specialny kus 
-
moosha
Darca
Tak isto, čtyřka, bumper, bez folie a od oktobra na nom nevidim nejake skrabance 
viete poradit puzdro, ktore by bolo mozne pouzit v tom GPS kite pre auta od TomTom, z ktoreho by nebolo nutne pri vkladani telefon "vyzliekat"? Na letnej balkanskej akcii som tak jeden dolamal a dalsi uz nemam chut..