nejde vyslovene o kilá, ale o to čo je za tým, teda malý/veľký pes, veľký potrebuje dostatočný pohyb a určite viac miesta ako malýWhiteboss napísal: Neni jedno kolko ma Kilo?
Newfoundlandsky pes
Re: Newfoundlandsky pes
Kazdy den snim idem na dlhsiu prechazdku 1-2 hodinyColdRain napísal: nejde vyslovene o kilá, ale o to čo je za tým, teda malý/veľký pes, veľký potrebuje dostatočný pohyb a určite viac miesta ako malý
tak potom nenamietam nič, ale sú ľudia čo si kúpia obrovského psa do malého bytu a pobehnú sním von tri krát denne len vycikať a domov a pes je potom úplne mimo...
Nj, Su , ale ja taky niesomColdRain napísal: tak potom nenamietam nič, ale sú ľudia čo si kúpia obrovského psa do malého bytu a pobehnú sním von tri krát denne len vycikať a domov a pes je potom úplne mimo...
každý deň 1-2 hodiny, tak nech ti to vydrží čo najdlhšie...
Je to veľmi pekný pes. Ja osobne ho nemám ale bol som raz na raftingu a tam ho jeden ten inštruktor alebo ako to nazvať mal. Vždy keď sa niekomu prevrátil raft alebo niečo podobné tak hneď bežal za ním do vody ho zachráňovať a celkovo bol veľmi priateľský a pekne vycvičený. Až na to že trochu smrdel keďže to bolo v lete a má dlhú srsť ktorá sa mu mastí 
http://www.psi-web.estranky.cz/clanky/p ... y-pes.html
mila povaha, cvelka velkost, vela zerie, poptrebuje vycesavanie, aspon 2 dlhe prechadzky denne
mila povaha, cvelka velkost, vela zerie, poptrebuje vycesavanie, aspon 2 dlhe prechadzky denne
Sice smrdi ale ovciak ktoreho som mal mi nedal ani zdaleka tollko lasky
//autoeditácia príspevku (09 Feb 2011, 22:16)
//autoeditácia príspevku (09 Feb 2011, 22:16)
dikFilipito napísal:každý deň 1-2 hodiny, tak nech ti to vydrží čo najdlhšie...