//a ako tak pozerám niesom sám
How I met your mother [spoilers]
Re: How I met your mother [spoilers]
hlavne ma štve že je to how I met your mother a nejako sa to všetko točí okolo marshala a lilly čoho už naozaj mám dosť
posledna cast, uplny SHIT! este smrt v komedialnom serialy to co je uz? 
scenky s doktorom a barneym boli fajn, ale nic to nemeni na fakte ze to ide stale dolu vodou
chceš ich nesmrteľných ako v simpsons?Bobr napísal:posledna cast, uplny SHIT! este smrt v komedialnom serialy to co je uz?
Keby radsej zomrela Lili, lezie mi tam na mozog...
/nie, jej herecke schopnosti - ked budem chciet vidiet kozy, tak si poziciam Gangyho disk
/nie, jej herecke schopnosti - ked budem chciet vidiet kozy, tak si poziciam Gangyho disk
jej kozy po porode ti lezu na mozog, co?
:D
To nie ale ked je to raz komedialny serial tak nech je komedialny nie telenovela!Filipito napísal: chceš ich nesmrteľných ako v simpsons?
to je bohužial najnovší trend, robiť zo všetkých seriálov hociktorého žánru telenovely...
Jejda nwm co riesite, je to seriel o ich zivote, a smrt k zivotu patri. V dalsej casti moze byt aj pohreb, ale vacsia cast sa moze odohravat v spomienkach alebo co. A lil v tejto casti bola vpohode, povzbudzovanie Marshalla, pochybnosti o doktorovi ....
nuz ja sa praveze tiez priklanam k tomu, ze cast nic moc. Pacila sa mi scenka ked marschall a lily spominali kolkokrat mali sex pocas 4 mesiacov a ich high five
to bolo nahodou vynikajuce.
Ja daktorých Vás nechápem, seriál každý týžden ofrflete ale ajtak si ho stiahnete, pozriete a zas ho ofrflete... máte pocit že to niekoho zaujima ?
Keď sami niečo nepáči tak to nepozerám
ved ale clovek potrebuje pravidelne daco ofrflat, inak by sa to hromadilo a potom by vybuchol... a lepsie to pustit na takej banalite ako serial...
ale mne sa seriál páči, len posledné časti veľmi nie (ajtak si to rád pozriem ale proste by to bolo oveľa lepšie s trochu iným scenárom ohľadne lilly a marshala), a aj keby to bolo horšie tak si to stiahnem v nádeji že sa to zase vrátilo k starému dobrému.jukel napísal:Ja daktorých Vás nechápem, seriál každý týžden ofrflete ale ajtak si ho stiahnete, pozriete a zas ho ofrflete... máte pocit že to niekoho zaujima ?Keď sami niečo nepáči tak to nepozerám
ja si to budem pozerať stále, seriál sa mi páči aj nové časti sa mi pačia, určite nie su tak nudné ako ich opisujete. Latka bola nastavená v prvej až tretej sérii veľmi vysoko, čiže tomuto sa nečudujem
Ale veď o to ide - v prvých sezónach to bolo radosť pozerať. Teraz to je už len zabitie času a zvedavosť, ako to dopadne. A to je škoda. Neviem, čo sa zmenilo ale už dlho sa im nepodarili 2 ozaj vtipné epizódy za sebou.
Ja nwm ci som menej narocny, alebo co. Ale asi pred mesiacom som kukol vsetky serie a nejaky velky rozdel tam nevidim, asi odtoho moc cakate alebo co.
Nie, vtip je v tom, ze ty si videl vsetky serie naraz. Vacsina z tych co nadavaju, videla v kope tak par serii a na zvysok caka co tyzden. A to by si aj ty nadaval.
-
Thrash/Death
Star
čoože? podľa mňa posledná časť mala šťavu ako za starých čias a to minimálne časť s doktorom, Robin ma tu nezaujímalaMaki napísal:scenky s doktorom a barneym boli fajn, ale nic to nemeni na fakte ze to ide stale dolu vodou
-
aviceN
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Vyborny diel, velmi sa mi pacil, aspon trochu sa posunul dej
A taktiez Barney dneska zabijal.
podareny diel... a ked som tam zbadal Katy Perry tak som si hned povedal ze Oh Honey