Ake slnecne okuliare?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Ake slnecne okuliare?

Príspevok od používateľa hojko »

berto99: Neviem si predstavit kupit okuliare bez toho, aby som si ich vyskusal. Ak ich mas vyskusane a sedia ti, tak preco nie, potom si ich kludne objednaj aj z netu.
Sapo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sapo »

Ja mam taketo okuliare. Objednal som si ich z netu, ani som si ich neskusal a sedia mi, su pohodlne.
Auruz
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Auruz »

Vidim, ze tu si ludia chcu zakupit normalne okuliare, neviete mi preto povedat cim to je, ze u nas (v KE) ma kazdy jeden nagelovany frajirek, s ruzovou kosielkou a vydvihnutym golierom tzv. (ja ich tak volam, neviem ako sa volaju v skutocnosti) pilotske(letecke) okuliare? - volam ich tak preto lebo ich nosia americki piloti helikopter :)

Pamatam si casy, ked jediny clovek na ktorom som ich videl bol moj otec** - to bolo asi tak pred 5 rokmi +/-, odvtedy sa to zacalo pomaly rozsirovat, myslim, ze v sucasnosti to dosiahlo vrchol, kedze kazdy jeden fesak ma v skrini aspon 2 kusy tychlo okuliarov, kazdy po 3.50,-€

pridavam obrazok do prilohy aby ste vedeli o com je rec

**Toto myslím len obrazne, chcem tym povedat ze som ich videl fakt malo
Prílohy
1216756817335.jpeg
1216756817335.jpeg (1.49 KiB) 2146 zobrazení
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Je to proste móda. To, čo bolo kedysi v móde sa opäť dostalo do popredia. Môžeš to vidieť v rôznych sférach, v hudbe, obliekaní, atď. Ale je pravda, že niektorí takéto okuliare nosia len s frajeriny bez ohľadu na to, či im také okuliare pasujú alebo nie.

A áno, máš pravdu, takýto štýl okuliarov sa skutočne volá letecké alebo pilotky.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...a kupujem si normálne okuliare, lebo mám svoj vlastný štýl, ktorý sa mi páči a nenechám sa ovplyvniť trendami...a navyše, chcem sa od iných líšiť, nie zapadnúť v dave...
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Klasicke Rayban aviators, tiez mam take, aj ked nie za 3,50 ale originalky. Pacia sa mi a mimo toho dokonale plnia funkciu slnecnyh okuliarov.

K tomu preco ich nosi tolko ludi, tak je ich mozno vidiet na mnohych celebritach, hlavne hercoch a to ludi jenoducho inspiruje. Ono je to podla mna velmi pekny styl okuliarov a nosi sa uz skoro 80 rokov takze daco na nom skutocne bude a ma podla mna vyhodu, ze sedia naozaj strasne vela ludom.

Grim nemyslim si, ze vsetko popularne a rozsirene musime hned povazovat za blbost a ludi co to nosia za ludi bez vlastneho vkusu co podliehaju trendom. Niektore veci su rozsirene, popularne a pouzivane po mnoho rokov preto, lebo su jednoducho dobre.
Auruz
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Auruz »

ako ja suhlasim s tym, ze su to pekne okuliare, tiez sa mi vzdy pacili - no pride mi az smiesne, ze to ma kazdy frikulin, vonku sa stretne 5 kamaratov a 4 maju tie iste okuliare :D to je az smiesne. A tiez nieco svedci o tom, ze ty mas originalky, nemas to len preto lebo to prave "leti", ale preto, ze sa ti fakt pacia, keby sa teraz zacali nosit ruzove satky na hlavu, tak kazdy jeden z tych co maju tie okuliare za 3.50,-, si ich nacapi na hlavu

Uznavam, ze kazdy ma pravo nosit na sebe co chce... ale proste keby si vecne jedol svoje oblubene jedlo, tak aj z neho by si sa prejedol :)
maciatko99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa maciatko99 »

Ako darček som dostala slnečné okuliare značky Serengeti, neviem si ich vynachváliť. Striedam ich s okuliarmi od Prady, ale tie Serengeti sa mi lepšie nosia, pohľad cez ne mi príde lepší.
Fuxxo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fuxxo »

maciatko99 napísal:Ako darček som dostala slnečné okuliare značky Serengeti, neviem si ich vynachváliť. Striedam ich s okuliarmi od Prady, ale tie Serengeti sa mi lepšie nosia, pohľad cez ne mi príde lepší.
Serengeti planujem aj ja, konkretne niektore fotochromaticke, len si ich potrebujem vyskusat na demizone :)
davidko366
Novice
Novice

Príspevok od používateľa davidko366 »

Cawte nievedeli by ste mi poradit nejaký obchod kde by sa dali zohnať ray ban wafarer 2140 za dobrú cenu? Najrašej niekde tak vo Viedni pretože som sa už stretol že na slovensku aj v normálnych predajňach a obchodoch mali fejky.
martinez13
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa martinez13 »

Neviete niekto kde by sa dali zohnať takéto okuliare? Fotil som ich v NR v New Yourkeri, ale chcel by som nejaké ktoré majú kvalitnejšie sklá. Minulý rok som si tam kúpil podobné okuliare a kazili mi oči. Za to keď som si dal nejaké 30€ okuliare tak všetko v pohode. Neviete niekto o nejakom shope kde majú podobné/také isté? Ďakujem
Prílohy
trošku rozmazané
trošku rozmazané
23032011745.jpg
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

martinez13: Bole, Polaroid, Ray Ban, Gant a urcite aj mnoho dalsich maju nieco velmi podobne vo svojej ponuke.
Polo-X
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Polo-X »

