Kto to vyriesi K
Elan touchpad
Elan touchpad
Mam nainstalovany tento program od vyroby ntb. Vsetko fungovalo ako malo az do chvyle kym som nenainstaloval CCleaner. V nom som nechtiac vymazal spustac spomedzi programov pri spusteni. Dal som ho manualne medzi programy ktore sa maju pri prihlaseni spustit. Vsimol som si ze je nastavene, ze pri chode na bateriu nepojde tak som to vypol. Ale teraz neide vobec ani ked ho manualne spustim. Je medzi spustenymi programmi ale neide. ani v ponuke start sa neobjavuje
Kto to vyriesi K
Kto to vyriesi K
Re: Elan touchpad
Zapni si touchpad na klávesnici
Ak máš win7 tak by som šiel do štartu - všetky programy - startup - vytvoril by si odkaz a dal cestu k tomu súboru tým by sa mal spustiť pri štarte. Alebo ja neviem jedine čo by som ešte ja skúsil je nainštalovať drivre?
Ak máš win7 tak by som šiel do štartu - všetky programy - startup - vytvoril by si odkaz a dal cestu k tomu súboru tým by sa mal spustiť pri štarte. Alebo ja neviem jedine čo by som ešte ja skúsil je nainštalovať drivre?
Ako touchpad sam o sebe ide, len tel Elan rozoznava prsty a lepsie sa s tym robi. Mam W xp a to co si napisal ide len nie furt to spusti
-
Pigesko
King
- Kontaktovať používateľa:
skusal si ten Elan reinstalnut? 
No skusil som reinstalovat driver nepomohlo. Takze nejake ine napady?
Inak ono to pred reinstalovanim islo az do dnes... preto som ho reinstaloval
Inak ono to pred reinstalovanim islo az do dnes... preto som ho reinstaloval
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Bod obnovy?
sice som to bral ako krajne riesenie ale asi mi nic ine neostava