Auruz napísal:Vidim, ze tu si ludia chcu zakupit normalne okuliare, neviete mi preto povedat cim to je, ze u nas (v KE) ma kazdy jeden nagelovany frajirek, s ruzovou kosielkou a vydvihnutym golierom tzv. (ja ich tak volam, neviem ako sa volaju v skutocnosti) pilotske(letecke) okuliare? - volam ich tak preto lebo ich nosia americki piloti helikopter :)

Pamatam si casy, ked jediny clovek na ktorom som ich videl bol moj otec** - to bolo asi tak pred 5 rokmi +/-, odvtedy sa to zacalo pomaly rozsirovat, myslim, ze v sucasnosti to dosiahlo vrchol, kedze kazdy jeden fesak ma v skrini aspon 2 kusy tychlo okuliarov, kazdy po 3.50,-€

pridavam obrazok do prilohy aby ste vedeli o com je rec

**Toto myslím len obrazne, chcem tym povedat ze som ich videl fakt malo
ja len dodam ze tento typ okuliarov v skutocnosti pochadza z ovela starsieho obdobia a to az 2 svetovej vojny, kedy boli nosene pilotmi a odtial ten nazov pilotky... tzv aviator sun glasses

no clovek ktory ich najviac preslavil nebol pilot ale nebol to nikdo mensi ako general MacArthur

ja ich mam tiez ale kedze reenactujem americke jednotky z 2 svetovej je to sucast uniformy 8)
Prílohy
raybanaviatorsunglasses.jpg
raybanaviatorsunglasses.jpg (35.65 KiB) 1894 zobrazení
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Neviem, mozno je to tym, aky je obrazok maly, ale to co ma na nom na ociach mi nepride ako "rejbeny" aviator...

inak tie aviatory originaly su fakt vymakane do takych detailov ako stencena ta cast za usami, aby na nu netlacili sluchadla alebo vacsia prehliadnost spodnej polovice sosovky aby netienilo zbytocne pristrojovku...

No a Aviator Style mi pride ze je "sooo last summer" a teraz uz letia wayfarer klony.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Nikdy sa neriadim tym, co sa nosi v danej sezone, zato mam par znaciek, ktore nosim a menim s oblubou. Su to Oakley, Fox, ci Ray-Ban. Podla mna je lepsie si raz priplatit za kvalitu, ako kupovat kazdu sezonu, pripadne kazde 2 mesiace nove, ktore este aj kazia oci.
Filipito
Darca
Darca

Ake slnecne okuliare?

Príspevok od používateľa Filipito »

Jop jop Fabo wayfarery su skvele :)
Polo-X
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Polo-X »

Fabo napísal:Neviem, mozno je to tym, aky je obrazok maly, ale to co ma na nom na ociach mi nepride ako "rejbeny" aviator...

inak tie aviatory originaly su fakt vymakane do takych detailov ako stencena ta cast za usami, aby na nu netlacili sluchadla alebo vacsia prehliadnost spodnej polovice sosovky aby netienilo zbytocne pristrojovku...

No a Aviator Style mi pride ze je "sooo last summer" a teraz uz letia wayfarer klony.
2 sekundy na googli a to co ti nepripada by zmenilo tvoj nazor 8)

http://en.wikipedia.org/wiki/Ray-Ban_Aviator

treba si uvedomit ze v 40tych rokoch vyzerali trosku inac ako dnes... okrem toho pilotich ich budu nosit vzdy a je jedno co je momentalne "IN"

tak isto aj ja... nepodlieham modnym vystrelkom ale tomu co sa mi paci a co mi sedi, modu mam maximalne hlboko...
pinco
Darca
Darca

Fabo napísal:vacsia prehliadnost spodnej polovice sosovky aby netienilo zbytocne pristrojovku...
volá sa to gradientný filter. Ja len tak na okraj :) :wink:

Inak k tým wayfarerom. Podľa mňa, je to model, ktorý nie každému sadne, alebo skôr málokto v nich vyzerá dobre. Mnohí si myslia, že keď ich mal Rytmus, tak budú aj oni vyzerať podobne "husto", ale pravda je niekedy opak.

Tzn. keď si kupujem okuliare, tak väčšinou nechám, nech mi to zhodnotí aj iná osoba.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

wayfarery imho sadnu skoro každému :wink: všetkým kamošom som dal moje "Ray-Bany" vyskúšať a všetci v nich vyzerali fajn. Dodá to taký staromódny image ktorý sa mne strašne páči :)
//ešte som zabudol, že tieto okuliare sa mi vôbec nepáčia na nežnejšom pohlaví :)
http://2.bp.blogspot.com/_wnFc87fOiSg/S ... ollage.bmp
pinco
Darca
Darca

Možno je to len môj pohľad na ne. Na väčsine ľudí, ktorých som v nich videl, mi to skôr pripadalo akoby ich mali len kvôli tomu, že sú veľmi obľúbené a má ich pomerne veľa ľudí. Proste akási davová psychóza. A ešte k tomu, ak majú číre sklá, tak to je úplný trapas.
Napísať odpoveď